Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Sajnálatos módon, érdeklődés teljes hiányában, Pestről/felől senki nem fog menni.
![]() Hajrá nyugati térfél, húzzatok bele. ![]()
Éveket dolgoztam különböző gyárakban. Szóval engem nem érdekel.
Mindenki ezt mondja, van az a klasszikus mondás, hogy a "Mi a GANZ'ba" akkorákat esztergáltunk hogy csak.
Igazán engem az érdekel, hogy ki jönne el ténylegesen, erre az a válasz hogy Pestről senki. ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 5, 2023
Hölgyek, Urak, Szépleányok!
Ismét megrendezésre kerül az egri találkozó! ![]()
10 jelentkezőtől kezdem számolni.
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 6, 2023
Marhapörkölt (szigorúan lábszárból!), hagymás törtburgonyával.
Ez nem jelentkezés, ahogyan öregszem egyre kevésbé bírom a "rideg tartást"...
Te mindig jelentkezel de soha nem jössz. A zasszony?
Ezek szerint jelen kell lenni.
![]()
Tehát akkor az egri 2023 találkozón a menü:
Marhalábszár pörkölt, hagymás törtkrumplival. ![]() Fiksz (?) jelentkezők eddig: - granpa - jani1987 ![]() - nagy_hoho - szikorapéter ![]()
3 hete kinyílt a bőr a lábamon, 1 hete a kezem vágtam el. Nem panaszkodom de emiatt minden megváltozott. A felhasználható napjaimat át kell csoportosítani. Már beszéltem varttina kolegával de akkor még ő sem mondott semmit fixre.
Úgy látom, hogy a Bajuszvölgy jó messze van a vasútállomástól, hogy lehet eljutni oda?
Helyi járat ki a tesco előtti utolsó megállóhoz és onnét sacc 10 perc séta.
![]()
Kösz, ha aug. 20-a előtt lesz, és nem esik egybe egyéb találkozókkal, akkor 95%, hogy megyek.
7-21 közé van meghirdetve. Még nem dőlt el, melyik hétvége.
Kár, hogy nem tudok elmenni...
Mostanában sajnos sehová... ![]()
Mi a fenét csináltál magaddal?
![]() Én mondjuk kevesebbel megúsztam az Audiban, mert ott nem volt szerintem egyetlen HE fórumtag sem rajtam kívül, hogy így bántalmazzon bárki is. ![]()
Megfontolandó, hogy erre való tekintettel, nem kellene-e törölni, vagy halasztani a 2023 őszi Paksot?
![]() Valljuk be, gyerek ![]()
Én azt hittem, hogy ez csak egy "sima" géz kötés.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2023
Ugyan már, őszre simán meggyógyul. Ez a gipsz ránézésre kb. 2 hete rajta van már, ami azt jelenti, hogy a héten, de legkésőbb jövő héten átkötik járógipszre. Onnantól meg "rohangálhat"
![]() Száz szónak is egy a vége, őszre ismét teljes értékű lesz és tud jönni Paksra.
Én szurkolok neki.
![]() Mellesleg szerintem Ő bezzeg használhatja a liftet is, amit mi ugye nem. ![]()
A paksi Atomerőmű látogatásának szervezése elindult hivatalosan is. Amint lesz információm a részleteiről azonnal közlöm veletek.
![]()
Sziasztok!
Elsősorban szeretném megköszönni Nektek az aggódást és a jókívánságokat! ![]() ![]() Címszavakban: - Múlt héten egy rossz lépés eredményeként a bal külső bokacsont spirális törése. - Röntgen, nem mozdult el a törés, fekvőgipsz. - Egy hete van rajtam, most pénteken kontrollra mentem. - Elmozdulás nincs, nem kell műteni. - Gipsz maradt, kötést lecserélték. - Két hét múlva újabb randi a sebésszel. - Remélem, akkor kapok végre járógipszet, mert ez nagyon pocsék így. - Ja, és minden este szúrkodhatom a hasamba a vérhigítót... ![]() Szeptemberre már biztosan járóképes lehetek, de tervezzük, hogy akkor végre elutazunk egy hétre toszkánába. Remélem, hogy ennek időpontja nem fog ütközni a látogatásotokkal! Üdv mindenkinek és vigyázzatok a bőrötökre! ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |