Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Gratulálok. Bár a stop tisztességesebb.
Mai körülmények között mivel szokás jelölni az alkatrészek nevét vagy értékét bármilyen felületen? Ez a kiindulási pont.
Pl. Edding lakkfilc. Szinte bármilyen felületen használható, kicsit hosszabb a száradási ideje, mint az alkoholos filctollaknak, de cserébe sokkal tartósabb.
Sajnos a "100" éves 120 l-es hűtőm végleg megadta magát. Valahol mostanában láttam régi, de működő hűtő felajánlást. Valaki tud róla?
Nálad az emeleten, a hálószobában van egy abszobpciós.
Csak le kell hozni.
Azok jellemzően, ennyi idő állás után már nem működnek. (Asszem tán próbálva is volt pár éve.) Valamint túl kicsi és nem elég hideg. Fagyasztója sincs.
Még egy ok a lehozásra, ha nem is működik.
Az a baj, hogy nem egyemberes. A "leszállítási útvonal" sem túl baráti.
Meg azon tartom a műfogsorom, jó az ott ahol van.
Hoppá! Itt felejtetted a műfogsorod? 4 nap múlva megkapod, ha megtalálom.
Tudja e valaki, hogy a MédiaMarkt saját márkás PEAQ PTV 32H-5024C TV-je melyik gyártóhoz köthető.
Telekomos IPTV univerzális távirányító TV funkcióját szeretném felprogramozni. A TV-k listájában PEAQ márka nincs.
Sziasztok!
Valakinek nincs meg véletlenül a Growatt ShineBus szoftver telepítőfájlja? Mivel régebbi inverterekhez van, már nincs fenn a cég oldalán.
Ha már nem garanciás, akkor lehet a sasszi száma segíthet. De a legjobb valóban ha valaki tudja.
Itt van valamilyen dokumentum . Talán használható. Innen töltöttem:
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2024
Üdv. Mikor a klímás nem vállalja el a mobil klíma takarítás de meg kell már csinálni. Akkor hajrá. Előtte és félkész állapotban is látványos a változás
Ha le tudod szedni a lapátot, akkor ajánlom a hideg zsíroldót. Gumikesztyű + ecset és szebb lesz, mint új korában. Belélegezni nem ér, szabadban csináld.
Le tudnám ha a 10 krova meglenne. Persze pont az nincs meg.
Fogkefe hadművelet. De már üzemel de tisztán A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2024
Sziasztok!
Antiktelefon fórumtársunk már egy hónapja nem lépett be, tud róla valaki?
Bízzunk benne, hogy csak nyaral.
Folyamatosan belekötött mindenkibe a fórumon, állandóan az apróhirdetések alatt hisztizett mindenkinél, reméljük ezt is kipiheni.
Köszönöm az információt.
Úgy emlékszem ő javított VGA kártyákat, ez ügyben akartam megkeresni.
Hogyan tudnék a saját hozzászólásaimra keresni? Valamit vissza kellene keresnem.
Idézet: „ A fórum használatát segítni annak keresője, mely a fórum főoldalán található. Többféle keresési módot is használhatunk, de a legtöbb kereséshez az "Intelligens keresést" ajánljuk. Az intelligens keresés keres a fórum hozzászólásaiban, és annak címeiben is, majd a találatokat a címszó fontossága és gyakorisága szerinti sorrendbe helyezi. Egyben az intelligens keresés képes korlátozott címszó esetén szinonímákra is keresni. Hozzászólás keresés: Ebben a módban konkrét hozzászólás keresésére van lehetőségünk, tetszőleges kulcsszavak és szűrő feltételek segítségével (lásd később) Fájlmelléklet és képek keresése: Ezekben a módokban pedig speciálisan fájlmellékletekre és képekre van lehetőségünk keresni. Hasznos ha egy rajzok, vagy ábrát keresünk. Keresési szűrők: topic:12345 - Keresés az 12345-ös azonosítójú témában user:xyz - XYZ nevű felhasználó témáinak és hozzászólásainak keresése -kulcsszó - Adott kulcsszó kizárása a találatokból Ezen keresési szűrők együtt használandók a keresendő kifejezésekkel. Egy példa, a használatra: "napelem -inverter topic:265" = Napelem szó keresése olyan hozzászólásokban, melyek a 265-ös azonosítójú (Kezdő kérdések) témában találhatók, továbbá nem szerepel bennük az inverter kulcsszó. ” Lap alján, GYIK.
Nem ez volt a kérdés.
A kérdés az volt, hogy "Udvari Zsombor" hozzászólásaira hogyan tud keresni. Nekem sem sikerült, pedig kerestem volna egy régi hozzászólásat. Tartok tőle, hogy a két tagból álló nicknevekre nem működik a kereső, mert egy szlávos nevű (ugyancsak két szóból alló) fórumtárs hsz-ére sem tudtam visszatérni. Próbáld ki: beírod, hog "user: udvari zsombor", kiválasztod a "hozzászólások" lehatőséget, nocsak: nem ad semmit. A kereső hobáját nem illik a felhasználóra fogni A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2024
Mert rosszul idézőjeleztek...
* user:"Udvari Zsombor" és hozzászólásokban keresés.
Rosszul, persze. Úgy is próbáltam.
De nézd meg:
Pedig de, úgy működik ahogyan bbb leírta.
Imformatikusoknál van egy olyan mondás, hogy a számítógép azt hajtja végre amit leírtál, nem pedig azt amit gondoltál. |
Bejelentkezés
Hirdetés |