Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm szépen.
Előtte mindigtv előfizetés volt. Ezek szerint ostobaság volt váltanom. Ott nem voltak ilyen gondok.
Hát azok az antennák némileg közelebbre vannak mint a 36000 km, ahonnan most a jelet veszed
De azért müködik, nálam már évtizedek ota.
Ha neked működik, az még engem nem segít ki.
Nálunk is szakemberek tették fel az antennát, műszerrel méregették. Valószínűleg ennyit lehet kihozni ebből a rendszerből.
Nekem nincs UPC direktem, igy konkretan nem tudom, hogy milyen állapotban van. Lehet, hogy tul kicsi az antennád.
Nem tudom.
Mikor megrendeltük a cég küldött két szakembert, azok tették fel. Nem tudom megítélni, hogy kicsi, vagy nem. Mekkora az ideális méret?
Bejelented panaszodat az ügyfélszolgálatnak...kiküldenek újra szerelőt.
Az antennát be lehet úgy is állítani, hogy "működjön", meg úgy is hogy maximális szintre van pozicionálva. De az árboc sem lötyöghet... 60-65 cm átmérőjű antenna a szokásos, amit ők adnak a szolgáltatáshoz. De 85...130 cm antennák is léteznek, de ezeket nem ők hozzák. A nagyobb antennákat nehezebb fókuszba állítani, meg masszívabb tartóra illik ezeket szerelni... Aztán a műfoldvevő fejek is lényegesek...ma már a 0,1 dB zajtényezővel rendelkezők közül választhatunk, azonban ezek között is nagy a "szórás". Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Júl 4, 2020
Köszönöm szépen a választ.
Nálunk UPC előfizetés van.
Azt írja ki a TV, hogy "Nincsen jel". Máshol sem működik, vagy csak nálunk?
Üdv!
Működik a szolgáltatás, valószínű az LNB (fej) beázhatott.
Mostanában rájár a rúd a UPC (Vodafon) -re, voltak nagy területet érintő leállásai. Hívd fel Őket a hibabejelentő vonalon.
Szerencsére van mobilinternet is, legfeljebb számítógépen nézel TV -t. (Horizon-Go, bár ez is mostanság változik) A hozzászólás módosítva: Okt 15, 2020
Az "UPC előfizetés", ha műholdas TV sugárzás, akkor az nem "UPC", hanem UPC DIRECT !:
Bővebben: Link A pontatlanság miatt máris van aki a kábeltévés UPC (egy ideje már VODAFON TV) műsorszolgáltatóra "asszociál"....
Jó szerencsét! Nem teljesen ide tartozik, de a kérdésem azt, hogy hol lehet beszerezni Magyarországon is használható tv kártyát? Üdv.: Joe
Kiválasztod a szolgáltatót és tőlük megtudhatod, hogy hol...s ezek a kártyák legálisan csakis országon belül használhatók.
A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2020
Szolgáltatót? Nincs semmilyen szolgáltató!
Szia!
Például itt: Bővebben: Link.
Jó szerencsét! Köszönöm, de ezek nem tv kártyák.
Igen, azok. Elnézést, nem jól láttam.
Akkor jobb lett volna, ha a nevén nevezed, amit keresel: számítógépes műholdvevő kártya !
Én is használok egy Terratec Cinergy-t... Bővebben: Link
Analóg beltéri astrára állítva. Beállításkor tv csatornákat állít be, mikor nézném, akkor viszont csak rádiócsatornákat hoz be. Mi lehet vele ?
Jóóóó reggelt! Ezzel elkéstél...analóg adások már évek óta nincsenek!
Hát pedig még egy hónapja néztem.
Szia! Valamilyen félreértés lesz itt. Nem a szabadon fogható adásokra gondolsz? Ezek a megtalált rádióadások szólnak is?
Szia ! De szabadon fogható adások. Nem mindegyik szól. Az a furcsa benne, hogy beállításkor ugyanazokat a csatornaneveket írja ki mint amik előzőleg is voltak, de amikor nézném rádiócsatornákat ír ki és némelyik szól is. Valamint többnél kiírja, hogy nincs jel pedig a jelerősség kb. 80%.
Mpeg4 h.264-et tudja a beltérd? Lehet, hogy nem kompatibis a dobozod az adási rendszerrel.
Úgy emlékszem nincs ilyen a menüjében. De majd megnézem valamelyik nap, az az igazság a parabola a telkünkőn van.
Megnevezhetnéd az "analóg" beltérid típusát (gyártó+típusszám)...meg melyik analóg SAT TV csatornát nézted az Astrán?
Szia ! Én tévedtem mert digitális dvb-s a beltéri lemon 020s neten néztem meg. Azért gondoltam analógnak mert már elég régi, 2007-ben került hozzám. Legelőször 236 csatorna volt rajta pl. sat1, rtl, pro7 több országé, nitro, egypár szex stb. Viszont a probléma továbbra is fennáll.
Ez egy DVB-S, azaz SD, nem HD-s beltéri... Adás van hozzá az űrből. Alapbeálításokra visszaállítani és újra behangolni a kódolatlan adásokat (én ezt tenném). Aztán meglátjuk/halljuk...
Az újrahangolást hétfőn megcsináltam nem sok sikerrel az alapbeállításokon mit értesz resetet ? Nem tudom van-e rajta.
"Gyári beállítások visszaállítása"..."setup to default". "Reset" az egy nyomógomb szokott lenni...
A hozzászólás módosítva: Aug 29, 2024
|
Bejelentkezés
Hirdetés |