Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Az bármikor lehet, tőlem akár hétköznap is.
Ennek csak egy nehéz feltétele van: Ide kell jönni. ![]() Idézet: „tetőre mászás, festés, ilyesmi.” Nem is kérdeztem: a teleszkópos létrád felér addig, amíg kell? Mert kenhetjük ám akkor májusban, míg fő a bogrács. (meg utána is, ha addig nem kész) A hozzászólás módosítva: Márc 29, 2025
Rád is vonatkozik, hogy bármikor lehet jönni, előzetes bejelentkezés után.
![]() Fogok tartani próbafestést, 0,75 L három-az-egyben festék már megvan véve. Ha nem ocsmány az eredmény, akkor veszek ipari mennyiséget...
Csak mond, mikor. 3 óra alatt ott vagyok. Ha nem késik a vonat.
![]() ![]()
Hova mennénk? Mivel 12 órázok így a hétvégét is bármikor munkanappá nyílvánítják. Az alsó sor az enyém.
A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2025
Pont oda, amit te linkeltél még január 3.-án
https://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_post_2638958.html#2638958 Úgy látom, pont ráérsz A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2025
Pont most jött meg az ingyenes belépőm.
![]() A hőerőműre még nem kaptam visszaigazolást, de remélem beleférek a létszámkeretbe. Ha nem, az sem nagy gond, mert nem annyira macerás mint az atomerőmű, meg talán nem is annyira kapós...
Hozzád csak akkor megyünk ha nem keresztezi a munkanapot. Még 3 hónapon belül vagyok és 12 órázok.
Érdemes elmenni, néhány óra alatt végigjárható.
De nem annyira hobbi szint, ugyanakkor nincsen nagy tülekedés. Szuveníreket is lehet gyűjteni. Sokféle páka is van. Kiállítók közül tudnak néhányan magyarul is. ![]()
Osztopánba ki tervez menni? Hány fő szokott ott lenni?
Ha2043 ott szokott lenni
![]()
Ebben neked nagyon igazad van, létszámra ugyan megvannak a karakterek, csak így estefele már nagyon rakoncátlanok, helyesen szerintem ha4023.
![]()
Merem remélni, hogy előző nap nem éjszakázok mert akkor 3-án délelőtt az úristen nem ver ki az ágyból.
Ez egy nagyon pici börzés találkozó, de jó a társaság.
Én a lányommal megyek, nálam lesz kínálat bőven, mint ahogy Békéscsabán is szokott lenni ![]()
sajna azt nem tudok, s onnan nem is hazafele jövünk.
Elbafta2Tisztelt tagok!Szándékomban áll (ha minden jól megy) idén is rendezni kislétszámos (15-25 fő, mint tavaly, a hely adottsága okán) balatoni HE találkozót. Május 24-e lenne a céldátum. Amennyiben kellő lelkesedést tapasztalok, rászervezkedem.
Majd időben kiteszem a műszak beosztásomat. Sajnos az dönti el nem a hétvége.
Kérdezd meg légy szíves a szomszédot, hogy mennyiért adja ki a szállást. Ahol aludtam.
Legyen inkább RÁBAFTA.
Mert 2024-ben volt az ELső, ez meg a RÁadás. Előző évben 75 szülinapi buli volt, most meg 76. ![]() A hozzászólás módosítva: Pé, 7:06
Ha az úgy megfelel az idén is, ahogyan volt tavaj, természetesen.
Hacsak nem buzdulnak neki Berettyó mellékről (Granpa főztje legendás ![]() Én kérem az emeleten a kanapét, csodás alvás esik rajta, de megértem, hogy ingyen sem alszol egy szobában Granpával, én az ipari füldugókat amit Pakson kaptunk, már kidobtam. Mnyugger pedig kultúráltan és dallamosan horkol a hálózsákban. Mindenki két kézzel fogja a töltőit, mert amit oda elviszel, az soha nem kerül elő. ![]()
Idén is jelentkeznék ‒ 2 fő ‒, a tavalyihoz hasonlóan jó lenne, ha odajutás és visszajutás végett valakihez be tudnánk társulni a kocsiba utasként.
Őshonosként intézzed el, hogy kinyissák nekünk a magnómúzeumot.
A "magnomuzeum.hu" oldalon ott vannak az elérhetőségek, ott érdeklődhettek, mi pont tegnap voltunk, ez "Orsósmagnó Múzeum" és eléggé érdekes volt. De nem tudom, hogy azután, hogy tavaly végül közülünk milyen kevesen mentetek a "rádió és tévé múzeumba", megérné-e időpontot foglalnotok?
![]()
Ebben neked tökéletesen igazad van, Granpa sem jött el egyik kultúrális rendezvényre sem ottan, akkor minek erőlködjünk.
![]()
Pontosan, a nap végére már majdnem mindenki elfáradt, a találkozó éppen elégnek bizonyult.
Idén is keresek valakit, akihez tavalyhoz hasonlóan majd be tudnánk (2 fő) társulni utasnak. |
Bejelentkezés
Hirdetés |