Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Digitális óra

Témaindító: magellan4, idő: Nov 13, 2005
Lapozás: OK   20 / 20
(#) kaqkk válasza vladcepes hozzászólására (») Vas, 14:48 / 1

Hatalmas tehetséged van ahhoz hogy kiválaszd a netről a legrosszabb kapcsolásokat , miért nem nézel egy rendes óra kapcsolást itt a cikkek közt ? Ha problémád van itt egyszerűbb a tervezőt megtalálni és segítséget kérni tőle (vagy tőlünk)
például
(#) vladcepes válasza vladcepes hozzászólására (») Vas, 15:05 /

A Biztosíték Bit-eket is be állítottam ahogy ő leírta. (most újra rá raktam a Hex.et)
Most nem villog de még mindig nem reagál semmire. A Lov-ra ír E4 ,High-re D9

1.jpg

(#) vladcepes válasza kaqkk hozzászólására (») Vas, 15:07 /

Hát ezt nem bírtam ki röhögés nélkül
Köszönöm így lesz. Megnézem ezt. A mostanival meg kezdek valamit, mármint szét kapom aztán majd jók lesznek valamire az alkatrészek.
(#) kaqkk válasza vladcepes hozzászólására (») Vas, 16:12 / 1

Idézet:
„Hát ezt nem bírtam ki röhögés nélkül”
Minden viccnek fele igaz ! Az eredményjelzővel egy hónapig "kinlódtál" és most találsz egy másik kapcsolást amiben szintén nincs előtét ellenállás a ledeken , szerinted ? Ha akkor és (most) rendes kapcsolást választasz már mindkét dolog működne tizedennyi energia befektetéssel . Ja hogy tanultál az előző kapcsolás hibáiból ? Vagy mégsem ?
(#) vladcepes válasza kaqkk hozzászólására (») Vas, 16:31 / 1

Okés okés. Írtam is feljebb kezdésnél hogy a nyák is meg a cuccok is meg vannak már vagy 3-4 éve a fiókban, félig beszerelve aztán félre téve. Azt hittem itt a Mikrokontrollernél + kijelző más a helyzet, (de nem). De ezt most nem fogom meg csinálni még egyszer előtétekkel. Megy a levesbe. Majd nézek itt valamit ahogy írtad.
A hozzászólás módosítva: Vas, 16:31
(#) kalmi.kalmi válasza vladcepes hozzászólására (») Vas, 18:20 /

Ebből a 100ohmos műhibából is látni, hogy bizony szét kell nézni alaposan a neten. A programja is ilyen hibákat tartalmazhat.
A hozzászólás módosítva: Vas, 18:25
Következő: »»   20 / 20
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem