Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   196 / 3607
(#) vtsoftware válasza vicsys hozzászólására (») Okt 9, 2008 /

De most komolyan... ez nagyon feldöfte az agyam...
Másfél éves gyereknek semmi keresete. Ezt nem tudom egyszerűen feldolgozni.
(#) zenetom válasza vtsoftware hozzászólására (») Okt 9, 2008 /

Aztán majd a sírból is vissza kell jönnöd fizetni tovább az élet utáni adót, röviden ÉUA
(#) Skip válasza maTaKee hozzászólására (») Okt 9, 2008 /

csak hogy elkeserítselek nekem 3 hét!
(#) Báddzsó hozzászólása Okt 9, 2008 /

nemtudom mi van ma velem, de mindent félreolvasok itt a HE-n. pl: nyakra-főre: nyákra-főre (bár itt még jobb is így)
Aztán ez a topik: Áramlökés határoló alias: L é gyindító
megyek forrasztok tovább...
(#) zenetom válasza Báddzsó hozzászólására (») Okt 9, 2008 /

Ez akkor tud kellemetlen lenni amikor pl. egy kapcsirajznál a jeleket olvasod el...
(#) Sergei válasza maTaKee hozzászólására (») Okt 9, 2008 /

10 munka nap alatt megküldték nekem és postás hozta ki :yes:
(#) szamóca válasza vtsoftware hozzászólására (») Okt 9, 2008 /

Ahhoz képest hogy nincs keresete, tudod hánynak van lakás, kocsi, stb a nevén (De ezt nem illik firtatni.)
(#) vtsoftware válasza szamóca hozzászólására (») Okt 9, 2008 /

E mondjuk lehet, de akkor sem értem a lényegét... de mind1. Dühítő...
(#) googa válasza vtsoftware hozzászólására (») Okt 9, 2008 /

A híradóban azt is mondták, hogy a kisgyerek születésekor az édesapja kapott a cégtől gyeremknevelési hozzájárulást, amit a kis gyerek nevére jelentett be a cég az APEH felé, hiszen áttételesen Ő kapta...na most akkor a kisgyereknek volt tavaly bevétele, amiről elfelejtett adózni. Erről persze kaptak gondolom felszólítást, de mivel "baromság", ki kell dobni...és nyomban hívni kell az összes médiát, amikor megjön a 200.000-es büntetés.
Egyébként én is fel vagyok háborodva!!! Halmoznám még az írásjeleket, a színeket és a betűméreteket, de meg leszek adóztatva a végén
(#) Szebence hozzászólása Okt 9, 2008 /

Sziasztok!

Youtube-on videófeltöltéskor milyen korlát van?

Idő/videó
MB/videó
MB/Account

Válaszokat előre is köszi!
(#) szabi83 válasza Szebence hozzászólására (») Okt 9, 2008 /

Heló

Idézet:
„Your video is limited to 10 minutes and 1024 MB.”

Üdv
(#) Szebence válasza szabi83 hozzászólására (») Okt 9, 2008 /

Nem találtam, köszi a gyors választ!

~120MB-os videóm 56%-nál megakadt és nem csinál semmit :no:
Újra kellene kezdenem a feltöltését?
(#) szabi83 válasza Szebence hozzászólására (») Okt 9, 2008 /

Passzolom, lehetséges a szolgáltatód bontott?
(#) vtsoftware válasza googa hozzászólására (») Okt 9, 2008 /

Épp a végét kaptam el a "cikknek"... anyu kiabált ki hogy nézzem mekkora hülyeségről van szó.
Az elejét nem láttam. De mostmár végülis értem mi a lényeg, de egyszerűen borzalom. De így már tiszta.
(#) Szebence válasza szabi83 hozzászólására (») Okt 9, 2008 /

Nha mindegy... újrakezdem
Fel kellene töltenem 4 db ~120MB-os videót...
Aztán linkelhetném a ki mit épített topicba

Jóéjszakát mindnekinek, aki még ilyenkor ide néz!

ui.: Bár az előbb átkonvertáltam, negyed akkora lett a videó MB-ban, viszont a képméret is a felére csökkent...
Igaz úgyis Youtube lesz, de én akkor is megpróbálom mégegyszer a jobb minőség érdekében.
(#) gtk válasza Szárnyas hozzászólására (») Okt 10, 2008 /

"jo" ez az elaltatas dolog. Mindig felmergelodok ahanyszor hallom. Nincs gazda: el kell altatni, valami baja lett: el kell altatni. Es milyen szep frappans kifejezest talaltak ra ! Igazan muveszi ! Hmm..Hogy tud forrni a fejem az ilyenektol.
(#) _ampervadasz_ válasza Frankye hozzászólására (») Okt 10, 2008 /

Köszönöm as megértésed!

Minden jót! Amper
(#) _ampervadasz_ válasza wg_kezdo hozzászólására (») Okt 10, 2008 /

Ez nagyon jó volt!
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Okt 10, 2008 /

S msi nap nagyon starpás volt!
Leállították az építkezést, egy embere (-ek) hibájából, akik tervező mérnököknek nevezik magukat!
Komáromban egy lgisztikával foglalkozó cégnek kellett, a raktárcsarnokát megépíteni, ill. azehhez tartozó irodahelyiségét. A szerződésben foglaltak szerint, e hó 25, ére a raktárcsarnokot át kell adni műszakilag!
Ezt e hó 8 -adikán kezdtük el, összesen 4 -en!
Ketten voltunk a kollégámmal, és egy másik vállalkozás munkatrársaival, elkezdtük csinálni a létesítést! A heylzet az az, aik már szerelt életében villanyt, és tudja hogy egy ekkora csarnok, 200Lux megvilágításra, betervezve mennyi időt vesz igénybe, ha az épület 90m hosszú, 54m széles, és 14m belmagasságú. Ez annyit jelent, hogy csak a világításnak, ~300db fénycsőarmatúra, ~1km 100mm -es kabeltálca, ezek 1m 50cm -ereknként függesztőpálca, és kengyel, M8 anya/csavar. Ezeknek a betápálása (főelosztótól a 100m 200mm kábeltálca, amiben a betáp is érkezik, ezeknek, duplafelfüggesztés, és "C" sín, anya alátét szükségeltetik. A kapcsolóknak ( 8db összesen), 3db 25mm^2 Mű2 -es cső/kapcsoló (ez nyolc esetén, 24), kapcsolonkénti kiállások a tálcától, a kapcsolonként/cső 130cm. Akkor a föelsoztó, egy normál öltöző szekrény mérteinek felel meg ami tartalmazza a: világítási áramkört, 3 fázisú dugaljakat, és a rakodó daru 3fázidu betáplálását, és ez egésznek a tűzvédelmi főkapcsolóját, biztosító berendezését ( 250A), illetve a kinti alelosztó dobozból, 230méter hosszan (csarnokig, 100m földben, majd betér a kábel, föl max10m kábeltálcába befordul, 100m hossan megy a kábeltálcában majd kiáll és aztán le a főelosztó szekrénybe ujabb 10m).

A helyzet az az, hogy 9x90m hosszúságban elkezdtük a függesztőszárak felrakását ( hosszirányban az épülettel), csak edig jutottunk 2 nap alatt, mert aiket kültek még mellénk személyeket hogy besgítsenek a munkában, sík h**ék voltak az egészhez. Amíg ők beraktak 1 függesztőszárat, addig én négyet .
De nem ez a poén.
A helyzet, hogy nemtudni a lámpák mgasságát (mivel polcrenszer lessz kialakítva, és nem lenne jó ha a belelógna, vagy a darunak az egyéb alkatrészei elakadjanak benne, ugyan is erre jön a világítás.)
Aztán, nemtudni a föelosztó helyét sem (már egyszer áthelyezeték), niemtudni a betápkábel pontos nyomvonalát sem, sem a kapcsolókét. Nincsen anyag a munka kivitelezéséhez, csak a függesztőszárak kengyel, meg 25Mű cső. 500m8 as alátét, és anya.
Nem ez volt a poén, de nem is az jön most. Ezt egy állványról gondolták kivitelezni.
A másik, hogy 25én van a csarnok műszaki átadása.
Most jön a poén, tervezői hiba miatt, az egész építkezés leállt, többek között a spinkleresek ( tűzoltó berendezés), gáz, villamos létesítés, ugyan is mind egy nyomvonalon haladt, és meglepődve tapasztaltuk, hogy egy nyomvonalon kezdett el dolgozni mindenki.
Szerencsére még a magasságot sem tudták megmondani, csak annyíit hogy a "betongerenda aljához érjen hozzá a kábeltálca. Egyíedűl az elfolyó csöeket tudják létesíteni, mert az egyedül semmilyen akadályt nem okozott. (nem egy nyomvonalon volt.)
És most a legpoénosabb, hogy minket megszívattak, hogy szedhetjük le az összes függesztő szálat, mert mosthár szélirányban, azaz 90fokkal elforgatva mennek a tálcák ami ebben az esetben, 18x54m hosszú tálcasort jelent. A plussz probléma az az, hogy a füst ablak felett sem mehet a nyomvonal, mert valami oda még kerül...XYD. Aztán megelégelve a dolgot, a kollégámmal, a munkanplóba beirtuk, hogy ez és az okoból, többek között tervezési hibákból adódóan, a létesítési munkálatokat, felföggesztem, a létesítési revek, ujratervezésének ideéig. Az építés vezető ezt aláírta, majd rányalta a pecsétet, és dében itthon voltam. Ahelyett, hogy 12órát dolgoztam volna ma, egészen 25éig, hogy időpontra végezhessünk.
De ez nem fog összejönni, ezért szóltunk az építésvezetőnek, és így leállította az építkezést! Így többek között a spinkleses csapatot, és a gáz szerelő csapatot. Azzal, hogy ezt a lépést megtettük, azzal azt jelenti, hogy nem minket hurcolnak majdm eg, ill. nem kötbéreznek, ami hatalmas veszetség, mivel nem a mi hibánkból adódott, hanem tervezői, hiányoságokból/mulasztásból!
Arról nem beszélve, hogy egy A4 lapon megkaptuk a rjazot, és maradnék annyiban, hogy az orromat nemfujnám bele, hiszen még zsebkendőm sincsen.
Én nemtudom hogyan *******, lehetnek, ilyen ******, akik mérnököknek nevezik magukat, és kirrajzol szebben-t játszanak. Az ilyan ******, inkább adnék egy kilo c4-est, és végignézném, ahogy **** *****, öket a *******!

Mindenkinek szép napot kivánok !

Na ez már egy olyan dolog amit nem mindennap törénik meg az emberrel.
szerk.: Remélem rövid voltam, és nem terheltem, agyon a szevert, ezzel a szöveggel!
(#) Frankye válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 10, 2008 /

Óh, ne izgasd magad, volt ennél durvább is!
Esztergomban állítólag még ma is áll egy olan ház, ami... De nem szaladok az események elébe.
A '60-as években (tehát még bőven dübörgött itthon a cuclizmus) történt, hogy az említett városban eltervezték az eeetársak, hogy építenek egy lakótelepet. Ez idáig rendben is van, nincsen abban semmi rossz. Jöttek a nagytudású mérnökök, megtervezték a házat, jöttek a kukacék (akárhányas sz. Építőipari Vállalat "élmunkásai", fejükön az elmaradhatatlan svájcisapival, tetején a kukaccal), elkezdtek építkezni. Épült a ház, a leendő lakók már jártak megszemlélgetni, melyik lesz az Ő lakásuk, a pártvezetők már előre dörzsölték a kezüket a célprémium miatt, hogy az előírt határidő előtt elkészül a ház, szóval mindenkinek fülig ért a szája.
Eljött az átadás napja.
Nagyonagyonnagy pártvezető eeetárs kivonult a sleppjével, mindenki "díszmagyarban" (öltöny, nyakkendő, utóbbi persze vörös, előírás szerint), fejeken bukóbrék, lábakon eeetársi gumicsizma, nemzetiszín szalag kifeszítve, illetékes eeetárs kezében az olló. Jönnek a beszédek, csinnadratta, dicséret a kivitelezőknek, az építőknek, a lakók köszöntése, a párt dicsőítése, Lenin eeetárs dicsőítése, Himusz, Szózat, Szovjet himnusz, Radeczky-mars, halleluja, miegymás, iletékes főhajjakend eeetárs dobpergés mellett átvágja a szalagot! Hatalmas tapsvihar, mindenki hurrázik, mint a dicsőséges szovjet csapatok rohamozáskor, majd az illetékes eeetárs megemlíti, hogy "No akkor eeetársak, talán menjünk be, és adjuk át az első lakónak a lakáskulcsot, ünnepélyesen!"
Elindulnak a ház felé. Mennek jobbra. Mennek balra. Mennek hátra. Illetékes eeetárs felteszi a nagy kérdést: "Eeetársak! Hó köll itten bemenni?!"
No, hát ezaz! Mint később kiderült: A nagypenge mérnökök kifelejtették a házból a lépcsőházat! Kukacék (lásd fent) pedig szépen, precízen, ahogy a nagykönyvben írva vagyon, megépítették a házat - lépcsőház nélkül! Nekik nem tűnt fel, hiszen az ablakokon át, az állványzaton közlekedtek...
Lett belőle világraszóló botrány!
Aztán persze lecsendesedett - állítólag nem kis részben annak köszönhetően, hogy nagyonmagas pártvezetői szinten közeli rokonság állt fenn a főépítésszel - és végül egy "huszárvágással" megoldották az ügyet: Kívülről vaslépcsőket biggyesztettek a házhoz, azon lehetett felmenni a lakásokba...
Ehhez képest az, hogy nincs meg a kábelezési terv, szinte csak apró, nüansznyi malőr!

Ez nagyon jó!
Úgy néz ki a dolog, hogy igazi angyalkák lehettek az tervezők, ha nem kell nekik lépcső!

Amikor, Esztergomba napi redszerességgel jártam a zsibbasztón ( vonattal, csak a pálya állapota miatt, olyan zötyögős volt, hogy szétrázott bennem mindent, néha már a szivem a torkomban dobogott )
A lényeg az az, hogy a vonatból látni valami hasonló házat, ami téglaépítésű, de nem emlékszem, hogy láttam volna valami hasonlót rajta, amit leírtál.
Ezek a házak, nem a $uzuki gyár közelében vannak?
Rég volt amikor Egomban jártam, csak azért kérdezem.
(#) Iszkakof István hozzászólása Okt 10, 2008 /

Tudtok-e valamit sound. manról? Én nem ismerem őt, egyáltalán nem tudom ki lehet, de mindig eszembe jut ő és az édesapja, ahányszor megfogom az egeret.

Meg még annyit, hogy az még régen volt, de ma már ilyen hibát elkövetni...
Ma már fejlett annyira a technika, hogy ez ne forduljon elő, de akkor még a tranzisztor is nagy szó lett volna, nem úgy mint ma, hogy tízmillió trnzisztor van egy 13mmX13mm szilicium lapkán ( vagy több). A lényeg az, hogy atechnika, már "helyettük tud gondolkodni", de úgynézki a fejetlenség maradt ugyan az, vagy inkább rosszabb lett, pont azért mert mindenre van célszerszám, így sokkal kevesebb erőfeszítés áran, ugyan azt a munkát el lehet végezni.
Ha nem lenne ekkora fejlődés, még azért valamennyire ösztönözte volna őket ara, hogy igen is álljanak neki, rajzolják meg, készítsék el, ellenőrízzék eggyeztetés, stb. De ma mi van? Annyira nem képes a tervező, hogy egy olyan rajzot kinyomtasson, amin az összes nyomvonalterv egy lapon szerepeljen, talán azért, hogy egymásnak ne zavarjanak be a különböző szakmai területen dolgozók. De már az is jó lenne, ha egyáltalán kinyomtatná a rajzot (ha igen méretarányosan).
A munkás osztály sem semmi, ott is nagya gondolkodáshiány, és az önnálóság hiány, illetve a főnök -beosztott viszony. Amikor gyakorlaton dolgoztam ( iskolai idő alatt kötelező volt 150óra, rendes mukhelyen, gyakorlatot szerezni), és a főnököm, sosem a tudásaom alapján kezelt. Mindig azt mondta: hozzál csövet, hozzál gégecsövet, hozz fúrógépet, ezt csinál, azt csináld, keverj gipszet, stb.
Nem lett volna logikus, hogy egy megbeszélt beosztási trve alapján dolgozunk. Pl. Valaki mér, majd kicsapja, közben már utána jön egy másik ember, vési a nyomvonalat, közben a mögött lévő elkezd, csövezni, miközben valakivel megkeverteti a gipszet, mondjuk az aki mért előtte. Illtve, mindig előre odalett hozva, minden, hogy már csak nyulni kelljen érte, és már lehet vele dolgozni, vagy beépíteni a szerelvényt, vagy hasonlót. Illetve mindig az exfönököm, nagyra tartotta magát, és mindig úgy osztotta be a munkát, hogy kettő ember, mér kicsp, majd egy ember vés, aztán csövez, és a többi nézi, mert a többi azt se tudja mit csináljon, mert persze rajz az nincsen, hogy tudja mi legyen az embernek a dolga, hogy kérdezés nélkül, folyamatosan haladjon a munka.
enneél a vállalkozónál egy átlagos napom úgy zajlott hogy: Reggel 7órára pontosan beérek, és azt mondják hogy kések. Ok, lenyelem.
Majd ásítozás 7.20 -ig, aztán bepakolás a kocsikba. 7.40 elindulás. közben bolt. Ha a közelben vagyunk, akkor 8.15-8.30 ( nagyritkán 8.05) -re a heylszínre érünk. ebben az esetben aKomárom Hétvezér apartman. Beszélgetés, mekkorát ***** tegnap este a nömmel, hogy alakult a meccs, anyázzuk a kormányt. Aztán egész nap felrakunk 5 db lámpát (nem elírás!).
Aztán ennyi. Ezen a munkahelyen nagyon rosszul voltam mindig, mert szinte semmit sem csináltam, és állandóan takarékra állt be a szervezetem, és ellustultam. Hazaértem mindig és úgy estem be az ágyba. Minig akko fáradok el a legjobban ha semmit sem csinálok, egyzserűen végem van mint a botnak.
Ezen a munkahelyen más azért a helyzet, ahol most dolgozok. Itt egy másodpercig sem áll az akorlát, ami fönök- beosztott között állt. Mindig értelmes dolgokról volt szó, illetve mindig, csak alig-alig kérdezés alapon megy a munka.Ennél a munkhelynél:
Reggel 7 óra ( jópárszor 7.10, mert nagyon nehezen kelek fel, mert alvási gonjaim vannak).
A regginek nekiállunk, és megbeszéljük mindig, az aznapra beütemezett, munkatervet. Miután a kajálás megvolt, fogjuk az anyagot szerszámot, rjzot ( ha kapunk ), és állunk neki a munkának. Esetleg idő előtt végez valaki a saját munkájával, megy a másiknak segíteni, és nincsen megállás. 13.30 -kor ebédszünet, én elmegyek kajálni, és vissza a munkához, egy kérdezés nélkül, sőtt valamikor direkt kihagyom az ebédet, mert tudom ,h ogy szoros munkaterv alapján dolgozom, vagy egy olyan valakivel dolgozom, aki éppen hátráltat amunkámban, és akkor az őáltala okozott késedelmet, az ebédidőn behozom, annélkül hogy a főnökömtömnek bármit is szóltam volna!
A tegnapi nap a legjobb példa erre amikor a menetes szárakat, kengyellel raktuk fel. Én az önjáróról 4db -ot felraktam, és vezettem is. miközben ő 1 db -ot felrakott volna. Pedig 15 éve dolgozik a villanyszerelés területén. Ez még nem is akkora nagy probléma, de az már idegesít kifejezetten, amikor még el is rontja, ezzel korlátozva engem, és visszamenni, kijavítani a munkát, ezzel a drága időt, is pazarolva. Sokan csodálkoznak, hogy mi, megtudjuk gyorsan csinálni az elektromos hálózatot, nagyon kicsi hiba százalékkal ( vagy hiba nékül!). Azt hiszik, hogy a hilti -től vásárolt berendezésekkel dolgozuk, ami eléggé gyorsítja a munkát, de nem! Csak arra van szükség, hogy logikus beosztás legyen, illetve az emberke használja a fejét (nem falba kéne verni, nem úgy gondoltam a fej használatára ) Szóval ha bármi van, nem tartunk be egymásnak, ha probléma van, és egy pillantra abba tudja az illet hagyni a munkát, akkor segíteni kellene neki, ne ott szenvedjen. Ha van lehetőség, előre el kell készíteni, az anyagot, mielőtt be lenne szerelve, mert a helyszínen, nem mindig van erre lehetőség, vagy ha igen, akkor meg annak a veszélye áll fenn, hogy valakinek a fején landol a szerszám, vagy a munkadarab, és ha nincsen "buksi a fején" simán megöli. PL. menetes szár, nem igazán lenne jó gerincbeültetésnek, nem parktikus, és még annyira sem lessz hajlékony az emberke, de többé erre nem lessz gondja! Látásjavítónak, nem éppen a csavarhúzó, a legyeszerűbb megoldás.
Amikor kajálunk mindg valami mókás dolgot művelünk. Van az az egyzserhasználatos grill. Azon lett megsütve a kolvász, és csőrös fogoval a fönököm elkezte forgatni. Én meg mindig fűrésszel szelem a kenyeret, paradicsomot, kiflit dajtot. Meg amikor a kávét vittem a munkába, a sótartóba tettem a cukrot, és a többiek néztek, hogy sózom a kávét. Mindig valami ehhez hasonló "szélsőséges megolásokat" szoktunk alkalmazni, ami legalább annyira vidit, hogy az embernek ismét legyen munkakedve, ezzel "plussz erőt adva", hogy folyhasson a munka.
(#) _ampervadasz_ válasza Iszkakof István hozzászólására (») Okt 10, 2008 /

Én sem ismerem sound.mant, de tényleg észrevettem, azt hogy nincsen itt!!! Több mint valószínű, lehet hogy...
Mostanában, az élményszerű, munkavégzés mellett nem volt időm, hogy észre vegyem... :no:

szerk: azt látni az adatlapján, hogy 2órája volt itt!

Idézet:
„Azt hiszik, hogy a hilti -től vásárolt berendezésekkel dolgozuk”

Elfelejtettem beírni: nekünk nincsen Hiltis szerszámaink, miközben azt hiszik azzal dolgozunk.
(#) Szárnyas válasza gtk hozzászólására (») Okt 10, 2008 /

Hát igen, gondolhatod mi is hogyan éreztük magunkat mikor közölte velünk mi is történt. Azt mondta, hogy azért oltották el mert nem tudta volna sehová bezárni, ha meg a többi kutya közé zárták volna, azt mondta a többi kutya szétmarcangolta volna. Egy hölgy ismerős akinek állatmenhelye van, amikor elmondtuk neki mi történt, nem akarta elhinni, hogy ilyen megtörténhet. Neki van olyan kutyája amelyik sokkal súlyosabb sérülés után is fölépült és teljesen rendbe jöttek, és több olyan kutyája is van amelyiknek valamelyik lábát teljesen amputálni kellet és azok is vígan elszaladgálnak három lábbal is.
Na de sajnos ezen már nem lehet változtatni.
(#) googa hozzászólása Okt 10, 2008 /

Egy kicsit ki vagyok akadva. Öt hónapja vettem egy MIO A501-es PDA+telefon+GPS cuccot. Persze írtak róla hideget-meleget, de az összes akkori versenytársához képest nagyon jó mutatói voltak. Néha persze lefagyott, de éppen ezért van rajta egy soft reset gomb, amivel gyakorlatilag gyorsan újraéleszthető. Ha meg nagyon sok marhaságot csinált, akkor egy tervezett hard reset és adat újratöltés és kész is vagyunk. De egyre többször csinált nekem hard reset-et még ki-be kapcsolás után is és természetesen ilyenkor minden adatot elfelejtett. Tegnap teljesen meggajdult és nem tudok vele mit kezdeni. Kivettem a sim kártyát és visszatettem a mindig megbízhaó 5éves Samsung D600-ba. Holnap viszem vissza a PhotoHall-ba. Gondolom jól elküldenek a fenébe majd, vagy elküldik pár hétre a készülékem és gyakorlatilag semmit nem fognak vele kezdeni...
(#) Norbert123 válasza googa hozzászólására (») Okt 10, 2008 /

Szia Googa
Egyik PhotoHall-ban dolgozom vagyis ott vagyok gyakorlaton.
szerintem ha ott vetted, és még garis akkor ők elkűldik szervízbe.
De sajnos pár hétig odalessz a szervízbe ez olyan kb 3-4hét mire vissza jön. Mivel rajtuk keresztül kűldöd.
Ha gyorsabban akarod akkor te is nyugodtan elviheted a szervízbe
am. nálunk ami vissza jön szervízből mindet megjavítják vagy cserélik. Ha cserélik akkor kell az összes tartozik is.
Sok sikert
Szia
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 10, 2008 /

Talán ez segít. Többet én sem tudok, sok sikert! talán valami szöveges szerkesztővel nézd meg, de előtte társítsd, hozzá, de ne úgy hogy mindig ezzel nyiljon meg.
(#) Szebence válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 10, 2008 /

Nnincs véletenül elírva és ppt lenne? Ami Power Point-os bemutató lenne.
Illetve pps, de lényegében mindegy, hogy ppt vagy pps
Következő: »»   196 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem