Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Sajnálatos módon, érdeklődés teljes hiányában, Pestről/felől senki nem fog menni.
Hajrá nyugati térfél, húzzatok bele.
Éveket dolgoztam különböző gyárakban. Szóval engem nem érdekel.
Mindenki ezt mondja, van az a klasszikus mondás, hogy a "Mi a GANZ'ba" akkorákat esztergáltunk hogy csak.
Igazán engem az érdekel, hogy ki jönne el ténylegesen, erre az a válasz hogy Pestről senki. A hozzászólás módosítva: Júl 5, 2023
Hölgyek, Urak, Szépleányok!
Ismét megrendezésre kerül az egri találkozó! Augusztus 7-21 közti időben, a Bajuszvölgyben. Kérem, hogy jelentkezzetek az eseményre. Úgy tűzzük (javaslatokat kérünk) a napot ki, hogy lehetőleg ne ütközzön valamelyik népszerű másik eseménnyel. A rendezvény önellátó, szakácsunk helyben főzi a megegyezés szerinti étket. Italról maga gondoskodik mindenki. Víz, villany van.
10 jelentkezőtől kezdem számolni. Aki nem ír időpontot, azzal könnyebb számolni.
A hozzászólás módosítva: Júl 6, 2023
Marhapörkölt (szigorúan lábszárból!), hagymás törtburgonyával.
Ez nem jelentkezés, ahogyan öregszem egyre kevésbé bírom a "rideg tartást"...
Te mindig jelentkezel de soha nem jössz. A zasszony?
Ezek szerint jelen kell lenni.
Tehát akkor az egri 2023 találkozón a menü:
Marhalábszár pörkölt, hagymás törtkrumplival. Fiksz (?) jelentkezők eddig: - granpa - jani1987 - nagy_hoho - szikorapéter
3 hete kinyílt a bőr a lábamon, 1 hete a kezem vágtam el. Nem panaszkodom de emiatt minden megváltozott. A felhasználható napjaimat át kell csoportosítani. Már beszéltem varttina kolegával de akkor még ő sem mondott semmit fixre.
Úgy látom, hogy a Bajuszvölgy jó messze van a vasútállomástól, hogy lehet eljutni oda?
Helyi járat ki a tesco előtti utolsó megállóhoz és onnét sacc 10 perc séta.
Kösz, ha aug. 20-a előtt lesz, és nem esik egybe egyéb találkozókkal, akkor 95%, hogy megyek.
7-21 közé van meghirdetve. Még nem dőlt el, melyik hétvége.
Kár, hogy nem tudok elmenni...
Mostanában sajnos sehová...
Mi a fenét csináltál magaddal?
Én mondjuk kevesebbel megúsztam az Audiban, mert ott nem volt szerintem egyetlen HE fórumtag sem rajtam kívül, hogy így bántalmazzon bárki is.
Megfontolandó, hogy erre való tekintettel, nem kellene-e törölni, vagy halasztani a 2023 őszi Paksot?
Valljuk be, gyerek nélkül nagyon más érzés...
Én azt hittem, hogy ez csak egy "sima" géz kötés. De mostmar látom nem az.
A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2023
Ugyan már, őszre simán meggyógyul. Ez a gipsz ránézésre kb. 2 hete rajta van már, ami azt jelenti, hogy a héten, de legkésőbb jövő héten átkötik járógipszre. Onnantól meg "rohangálhat" Ha még egy hónapig rajta hagyják a járógipszet, akkor is még csak augusztus vége lesz, szóval szptemberre már lekerül róla. Ekkor ha még úgy érzi, hogy nem bírja jól a terhelést, akkor remek bokarögzítőket lehet kapni, amivel egész nap talpon lehet.
Száz szónak is egy a vége, őszre ismét teljes értékű lesz és tud jönni Paksra.
Én szurkolok neki.
Mellesleg szerintem Ő bezzeg használhatja a liftet is, amit mi ugye nem.
A paksi Atomerőmű látogatásának szervezése elindult hivatalosan is. Amint lesz információm a részleteiről azonnal közlöm veletek.
Sziasztok!
Elsősorban szeretném megköszönni Nektek az aggódást és a jókívánságokat! Címszavakban: - Múlt héten egy rossz lépés eredményeként a bal külső bokacsont spirális törése. - Röntgen, nem mozdult el a törés, fekvőgipsz. - Egy hete van rajtam, most pénteken kontrollra mentem. - Elmozdulás nincs, nem kell műteni. - Gipsz maradt, kötést lecserélték. - Két hét múlva újabb randi a sebésszel. - Remélem, akkor kapok végre járógipszet, mert ez nagyon pocsék így. - Ja, és minden este szúrkodhatom a hasamba a vérhigítót... Szeptemberre már biztosan járóképes lehetek, de tervezzük, hogy akkor végre elutazunk egy hétre toszkánába. Remélem, hogy ennek időpontja nem fog ütközni a látogatásotokkal! Üdv mindenkinek és vigyázzatok a bőrötökre! |
Bejelentkezés
Hirdetés |