Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Az megvan, hogy embargó alatt van(volt) Kuba 1962-től?
Gyakorlatilag az akkori autóállományt kellett bármi áron életben tartani mai napig!!
Mintha már láttam volna ilyet valahol.. Meg is van! Bővebben: Link
Trélerbuszoknak hívták ezeket a jószágokat, és nem csak kendács, hanem gyártói megoldásokként is léteztek! Érdekes világ az biztos ![]()
Példát vehetnénk róluk "zöldségből". Így minimális a CO2 kibocsátásuk. Szerintem be kéne adni parlamenti javaslatba vagy inkább az EU parlamentbe. Már így is tele van sötétzöldekkel.
![]()
Igaz, ez benzinmotoros. Vajon mi igaz a leírásból?
Idézet: „KrafTWaagen KW 6500 Újdonság! Benzinmotoros lancfűrész 6,5 LE 1.267W 1,7hp 450mm Könnyű kezelhetőség Praktikus kialakítás Megbízható működés Kis mérete ellenére nagy erő és robbanékonyság jellemzi Képzett szakemberek részére ajánljuk” Pl. az utolsó előtti sor sok anyagra jellemző. Még fát is lehet velük dönteni. ![]() Gyanítom, a "Képzett szakemberek" messziről elkerülik. ![]()
Benzinmotoros lancfűrész 6,5 LE 1,7hp Nem értem a két adat hogyan lehet egy gépben.
![]()
Végül is a vevő jár jó.
![]() Én a falnál lévő sárga vázas biciklit szeretném egyelőre csak megnézni. Ki venné? ![]()
Szerintem ez egy korrekt ajánlat.
![]() Az eredetileg 300 Ah-t aksi most már csak 200 Ah-t tud... A láncfűrészről: a "KW 6500" az a típusa, nem a teljesítménye... ( KW 6500 =/= 6500 kW ) 6.5LE = 1.7 hp Ennyivel erősebb egy magyar ló egy külföldinél... ![]() ![]() Az az 1.276 W meg a magasság különbsége a lovak között. ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2024
![]() Végül csak kiszúrtam: akinek nem jött le, annak ott van a szájbarágás is. Ui: (Mondhatjuk apróbetűs résznek) A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2024
Úgy hogy a 200Ah ára van kint de le merem fogadni hogy lehet választani 300Ah aksit is. Vagy elírás
Most olvastam:
"Az univerzum egy fantasztikus hely, a Hubble pedig megörökíti nekünk." Milyen jó is lesz majd nézegetni a képeket sok milliárd év múlva, amikor már nem fog létezni az univerzum!
Nem kell köztük összefüggést keresni. Az, hogy ki mennyi kávét iszik, nem függ attól, hogy mennyi házipálinkát fogyaszt el mellette.
Mekkora innováció már.
![]() Ebben az a vicc, hogy komoly...
Guglis térkép te csodás. Pár kilométerre tőlünk.
Hadházi László szerint a legjobb módszer arra, hogy a baba ne császkáljon el, ha betesszük egy kizsírozott fürdőkádba.
Szerintem Hadházi nem halad a korral.
Szevasz!
Ilyet ott nem láttam, de szemem szám elállt. Az autók zöme 1960 előtti amerikai cirkáló volt, mert akkor megállt az idő. Mint a (rózsaszín) Cadillac cirkáltak az utcán. Hova kerültem? A Kubabusz stílus nem ismeretlen máshol se, akkor születtek ezek, amikor a buszgyártás nem indult be, szükségmegoldás volt. Tréler busz volt a nevük, mellékletben egy szép darab, egy Ikarusz. Azért a Fakaruszra is lehet emlékezni. Üdv: StMiklos A hozzászólás módosítva: Feb 14, 2024
Nem tiszta, ez kávé melegentartó, vagy radiátor fűtés ?
Cirkófűtés áramszünet esetére. A vízmelegítőben Peltier, meleg víz - hideg párkány, az előállított áram tekeri a keringetőszivattyút.
Én meg olyan buta vagyok, hogy ezt akkuval meg inverterrel oldottam meg ![]()
Vajon a piros USB-kábelemet bele szabad-e dugni?
Egy Keysight oszcilloszkóp adatlapjából, a TME-nél. Hát így feljöttünk hobbisták, már a profi használatra készült szkóp is gyenge nekünk.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |