Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba Szakmai rendezvényPestiek előnyben.
A 2025-ös év első félévének esetleg hasznos találkozó információi:
Rádióamatőr találkozó előzetes információ. 2025.03.23. Vasárnap, Csorváson a szokott helyen a művelődési házban tartjuk a találkozót. Mindenkit szeretettel várunk. Csorvás Petőfi utca 12. Érdeklődni: Szente Károly /HG8JG/ +36 20 3271nyolcas56 telefonon. Add tovább! e-mail: hg8jgkarcsigmail.com Továbbá: Előzetes információk és tavalyi egyeztetések után az Osztopáni találkozó törzstagjai előre láthatólag az idei évben nem 2025.május 1, hanem 2025.május 3 szombati napján rendezik meg a szokásos találkozót (apró börze, jó társaság, jó beszélgetés....), azért, hogy aki szeretne esetleg idén ellátogatni erre a találkozóra is, de a Lőrinci találkozóra is szeretne menni, az idén mind a kettő részt tud venni, mert a két időpont, idén nem üti egymást. Idén elsőként Csorvásin (Művház), majd a Lőrinciin és természetesen az Osztopáni (Kastélypark) találkozón is szeretnék részt venni. BUÉK mindenkinek.
Lesz idén is börze Kőbányán (Pest) a Kőrösi Csoma Sándor művházban? Tavaly voltam először júniusban és pozitív tapasztalataim vannak ‒ messze van még a nyár.
Idézet: „A kecskeméti börze, hol szokott lenni?” Kőröstoroknál.
köszönöm, a június 14-eit felírtam magamnak, még akkor is, ha az még odébb van (tavaly is a júniusin voltam).
Ha lesz szabad helyed bármelyik találkozóra kérlek szólj. Egyszer már hazárdíroztam az autóval és nagyon messze nem szoktam menni vele.
A megoldás, hogy végre megcsinálod a josit
Egyszerű amúgy a történet:
- Granpának van jogosítványa, nagyon tud és szeret is vezetni, - Janinak meg van erős és gyors autója, meg szeret is kirándulni. - Közös pont, hogy sokat okulhatnak egymástól menet közben. ha2043 pedig lehet mentesül azon dilemma elől, hogy a börzére janiékat vigye, vagy az eladó cuccokat.
Egy teljes hónapig nem dolgoztam. Akkor miből fizessem? Az autót havi 200 ezerrel törlesztettem.Most a hegesztő szakmában vagyok nettó 1700 pár forintért. Ez van.
A hozzászólás módosítva: Jan 9, 2025
Hol tartasz vele? A KRESZ vizsga legalább kész van már? Órákból mennyit vettél eddig?
Most lehet, hogy jobb lett volna előbb a jogsi, mint a kocsi. De persze mindenki más helyzetben van.
Egyébként tavaly is elég necces volt a körös, ahogy tudom. Lehet idén nem lesz.
Még a kötelező kilométer is. "Nem bánok finoman a váltóval" meg még mondott valamit. Vizsgán azért buktam mert nem volt fék teszt.
Akkor csak vizsgáznod kellene megtanulni... A környékeden nincs olyan oktató, akit ismernék sajnos, de ha a kötelező dolgokon túl vagy, akkor tényleg csak azt kell megtanulnod, hogy a vizsgán hogyan menj át. Kezdve a járjuk körbe jó látványosan az autót, rángassuk meg a kormányt, lépjünk rá a fékre és kérjük meg az oktatót, hogy nézze világít-e dolgoktól odáig, hogy a vizsga során mire figyelj oda vezetéskor. A gyakorlatot nem ott fogod megszerezni, az iskola arra van, hogy a vizsgára készítsen fel és ezt is kell kérned az oktatótól! Gyakorlatilag a cél előtt vagy már, a pénz nagy részét már kiköhögted, innen tényleg nem nagy ugrás befejezni.
Fehérváron lehet könnyebb a forgalmi része, mint Budapesten.
Szerintem is szerezze meg a papírt...
-Március 23. Csorvás
-Május 1. Lőrinci -Május 3. Osztopán -Május 10. Kecskemét -Július 5. Hatvan -Július 19. Abony Ezek a találkozó időpontok. A Békéscsabán rendszeres szervezésű, jó hangulatú találkozó június 15e körül volt tavaly, az egy jól bevált időpont, de majd Tamás, mint lelkes szervező, a későbbiekben biztosan nyilatkozni tud erről. A Kőrősiben minden hónapban, általában ugyan azzal a kínálattal és emberekkel van találkozó, de Békéscsabán csak 1x egy évben, s jó baráti a társaság
Ezek közül Osztopán keltette fel az érdeklődésemet, mert ott még nem voltam. Sajnos Budapest kemény mag teljesen legangolt, egyedül meg nem akkora buli. 2024-ben is ezért nem mentünk...
Békéscsaba meg olyan természetes (hála Tamásnak ), mint ahogyan kinyitva a csapot, folyik a víz. Pénteken reggel megyek, kipakolás négytől, ott alvás, szombaton kilenctől áll a bál. Ha rajtam múlik, akkor Méteresben marhapöri, petrezselymes krumplival.
Így van, a csabainak van egy hangulata, s nem kimondottan a börzézésről szól, sőt változatos és érdekes dolgok vannak felvonultatva. Idén is viszek, majd pár jó, mutatós portékát
Én benne vagyok az autó cserében ha útközben felveszel osztopánba menet.
Idézet: „Én benne vagyok az autó cserében ha útközben felveszel osztopánba menet.” Granpa és Gery78 vár a buszmegállóban. Onnantól ülés csere, Granpa vezet.
Debreceni börze 2025Sziasztok.Debreceni találkozóról alaki tud valamit? Mikor lesz illetve a helyszín?
Én azon kívül amit ha4023 linkelt másról nem tudok.
Szinte biztosra mondanám Békéscsabát, de az rettenetesen messze van... Másról én nem tudok, HE tagok szervezésében, országosan.
Nálad lehet mint tavaly. Viszont valamit vinni szeretnék én is.
Év elején szokott valamikor február-március körül lenni,de nem rémlik az időpont, és úgy döntöttem idénre is betervezném.
Békéscsaba, ugyan úgy mint a május 1 nem a naptárba van felírva, a szívünkbe! |
Bejelentkezés
Hirdetés |