Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Esetleg nemtud valaki IDE átalakítót => a laptop vinyót szeretném PC-re kötni! Előre is köszi!
Vagy egy ilyen, de ezt lehet olcsóbban is venni. (Én is ilyet használok, 500 Ft-ért vettem, és tökéletesen működik)
Nekem is van egy ilyen átalakítóm... Párszáz forint... Ezen van egy kis nyákdarab is. Abból jön ki az 5/GND/12-es csati.
Köszi a gyors válaszokat!!! Hol vettétek " pár száz forintért"?
Idézet: „De jó lenne egy kapcs. rajz is!!” Igen, de ha jól tudom a laptop vinyóra menő csatlakozót nem lehet kapni a boltokban. Legalábbis egyszer az egyik osztálytáram pont ilyet keresett, de sehol se talált, legalábbis Szegeden
nem jó hír
Esetleg nincs valakinek olcsón, megvenném!!
Magadmnak adtál pontot? :crazya:
Az jó...
nekem amúgy mindegy kezdő vagyok
Én a Mistral Computerworldnél vettem
1139 Bp. Frangepán u. 26, 1/236-0000 (12 vonal) vagy Székesfehérvár Széchenyi u. 19 22/312-200 Azt nem tudom, hogy még árulják-e, én tavaly szeptemberbe vettem.
Pontot levettem. Kinek adjam?
Egy LG laptop javításával kapcsolatban kérnék segítséget. Valaki szerelt-e már szét, ill. javított-e már laptopot. Kb. 20 db csavart már kiszedtem, de még mindíg nem tudom szétnyitni a burkolatot. A kérdésem: A klaviatúra alatt lehetnek-e további csavarok? Ha igen akkor hol? Esetleg más helyen eldugva?
A segítséget előre is köszönöm!
Az igazság az, hogy azt sem tudom mit fényképezzek. Az összes csavart ami látszik azt már kiszedtem.
Lehet,hogy patentos is!Gitárpengetővel vagy plasztikkártyával nyitható.
lehet hogy vannak müanyag fulek amelyek bekattanak. probákd finoman széthuznia hátha valamej felén enyhén megnyilik s akkor ki lehet kovetkeztetni hol van megfogva. ne eröltesd tulságosan mert eltörik. egyébként mi a baja ? az a klavitura meg mi
hoppá patexati hozzászolása hamarabb megérkezett
A töltőcsati kontakthibás, egyébként egyszrű lenne a javítás, ha hozzáférnék. De lehet, hogy az USB portok is hibásak. Valószínű, hogy nam csak műanyag fülek tartják hanem csavar/csavarok is, mert a ház közepe környéke nem enged.
semmi csavarlehetöség pl aku alatt vagy ijesmi?
Nincsenek alul matricák rajt azok alatt esetleg.
A klavitura az klaviatura. Bocs, de észre sem vettem, hogy elgépeltem.
A matricákat tűvel és mágnessel is végig kerestem. Semmi!
A klaviatúra fölött lévő műanyag burkolatot nem lehet oldalra elhúzni?
Próbáld meg előről leszedni a burkolatot!
A klaviatura alatt szerintem nem lehet mivel útban is lenne meg hely sem nagyon van,de ki tudja LG-vel még sajna nem találkoztam
Azt már kiszedtem, az valóban műanyg körmős rögzítésű. Volt alatta két csavar, de ezt kiszedve sem enged. Emiatt gondoltam, hogy valamelyik billentyű alatt is lehet felülről csavar. Azt meg mindet lepattintani nem igazán merem, mert ha mesérül nem gyógyítom vissza soha. Csak akkor próbálkoznék, ha biztosan tudnám melyik karakter alat kell keresnem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |