Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ha debrecenit szeretnél, akkor ahhoz a sárgaborsó fözelék passzol.
A csabaihoz meg fehér kenyér illik.
A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2025
Tréfát félretéve:
- én nem tudok róla, hogy szerveznék országos HE találkozót ebben az évben. - Békéscsaba remélhetőleg lészen (gyűjtögetem a tombola tárgyakat, stb.). Ugyanakkor szerintem korai még konkrétumokat kérdezni, mert az érdemi szervezés később szokott kezdődni. - Más szervező még nem jelezte eddig ambícióit, amennyire tudom... VIII. VHETKedves fórumtársak!Az idei csabai találkozó időpontját egyeztettem a művházzal. Kéretik ceruzával beírni a naptárba: VIII. VHET 2025.06.14. Mivel addig még sok idő van, meg tennivaló, biztos, ami biztos: előre lefoglaltam ezt a szombatot.
Nagyon szépen köszönjük a szervezést és a tájékoztatást.
Akkor ehhez igazodunk. Szerintem öt hónapra előre lehet kérni szabadságot, még annak is aki olyan munkarendben dolgozik, hogy pont akkor szombaton. Ottalvósok meg kevesen leszünk péntekről szombatra. Gondolom rettenetesen nagy változások az előző évekhez nem lesznek (ez nem kritika akart lenni). Ekkora időtávlatban és első körben ennyi információ pont elég (legalábbis nekem). A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2025
Te intézed Jani mester jogosítványát Pesten?
Régen csak helyben be kellett menni az kormányablakba az papírokkal, vagy még azt sem, ha onlány, és küldték postán iziben. Nálam még volt azzal gond, hogy az újat ugye kiküldték postán, de a régit csak be kellett vinni leadni. Most már az van, hogy a régit elkobozzák, és adnak egy cetit, amit lobogtathatsz azon az egy héten, ameddig utazik az új kártyaformátumú okmány. Idézet: „Kéretik ceruzával beírni a naptárba: VIII. VHET 2025.06.14.” Én már tavaly beírtam. Köszi a szervezését idén is.
Ráadásul azt mondták, hogy a rend rendíthetetlen őre, vagy elfogadja, vagy nem. A jogbiztonság jegyében..
Nem köteles elfogadni a papírt. Csak a kártya formátunú jogositványt.
Nem így van -biztos forrásból tudom-. Ha semmi nincs nálad, akkor is vezethetsz, mert nem a jogosítvány nálad levősége az elvárás, hanem hogy érvényes vezetői engedélyed legyen, amit egy központi rendszerből le tudnak kérni. Viszont egy nagyhatalmú helyi egyenruhás biztosan talál ezen kívül is valamit amivel akadékoskodhat ha akar, azaz ha kéznél van a plasztik kártya, akkor azzal esetleg el lehet kerülni a további egrecíroztatást.
Ezt találtam most hozzá: https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/k...ezetes A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2025
Akkor most az van szerintem, hogy négy emberre jut három autó, de csak egy tud vezetni hivatalosan, pedig elvileg mindegyik rettenetesen jól.
De ez a Békéscsabára vonatkozóan teljesen OFF. Én pénteken reggel elindulok Pestről, útközben ebéd. Délután négykor Csabán kipakolás, ottalvás. Szombaton fél kilenckor kezdés, tombola után gyors összepakolás, és húzás vissza Pestre. Egy, talán kettő szabad hely van még nálam az autóban. Ennyi a történet az én olvasatomban, pont mint előző évben (is). Túl van tárgyalva, csak az a lényeg, hogy a sok jó ember ott legyen.
Túlgondoltad a dolgot: Az enyém lejárt, -333 napja-, meg kell újítani. Azt intézem majd Pesten
Nekem a szokásos:
3:30 fele indulás, összeszedni Csabit, majd mint aki minden jogszabályt a közúton magáévá akar tenni gyorsabban leérni mint a létezés. Ez hol összejön hol nem, bár az utóbbinál már kényelmesen időben értem le, volt parkolóhely, és még segítettünk pakolni is azoknak akiknek sok volt a motyó.
Viszont ha a jogsid lejárt és csak a papír van hogy folyamatban van az új legyártása akkor az azt jelenti hogy nincs az adott pillanatban (ellenörzéskor) érvényes jogosítványod....
Köszönjük, tervezek ismét valami érdekességeket is vinni, valami különlegeset, látványosat
Találkoztam a kollégáiddal a hét elején. Össze is akasztottuk a bajszunkat. Lakossági bejelentés alapján vártak rám.
Nem tudom mi köze van ennek az egészhez a békéscsabai találkozóhoz, mármint hogy Neked soha nem is volt vezetői engedélyed, Granpának meg lassan egy éve nincsen.
De mindegy is, ne itt büszküljetek ezzel. Mivel az összes szomszédokkal összeveszteteket, annyira nagyon, hogy direkt vadásznak rád a hivatalok, visszavonom azt a felajánlásomat, hogy elmegyek, és elviszek bárkit is Osztopánba. Fenének sem hiányzik a kelleténél több nyílás sem a gumimba, sem a senekembe.
Csabára saját magam terveztem menni kivéve ha más hivatali értesítőt küldenek.
Kérjük, hogy fejezzétek be az OFF-ot, és mindenki térjen vissza a fórum topik eredeti témájához.
Köszönjük!
Én még mindig ott tartok, hogy 2025.06.14 reggel kilenckor nyitás, háromkor zárás.
Főbejáron behatolva a karszalagot megvenni. Ebéd a Méteresben (marhapörkölt sós burgonyával). Kiállítóknak asztalra igényt bejelenteni. Magunk után összepakolni. Értékes tombolatárgyat lehet hozni, a megmaradt igyen vihetősöket (csak olyat tessék hozni, amit el is visznek) aki hozta, viszi is vissza... Ennyi a történet szerintem. Az, hogy ki hol alszik, mivel megy, egyéni kérdés, a fenét sem érdekel. Kivéve ha nekem kell hurcolásznom. |
Bejelentkezés
Hirdetés |