Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
Ehhez; Nem tudom a földelésbe mennyire lesz bekötve, de ha attól független lesz akkor az AVK-nak sincs sok értelme... A kimeneti 230V általában 1 kismegszakitóval védett ---miért nincs értelme az ÁVKnak? Mivel az " IT rendszerben" is használható. A 230V elő állitása miatt bizony célszerű a beépitése ill, a védővezető rákötése a házra . Amúgy meg MSZ EN 60364 --különleges helyek érintésvédelme cimű kötelező olvasmány.
Sziasztok.
Aggregátor esetán, ha azt írja a leírás, hogy AVR-es (pl. Heron ), akkor pl. gázkazán és keringetőszivattyú is ráköthető? Köszi!
AVR = Automatic Voltage Regulator. A legtöbb aggregátor fel van szerelve ilyennel, gondolom ez most az új módi, hogy külön ráírják.
Igen, nyugodtan ráköthető.
Köszönöm!
Na vettem egy Tracon TFG4-et. Öröm boldogság... majdnem, ugyanis miután hazajöttem vettem észre, hogy ezen Un 400V szerepel a régi relén viszont Un 240/415V. Ez berakhatom és biztonságban leszünk, vagy vissza kell vinnem?
Az adatlapja >>>ITT<<< található. Ez ugye a rated voltage = 400V de azt nem tudom ez azt jelenti-e, hogy max 400V-ig jó, vagy azt, hogy 400V-on jó. Előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Okt 28, 2022
Ha csak 1 fázisod van mindegy. De miért ipari hulladékot (tracon) vettél. Jobb lett volna, amit ajánlottam.
Köszi. Azért vettem ilyet akkor még nem láttam az üzeneted.
Vehettél volna 2 pólusút is ha csak 1 fázisod van. Olcsóbb is lett volna. Kiváncsi leszek a fejleményekre.
A hozzászólás módosítva: Okt 28, 2022
Amit vettem az 18.000Ft volt. Biztos lehetett volna venni mondjuk 10.000Ft-ért kétpólusút, de szerencsére ez a 8.000Ft-ot még megengedhetjük... jelenleg.
De azért ne ijesztgess... milyen fejlemények lehetnek???
Nagy változást ne remélj, de egy próbát megér. De az eredmény érdekel. Amit ajánlottam annak a pontos típus száma R9R01240.
Nem. A tracon nem megbízható, sajnos.
A videó szerintem tökéletesen kimeríti a témát: A videó Az úr nagy koponya! Végig kell nézni!
Hello úgy értettem a fejleményeket, hogy kiváncsi vagyok hogy megoldja-e a hibajelenséget.
A próbagomb miatt az 5 kapocsra kösd a fázist.
Sziasztok!
Jelenleg milyen előírások vonatkoznak a 230V-os és a törpefeszültségű kábelek (pl. számítógépes hálózat) azonos nyomvonalon történő vezetésére, falon kívüli, vezetékcsatornás elhelyezés esetén? Mehet-e egyetlen közös csatornába minden, vagy válaszfalazható csatorna külön rekeszeiben? Esetleg mindenképp két külön csatorna kell a kis- és törpefeszültségű kábeleknek? (A 230V-os vezetékezés kettős szigetelésű kábellel történne, mivel IP55-ös kapcsolók és dugaljak kerülnek felszerelésre.)
Nekem úgy tanította a Mesterem, hogy :
Idézet: „Az informatikát mindig külön szereljük. Külön csőbe menjem.”
Adott egy 250W-os liftmotorhoz(1fázisú) egy kettős mágneskapcsoló typ:LC2K1201P7. Valaki ismeri-e a lefejtését? Vagy hol keressem? Köszönöm.
Infrapaneleket (db. 500W-ost)szereltem fel a mennyezetre. Fontos-e, hogy ezek vízszintesen felfeküdve helyezkedjenek el?Ugyanis a mennyezetnek van egy kis hasa.Befolyásolja-e ez a működését vagy élettartamát? Köszönöm.
Plafonra szerelhető típus? Mi olyat vettünk, amit csak falra szabad szerelni, mert függőlegesen kell állnia...
Ha a panel és a mennyezet között a tartó konzol van, akkor nem lesz gond. Fontos, hogy oda szereld, ahol többet tartózkodsz és akkor legyen bekapcsolva, amikor ott is vagy.
Ezek az infrapanelek fakeretbe vannak szerelve 4db. felfogatási lehetőséggel.Leírása szerint karbonmasszás gyártmány.Azért vízmértékkel ellenőrízve igyekeztem beállítani és bekapcsolás előtt portalanítani.Jól működnek. Köszönöm a hozzászólásokat.
Ha minden rendszer vezetéke olyan feszültségre alkalmas, mint a legnagyobb feszültségű rendszerre használt vezeték, akkor mehetnek egy csőben. De ez az erősáramú szabvány, melynek szempontja az, hogy ne gyábokorjon át a 230 az adatvezetékekbe. Zavartatás, bármi-satöbbi szempontból a másik oldalnak is lehetnek követelményei.
Kedves Csoportársak!
Szeretnék készíteni egy kismegszakító, biztosíték keresőt 220 voltra. Az adó bármely fogyasztási helyre lenne bedugva, konnektor, égőfoglalat stb, vevő segítségével kontakt nélkül szeretném megtalálni a több tucat kismegszakító közül az illetékest. Tudom lehet kapni készen arany árban. Segítséget köszönöm.
Esetleg próbáld meg a vezetékkeresőt lehet hogy beválik, a topikjában találsz rajzot, nem nagy összeg, akár a fiókból is összerakható.
Ez például nem tudom hogy működik, lehet hogy megfelelne?!
A régi jó módszer: kicsengeted, kilámpázod.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |