Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én viszont láttam, sőt van belőle 2 is pincében. A T4-essel bármit jól meg lehet sütni.
Nem nézni kell sütni benne.
A hozzászólás módosítva: Dec 14, 2022
"kerámialapos" elektromos konyhai hőforrást használunk bő éve ( ezt kaptuk a lakással )
Kicsit lassabbnak tűnik, mint a régi gázos, de egyszerűbb kezelni, és talán egyenletesebb a hőleadása - a melegített felületen ... A villanyszámlánk ... napi főzés, heti 3-4 gépi mosogatás,heti 2-3 mosás-szárítás, két számítógép, nagy tv ... és beleférünk a "rezsicsökkentett" kvótába Idézet: „Amúgy azért kérdeztem a villanyos tűzhelyet mert lövésem sincs mi az az A, A++ és egyéb energia osztály.” A sparhelt a legtakarékosabb, nem kell se gáz, se áram. Csak jó száraz fa. A hozzászólás módosítva: Dec 14, 2022
Off: mi az a gép, ami napi 6-7-10 kWh áramot elfogyaszt?
Van 2 kandalló. Szoktam is rajta melegíteni. A legtöbb villany számla eddig 18 ezer volt de csak a hősugárzó miatt. A palackos gáz körülbelül 3 hónapig szokot betartani.
Salgótarján Szabolcs megye között nem fog valaki járni autóval ?
Keresem a "Blaupunkt Heidelberg SQR 47" autórádió user manualját (használatiját).
A szervizkönyvét már megtaláltam, de arra nincsen szükségem.
Helló!
Bronzpersely esztergálásban tud valaki segíteni esetleg ismerőse? Aki nem csillagászati árban dolgozik? méretek belső 12mm külső 22mm perem kívül 25mm perem magasság 1,5mm teljes magasság peremmel együtt 21,5mm
Ha a várost is odaírod (esetleg alapból Nagyfalut értelmezünk, akkor melyik kerület), gyorsabb és odaillőbb választ kapnál.
Budapesten vagyok alapból délpest,
Persze minden megsül abban is, csak vagy az alja ég oda, vagy a teteje lesz nyers. Nekem tetőcserepek voltak betéve az aljára így jobb volt, de a villanysütő sokkal jobban kezelhető.
Sziasztok!
Budapesten / Dunakeszi környékén tud valaki olyan helyet, ahol hajlandóak könnyített gipszet felrakni csuklótörés esetén? Édesanyám törte össze magát, még mielőtt engem sajnálnátok...
Akkor te nem ismered a T4-et (és rokonait), abba nem kell semmi hókusz-pókusz, cserép, egyéb. Alsó, felső lángállításos, úgy süt, ahogy kitalálod, sőt jobban. Valamint 100 év (meg még sok), mire tönkremegy. Amit el szoktak baltázni benne (sok év alatt), az meg házilag cserélhető fillérekből.
Köszi, neki már írtam, mielőtt a kérdést feltettem, még nem érkezett válasz. Úgy néz ki már csak holnap lesz a dologból, s lehet, hogy a salus kft, ha felveszik a telefont reggel.
Tévedek ha azt feltételezem, hogy bármelyik egészségügyi intézményben van erre lehetőség (persze ahol van trauma)?
Amikor engem gipszeltek, ki volt írva milyen méret, milyen szín, mennyibe kerül (és nem mellékesen a doki szerint az én esetemben ez nem volt járható).
Igen. Nálunk itt a város egészségügyi intézményében ilyenre tuti nincs lehetőség. Habár erre szerintem nem is ismerik a könnyített gipszet.
Valóban nem tudom mi az a T4-es, ha nem Volkswagen. Ettől függetlenül Gyerekkoromból rémlik egy bordó lábú fehér gáztűzhely aminek alsó felső lángja volt úgy, hogy ezt mechanikusan lehetett állítani az égősor forgatásával. Talán az működhetett jól kis rutinnal. Anyám legalább is sütött vele. Bár mindig panaszkodott, hogy nem sikerült de mi felfaltuk.
Én a baleseti sebészeten próbálkoznék a Fiumei úton.
Igen, sajnos tévedsz Ha lett volna rá lehetőség itt helyben, akkor már nem kellett volna megkérdeznem.
Kellett hozzá érzék, rutin, de kiválóan működött. A piskótasütésnek volt egy trükkje, de azt általában ismerték a kezelők.
Megérkezett a válasz, ő már nem foglalkozik kargipszekkel, lábakra specializálta magát.
Nade jobb, avagy bal lábra?
A hozzászólás módosítva: Dec 16, 2022
Sziasztok!
Egy ilyen vízmelegítőben a csap a fűtőszál előtt, vagy után van? Szedett már szét ilyet valaki? "Kazánnak" akarom használni, zárt körben keringtetett kb. 3 bar nyomású vízzel. A hozzászólás módosítva: Dec 16, 2022
Szerintem előtt.
Most már teljesen elbizonytalanodtam. Létezne külön kar és láb gipsz?
Szerintem a könnyített "gipsz" egy mintás/színes szalag, amit csak rátekernek az emberre (először egy pólyaréteg), és szerintem mindegy hogy melyik testrészére (esetleg a hossza lehet más egy csuklónál mint egy teljes lábnál). Aztán egy kis langyos víz, és már keményedik is.
A cucc maga egy színes műgyantás szalag, ami nedvesség hatására elkezd kikeményedni, majd perceken belül kőkemény lesz. Nem külön kar és lábgipsz van, hanem az ember, aki a linkelt weboldal mögött van, döntött úgy, hogy ő már csak lábakkal foglalkozik, azokhoz fog érteni, a karos anatómiai tudását hagyja megkopni. Úgy is mondhatjuk, hogy specializálta magát. Pont ahogy mondjuk egy villanyszerelő se feltétlen fog mikrovezérlőkkel játszani, ő is úgy döntött, hogy egy testrész anatómiájában mélyed el jobban. Ezt el kell fogadni és kész.
Az eredmény pedig az lett, hogy sima merevítőt kapott a karjára, amit gyógyászati segédeszköz boltban lehetett megvenni. Szerencsére elmozdulás nélküli törésről van szó, így ez az alkalmatosság is megfelelő, nem kell komolyabban bekötni. A hab a tortán, hogy nekem van itthon orvosi gipszem, spártai sisak modellhez használtam, de anyum hallani se akart róla, hogy én gipszeljem be
Után. Ha hiba miatt forr a víz, a zuhanfejen vagy a csaptelepet tud távozni a gőz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |