Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Soha nem kötötték még be, mert rajta vannak a végeken a szigetelésdarabok. 1950-ért vettem helyi kisgépjavítónál ugyanilyent.
![]()
Márkó/Veszprém településen elvihető a képen látható mellszívó. Mikor elraktuk működött, de már 7 éves, ezért pénzt nem szeretnék érte kérni, de hátha valaki még tudja használni. Cumisüveget venni kell hozzá.
Postázom is!
Kérném,ha még más nem vitte el.
A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2023
Ilyen fémtkosat? Nyolcért láttam egy honlapon. No mindegy én nem dobnám ki csak úgy.
![]()
Rendben, privátban folytasuk!
Szia!
Neked írok, de egyben válasz másoknak is, akik az első képen lévő alkatrész után érdeklődtek. Az nem zavarszűrő, hanem egy Remix W90xx fényerőszabályzó. (max. 1 kW-ig) Pont most javítok egy régebben kapott dobozolt készüléket, abban már sajnos ez tönkrement. Aki elhozza a felajánlott csomagot, (én csak postázva tudnám átvenni a felajánlótól) és nem tart rá igényt, elfogadnám tőle. Köszönöm! Közben kiderült, hogy nem is erről kérdeztek, hanem a mellette lévőről. A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2023
Sziasztok!
Remélem maradhat. Budafoki út/Dombóvári úton, közvetlen a híd lábánál, amellett az út mellett ami a Budafoki utat a Hamzsabégi úttal összeköti, ki van pakolva 5-6 videómagnó, meg egy rakás egyéb műszaki cikk, rádiók(talán csöves is volt köztük). Sajnos csak futólag sikerült megnézni, mert siettem suliba. Hátha valakit érdekelhet. A hozzászólás módosítva: Okt 24, 2023
Dunakesziről vihető egy Nikon Coolpix P3 fényképező, ami nem kapcsol be, kb. sose volt használva, álltában vált ilyenné az évek során. Ezen kívül szintén vihető kilenc lap kínai sárga papír vasalós technikához - nekem nem vált be.
Postára nem fogok menni, gyere érte személyesen.
Szia!
Engem érdekelne, csak Kalocsa távolából nem éri meg. Viszont ha téged érdekelne 18650-es aksi, vagy bontani való pakk, akkor elboltolhatnánk... Vagy ha esetleg járnál BP-n, egyik ismerősöm meg tudnám kérni, hogy menjen érte. Boy
Kispestről vihető cuccok. Kérem csak olyan jelentkezzen, aki valóban el is kivánja vinni rövid időn belül.
A mogyicsokit szeretem, de nem feltétel
Kispestről vihető cuccok. válogatható is. Kérem csak olyan jelentkezzen, aki valóban el is kivánja vinni rövid időn belül.
A mogyicsokit szeretem, de nem feltétel A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2023
Éppen mondanám, hogy a PS2-es egerektől, meg a kameráktól megszabadítanálak,
feltéve ha nem lenne számodra gond postára adni... ![]() A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2023
Én vevő lennék a HP és az Eizo monitorra, valamint a ZIP lemezre és egy XP telepítőre. Köszönöm.
Basszus... Szóltál volna időben, Pakson odaadtam volna. Rókaposta még belefér, de azt nem ígérem, hogy gyorsan fog menni.
Mivel nem nagy cucc foxpost játszhat, írj magánban
Szia!
Az "A" képen az két vonalkód olvasó? Ha lehet szeretném az egyiket. Személyes átvétellel. Üdv: Gábor A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2023
Kispestről vihető cuccok. válogatható is. Kérem csak olyan jelentkezzen, aki valóban el is kívánja vinni rövid időn belül.
A mogyicsokit szeretem, de nem feltétel A hozzászólás módosítva: Okt 31, 2023
Szia! Az USB-s DELL billentyűzetet szeretném elkérni, és a kisebbik kártyaolvasót!
A hozzászólás módosítva: Okt 31, 2023
Kérem a routert, a számológépet és a D Link cuccot is.
ps bill megvan még? Kék kártyaolvasót vinném. Posta ha van? Ha van még ps egér vagy bill az is jöhet. (max 3-3 darab)
Hali!
A kártyaolvasót már Skori elkérte. Billencs van meg egér is. A bill. elég hosszú, nem tudom hogy csomagoljam foxposthoz...
Akkor visszalépnék. Köszönöm azért.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |