Fórum témák
» Több friss téma |
Értem. Nem vagyok teljesen szakértője a témának ,de én úgy gondolom, hogy itt a frekvenciához is lettek igazítva a méretek illetve a hatásfokhoz!
Én speciel maradok majd az eredeti méretezésnél. Kérdés: Szerinted érdemes a hsz-at elválasztani külön kamrába? Bekötés szempontjából úgy is párhuzamosan ildomosabb kötni a hsz-kat, de hogy alakulhat a kamra nyomása ha egybe engedné az ember? Két totál egyforma hsz úgy sincs! KN
Hát sok sikert a dupla széles kivitelhez a pozdorja illetve lamináltlap fajlagos tömege 800kg/m3 a tervezőprogramon megmondta a súlyát 180kg a 40cm-es belméretűnek.
A dupla kivitelhez 28mm vastag anyagra kéne áttervezni igen súlyos lesz .Watt írta egyhelyütt a falunapot kihangosította 1 duplával 2x100w Quad405-tel. A focipályától 50 méterre volt basszus. Gőzöm sincs mire kéne ekkora "állat" nem véletleül nagyágyú. Mrex
Ha már megígértem Ime a 800mm széles BigGun
és a hozzá tartozó szabástérkép 18mm vastag anyagból. a brb-40 szobába tuti egy videoton hangszórókészletl ett beletéve eredeti hangváltóval a SoundBridge 300 as mélynyomóhoz lett áttervezve jó ez is és nem túl bonyolult Üdv Mrex
Nah én is megszereztem a ládikó rajzát. Bővebben: Link Ha valakit érdekel fel is teszem.
Soundman ! Engem érdekelne
![]()
Nem tudom nem értek hozzá. Azt tudom hogy hallottam egy ilyet és nagyon bejött. Szerintem jobb hangja volt mint egy rutse-nak.
Amúgy így csövel talán mélyebbre lemegy mintha zártba lenne a hangszóró, de ez nem biztos majd egy hozzáértő megmondja.
![]()
ha lesz időm a jövő héten megrajzolom abban a minőségben amiben itt szoktam rajzokat készíteni.Akkor nem zollban lesznek a méretek és minden alkatrész ki lesz rajzolva már engem is érdekel.
Bár az adatlapján 80-400Hz ig irja a ferekvenciaátvitelt. ez azért nem annyira mély. Szerintem az erő is és a minőség is a hangszóró érzékenységétől függ. Revidiálom ezügyben a korábbi más fórumokon hangoztatott álláspontomat, a tapasztalat hatására Üdv mrex
Mit szólnátok ahhoz ha lenne arra lehetőség, hogy a közkézen forgó de mondjuk asztalosműhely hiányában nem megvalósított mélyládákat leszabva felcimkézve mrg lehetne rendelni akár összerakva akár alkatrészben kit-ként . itt és most nem kereskedni akarok csak szertném felmérni a lehetőségeket . Ha van errő valakinek véleménye azt szívesen fogadom, készítenénk egy honlapot ha volna elég igény.
Üdv mrex
Az nagyon jól jönne ha átrajzolnád mert megszeretném építeni. Csak annyit szeretnék rajta modisítani ahol a terelő lap van a sarkába ott levágni azt a részt. (Megint érthetően fogalmazok
![]() ![]()
Amúgy még van hozzá egy kis cuccom. Feltöltöm. Jah és van ilyen ládatervemm 3 reflexcsővel és van egy másik dupla nyomóval. Ezeket talán mindet a JBL gyártotta.
Ha letöltöd a www.solidworks.com ról az e-drawings nevű free programot akkor nem csak rajzot tudok küldeni hanem szétszedhető-összerakharó mérhető forgatható 3d-s modellt ami nagyon hasznos az építéskor. Nem kell aggódni ha regisztrációt kér csak nyugodtan free a program
este itt leszekvalahol. mrex
Leszedem, megpróbálom megrajzolni, de nem hiszem h fog sikerülni. Azért megpróbálom. Jah és köszi.
![]()
nem megrajzolnod kell abban nézed meg az én modelljeimet
![]()
Jaaah. Amiket feltöltöttél azokat? Mert nekem azt az Adobe is megnyitja. Amúgy itt melyiket kell leszedni eDrawings Viewer ezt? és utána melyiket.
![]()
Valamit leszedtem. Mindenhol az elsőre mentem. Ebbe amúgy hogy kell szerkezteni?
sehogy ez nézegető
keress valamilyen solid works modellt a www.cad.de-n pldául és próbálgasd a kezelését most dolgozom majd este küldök modellt a rajzok amik itt vannak feltéve azok pdf-ek persze hogy az adobe nyitja meg.ird be a googleba hogy *.sldasm vagy *.sldprt amit kihoz azt meg tudod benne nézni de ide tettem egy régebbi verzióhióhoz készített kezelési útmutatót nézd át este jövök üdv mrex
sikerült valamit alkotni az e-drawinggal?
Nem... Leszedtem egy 30 valahány megásat és azt írta ki h nem támogatja a procimat. Pedig a ládát jó lenne megtervezni mert így elég rossz minőségbe van és ha át lenne tervezve akkor szerintem jobban átlátná az asztalos mester is.
Nyugodj meg meg lesz tervezve most ide teszek egy ládát nyisd meg nézd meg hogy tudod e forgatni mozgatni szetszedni stb ma úgysem lesz időm megrajzolni a tiédet de legalább ráélpünk az útra
megnyitni célszerő a File Opennel
a tools menü move component eszközével tudod szétszedni a házikóval összerakni a jobboldalon a stempli ikon alatti nyíllal jön elő az életfa (struktúra) alkatrészen jobbgomd hide kitakar make transparent átlátszóvá tesz az életfában az alkatrészt szimbolizáló ikonon is működik a jobb gomb a többi a leitrak szerint érvényes
Sond.man és jómagam szórakoztatására elkészítettem a keeleWhorn gyártási rajzát
![]()
Én tuti megfogom építeni csak még anyagot kell vennem. Hallottam már ilyet amúgy szólni... azért akarok ilyet.
![]()
eztláttad?
Bővebben: ez ám a tölcsér |
Bejelentkezés
Hirdetés |