Fórum témák
» Több friss téma |
Ott a képernyője tetején az AC jel, mindkét csatornához mutatja.
Furcsa ez a -5V, de lehetséges, hogy normális (nem ismerem ezt a TV-t és panelt konkrétan).
Tippem szerint két kimenet között mérte, és mindkettő ellentétes szintre váltott. Attól fordult a polaritás.
Jogos, nem is figyeltem. Elkerülte a tekintetem.
Igen, DC-be volt, AC helyett.
De akkor miért mutatott a szkópod AC-t, mindkét csatornájához? Vagy a kép nem akkor készült?
Akarom mondani AC-ba volt DC helyett.
Bocsi, kapkodtam. ![]()
Hangerő problémaAdott egy Technika LCD TV (az adat matrica már nincs rajta) analóg+digitális tunerrel. A probléma az, hogy kizárólag az RTL csatorna esetében a hangerő állításra nem reagál, 0-ra állítva is üvölt ‒ a többi csatornán rendben működik.Hogyan lehetne elérni, hogy itt is rendesen működjön?
Szia! Gyári visszaállítás, szoftverfrissítés volt?
LG lcd tv hibaSziasztok!Adott egy Lg42lw5590 típusú Lcd tv. Következő hibával: Videó A kép mozog balra jobbra, és nagyon zavaros ![]() Köszi a válaszokat!
Szia!
Valamilyen tápzavar hiba lehet. A digitális lapon az összes SMD kondit cserélném és a tápegységet is érdemes átnézni.
Ez még nem okostévé, csak egy analóg és digitális vételre is alkalmas közönséges LCD TV.
Mikor a szolgáltató módosított, akkor teljes törléssel újra lettek hangolva a csatornák, de a problémán nem segített.
Van rajta USB-port? Ha van, akkor szoftvert is lehet frissíteni.
Már nincs rajta a tévé hátulján az adattáblája, idővel elhagyta, típusát nem tudni.
A digitális lapon vannak feliratok, az alapján azonosítható.
Köszi! Cserélem akkor elsőnek az elkókat a táprészen. Melyik digitális panelre gondoltál ? Ahol a hdmi,rca kimenetek vannak? Vagy a másik ami táppanel alatt van?
A jobb szélen a zöld panel.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |