Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igen, itt van a gond! A nő és a távolság, na meg az idő! Ezt nem tudom orvosolni!
Örülök, hogy felvettek, dehát... nekünk sincsen pénzünk, meg a barátnőm is messze lesz így tőlem. És ez bánt engem igazán. De tudom, a saját jövőmet kell elsősorben szem előtt tartanom! De oly' nehéz... Na mindegy, majd megoldódik!
Köszi szépen! Én is neked! BMF-KVK ANA villamosmérnöki Budapesten a tavaszmező utcában! Téged? Hány pontod lett?
most örülök, még a BME-VIK-re is felvettek de maradok a PTE-PMMK-nál
Én is oda jelentkeztem, fel is vettek! 237 pontom volt!
Én is gratulálok mindenkinek. Győrbe valaki? (SZE MTK)
Gratulálok mindenkinek! Valaki BME-VIK?
én is sze mtk 359pt :ijedt:
De csak anyám kedvéért megyek, elegem van a tanulásból...
Nah énis örülök magamnak!
ME-GÉK Villamosmérnöki Természetesen felvettek. Ilyen ponthatárokat, huff..
Egyébként tud valaki infót erről az iskoláról? Gondolok itt tanítási színvonalra és egyéb magán jellegű véleményekre. Engem picit aggaszt az alacsony felvételi ponthatár=>kevés jelentkező=>lehet hogy nem volt olyan jó választás?? (ez a gondolat menetem, remélem valaki megcáfol ebben)
Mindenhol alacsony, bekerülni könnyű de bennmaradni nehéz. Évközben majd 2marékkal szórják a népet.
BME-VIK asszem kicsit félek... majd meglátjuk mikor szornak ki...
Vigyázz! A jelentkezési sorrendben a legelső helyre vesznek fel, ahova elég a pontod, és nem lehet variálni! Tehát csak egy helyre vesznek fel, a többihez max. elég a pontszámod.
Na gyerekek nyakig ülök benne asszem....
Néztem a felvin a pontjaimat, és 413, ami azt jelenti, hogy felvettek BME-VIK-re, de nincsenek feltöltve az évvégi jegyeim /lehet elfelejtettem / és ha ezért nem fogadják el, besz*rok....! Azért tegnap megünnepeltem, remélem nem volt korai Utólag is: Egészségünkre!
Pontosan ebben az esetben tudsz eredmenyesen fellebezni...
Sziasztok!
Nem tudtok esetleg infót, hogy Simson Schwalbe turbós blokkjához a karburátorban mekkora benzinszintnek kell lenni? Úszót kellett cserélni, aztán nem bízok benne, hogy az utángyártott annyira be lenne állítva. :pardon1: (gépkönyvem meg nincs olyan, amiben ez benne lenne, szóval esetleg az is jól jönne valamilyen elektronikus formában... na jó, nem leszek telhetetlen. )
Van a karbi alsó részében egy felöntés az úszó szára felé.Két kis lemezszerű az úszó csuklórésznél az alsó úszóházban.Annak a tetejéig kell érnie az üzemanyagnak.
Köszönöm szépen! Ebéd után megyek is ki a műhelybe, megnézem, beállítom, és ha minden jól megy, szeptemberben már motorral megyek iskolába!
De jó már neked. én is vennék egy simsont, de olyan ára van, hogy csak na. Én is suliba járáshoz használnám, de nem lesz belőle semmi. Gondoltam rá hogy veszek egy lepukkant állapotút és nyáron megcsinálom, de még olyat sem találok.
Fater meg elakarja adni a simson schwalbéját. Most lett teljesen felújítva, rengeteget ráköltött és ő meg eladni nemtudja. Irányára 4db tizes, de ígyis sokkal több van már ráköltve, és nemsok jelentkező van.... Pedig itt a piacon is hasonló álapotúakat 60-70ért árulnak. Mondjuk aztse veszi senki
Nekem mázlim volt, a barátnőmék sufnijában "rohadt" egy. Ingyen oda is adták
De eddig nem találtam szinte olyat rajta, amit nem kell kicserélni. Szóval a végén annyiban lesz, hogy vehettem is volna egyet. De négy tízesért nagyon megéri egy felújított Gery papájától.
Az pedig nem is sok érte. csak a schwalbe-kat nem nagyon szokták venni. Nekem van egy suzuki robogó, olyan 90 körül gyárthatták azt se tudom eladni senkinek. Már hirdetem egy jó ideje és senkinek nem kell. de elég egy fura jószág. Amikor hozzám került már majdnem besült motor volt benne, de ment mint az állat. Most hogy fel van újítva teljesen, meg még rosszabbul megy. ha el tudnám azt adni egyből vennék egy simsont. De szegény robogó nem kell senkinek. :no: Pedig városba mászkálni vele tökéletes.
Nekem meg nagyon tetszenek a Schwalbék. Sokkal jobb formája van, mint egy ilyen modern robogónak. Meg normális méretű a kereke, és szép hangja van. Csak talán nem megy annyira, mint egy mostani. De egy 40 éves vastól mit várjunk....
Ha elkészül az enyém, teszek fel róla képet. Ide az OFF-ba el fog férni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |