Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Jani1987 az igéretek szerint 2024 Július 20 (EBRÁG24) alkalmával Budapestre látogat, tehát postázni sem kell semmit, csak egyeztetnie a felajánlásokat.
Mert van más felajánlás szikorapétertől is ugyanerre a célra. A nemes cél érdekében egy konnektort fel tudok ajánlani jani1987 gépének tesztelésére, meg a HE fiú hümmögő kórust, mint segítség. Neked meg egy szelet tarját, ha jelentkezel az "Alternatív HE találkozó(k)" topic-ban.
Nem áll szándékomban a gépet magammal vinni. Ellenben privátban elárulhatod a címet.
Köszönöm mindenkinek a felajánlást, és az ötletet a piros LCD elé való csíkra, megoldódott a keresésem!
Idézet: „Nem áll szándékomban a gépet magammal vinni.” Nehéz elképzelnem, hogy akkor vasárnap ketyegni fog otthon, ilyen feltételek mellett...
Elvileg aznapra már van programom, de meglátjuk, hogy alakítható. Köszönöm!
Szerintem, ha annyira nincsen rajta a fókusz, hogy el sem hozza belepróbálni, akkor emiatt ne változtassál.
Elküldöd akkor mondjuk: Foxpost ~ /dev0
Rossz Minimultija, amit nekem adna, van e valakinek? Csak a doboz is jó lenne.
Kedves Klubtársak!
Tudna-e valaki ajánlani egy 100-120 l körüli egyszerű hűtőszekrényt, ami még működik. Szépséghiba nem számít. Sajnos az enyém épp most döglött be végleg. Pestig el tudnék menni érte, ha muszáj, de jó lenne a környékről inkább. (B.Györök környéke, úgy max. 50 km-ig.)
Nekem van egy példányom és nagyon szívesen odaadom. A belső része (elektronika) nálam az utolsó bekapcsolásáig működött, viszont a külső, a ház bizony már kissé megviselt.
Ha van egy jó dobozod, rögtön van jó műszered.
Örömmel jelentem (kissé megkésve), hogy 2 órán belül kaptam egyet a felső szomszédomtól. Kiválóan működik.
Jó bőven mérted az ebédet, ha eddig ette.
Balaton ... biztos halat evett, jó szálkásat
Köszönöm szépen. Elektronikám van 3db. Dobozt keresek.
Enélkül nem találtam meg, hogy hol írtam, pedig emlékeztem rá.
A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2024
Üdv!
Keresnék régi, akár működésképtelen laptopot, valamint működőképes 9V 500mA-es adaptert, lehetőleg Budapesten. Előre is köszönöm!
Milyen laptopot? Melyik része érdekes?
Unokahúgomnak lenne “játéknak”.
Mindig nyomkodja munka közben az anyjáét, hátha egy neki kinevezettel beéri, és leköti. Tetszik neki, hogy lehet a gombokat nyomogatni. Szóval hogy milyen, az annyira nem lényeg, egy akármilyen ezer éves is megfelelne erre a célra.
Mikor kicsik voltak, billentyűzetet adtam nekik. Azt nyomkodták.
Sziasztok!
Van-e valakinek elfekvőben germánium tranzisztora ? AC187K és AC188K ? Kellene pár darab végfoknak. Előre is köszi. Típus javítva. A hozzászólás módosítva: Júl 30, 2024
Moderátor által szerkesztve
Az ilyen típusú kérésekre van az elfogadnam-ha-ingyen-elviheto nevű topic...
Nekem van, de csak a munkahelyemen. Ha addig nem sikerül mástól kapnod, és még aktuális lesz, akkor ezügyben keress meg szeptember elején! A hozzászólás módosítva: Júl 30, 2024
Válasz mindenkinek: Köszönöm szépen, rossz helyre kattintottam, ide akartam létrehozni. Az a baj, hogy nem én javítom a cuccot, ezért az derült ki, hogy mégis AC187 és AC188 kell, K nélkül.
Köszi még egyszer, hogy foglalkozik valaki az ügyemmel.
Hello! A "K" csak a felcsavarozható hűtőtönköt jelöli rajta, amit le is lehet húzni róla.
Malacod van, nekem a tranyóim között éppen van egy páros.
Ha kell, akár már holnap viheted! Igaz - leginkább a K jelzésű, de ahogyan nézem, a hűtőtönköket simán le lehet húzni róla. Az más tészta, hogy sajna nem tudom róluk, működnek-e még, mivel én őket sohasem használtam, de mintha cinesek lennének a lábaik.
Akkor mindegy Bármi is jó. Köszi. Az adatlap sasolás szerint láttam, hogy ugyanaz, de azt nem vágtam, hogy mennyire van egybegyógyítva a tönk és a tok.
A tönk fel van réselve és a tranyó belepréselve. Csak a régi vékony Philips rádiónál nem fért el a tönk, mert itt külön lemez hűtőborda volt hozzá. Ha "hanyatt esett" a rádió az asztalon, ki is szakadt a tranyó a fóliából.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |