Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3616 / 3616
(#) madzagos válasza Villanymozdony hozzászólására (») 9:25 / 2

A menetet fűrészlappal karcold meg hogy a kóc vagy a teflon szalag meg tudjon benne akadni. Túl sima a réz felülete azért csúszik még a tömítőanyag.
(#) Suba53 válasza nagym6 hozzászólására (») 9:28 / 1

A Loctite 55 kifejezetten erre szolgál, még csak karcolgatni sem kell, jó szorosan rátekerhető, és szuper csöpögés mentes kötést ad.
Én is csak egy éve ismerkedtem össze vele, amikor egy új radiátort szereltem fel az előszobába,
Réz fittingek, szelepek, vagy 8 kötés. Mindet ezzel tömítettem, és kiváló lett.

Így kell használni.
(#) jdani válasza Gafly hozzászólására (») 10:14 /

A bejárat alatti rész még nincs készen a képen, megyen hozzá egy hidacska, ami úgy van rögzítve, hogy keresztül megyen még a bejárat alá egy gerenda ezzel nincsen gond. De nagyobb gondot látok ezzel:
Ha a padló csak így van odafogatva (ami nem feltétlen rossz) de akkor a sarok tartók a padló vékony deszkájához vannak kötve?
(#) nagym6 válasza jdani hozzászólására (») 12:58 /

Idézet:
„sarok tartók a padló vékony deszkájához vannak kötve?”
Nem. Van egy vázszerkezet, elsősorban azt kell merevíteni ezekkel az átlókkal. Erre a vázra jönnek majd a deszkák. Ha a rajz szerint lenne, mozgatásra előbb utóbb a deszkákat kiszedné.
A padlót tartó keresztgerenda "rendesen" legyen rögzítve a lábakhoz, ne csak egy csavarkával. Vannak ilyen helyre fémlemez idomok is, amit alulról támasztva kell szerelni több csavarral. Sőt lemezidom plussz pld.: 10-es átmenő csavar a két gerenda összefogva
Következő: »»   3616 / 3616
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem