Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Csak csodálni tudom a munkáid!!Gratulálok!!
Most készült el a Topi álltal publikált AVR-Doper programozó majdnem teljesen SMD kivitelben (kivéve a kvarc és a két zener)Már csak a dobozolás van hátra.Köszönet a kapcsolásért Topinak, a segítségért szilvának!
Nagyon profi lett. :kalap: A led amint látom még nincs beforrasztva.
Köszi a dícséretet!! Majd a dobozolástól függ, hogy milyen ledet kap.A te álltalad készítettet akartam először megépíteni (ezért is kértem el a dokumentációt) mert akkor nem kellett volna nyákot tervezni (lustaság fél egészség) de a sok átkötés, és főleg az Atmega és a HC126 alatt visszariasztott kicsit.
Ejha ez szép lett nagyon! Grat, ügyes vagy!
Lehet énis csinálok egy ilyet, kedvet kaptam hozzá
Köszi neked is meg Doncsonak is!!Hát igyekeztem!!
Nagyon szép lett, úristen, hogyan tudjátok beforrasztani ilyen szépen ezeket az apró smd alkatrészeket?!?! Lehet, hogy ki kellene próbálnom, mert nagyon tetszik, és amúgy is fáj a fogam egy AVR programozóra.
Sziasztok!
Elkészült az új Labortápom dobozolása, és előlapja, dobok fel néhány képet:
Nagyon durva...de finom Gyönyörű!
Üdv.!
Pár megjegyzés: 1.- A négyvezetékes kimenet vezetékeit ne sodord össze! 2.- A potik előlapi feliratainál szerintem nem kell 0...10-ig kiírni a számokat. De ha már kiírtad, akkor írhattad volna a potik osztásaránya szerint. 3.- Látom elfogyott az üvegfólia? 4.- A két kapcsolóra ha egy csavaranyát tekersz, akkor az anya eltakarja a kapcsoló szára körülötti rést és talán jobban néz ki. 5.- A két LED-hez ha foglalatot használsz, akkor szebben néznek ki. 6.- Nekem személy szerint nagyon tetszik, hogy magyar nyelvűek a feliratok az előlapon. Üdv.: Attila
Hú, arra nem is gondoltam, hogy nem szabad összecsavarni a négyvezetékes kimenetet, javítom.
Ha megtalálom az anyákat a kapcsolóra rárakom. Ledek tényleg jobbak lettek volna foglalattal, pótolom. Köszönöm a tanácsokat, és Abukonodozonak a dicséretet! Üdv.: mutatvanyos
Ami kell: Jó páka, flux,ónszívó rézfonat(nem biztos hogy ez a neve)biztos kéz és gyakorlat .Watt irta valahol, most nem találom azt a témát ahol leírta: előónozás flux használata, a felesleges ón eltávolítása a rézfonattal, alkatrész ráhelyezése, IC-knél két ellentétes saroknál megforrasztani majd flux használatával minden alkatrész lábat megforrasztani.A flux segít, hogy a forrasztóón szépen felfusson az IC lábaira.
Sziasztok,
kicsit régebben (kb 1,5 hónapja) készült el a végfokomhoz ez a hangfalvédő áramkör (Majki honlapján lévő kapcsolás alapján). Csatolok pár képet. Üdv: Maverick ui.: Ebből 2 db készült.
Akkor utánnanézek a fluxnak , kösz a leírást!
Helló!
Te mivel tervezted az előlapot a dobozra? Üdv.
A köszönet wattot illeti. ebben a topicban a második oldalon ir watt az álltala használt és bevált flux-ról Bővebben: LinkÉn conradnál vettem ez is megfelelő csak drágább.
FrontDesigner 3.0 programmal.
Nem bírtam ki, hogy ne mutassam meg a legújabb nyákomat... Olyan kis édes lett szerintem. (100x35)
Jól látom hogy PIC-es óra lesz?
Viccet félretéve nagyon preciz, gratula :kalap:
Határeset, elfogadom!
(VUmeter...Pic-el) Ami izgalmas benne, hogy nagyon érzékeny mikrofonos bemenete van, fényerőszabályzós, 4 üzemmódból lehet választani és megy 2,4V-ról is.
Na ez már felháboritóan profi!! Gratulálok. De mitől lett ilyen feka a réz?
Tetszenek belül a nagyfeszültségre figyelmeztető jelek! Jó ötlet!
Én fémforgácsvattát használok erre a célra, de az majdnem ugyanaz amit írtál. Persze a megfelelő finomságút.
Idézet: „Na ez már felháboritóan profi!!” Egyetértek! :hehe:
Kösz Frankye, a figyelmeztető jel műanyag lemezből van, és a betáp kapcsolónál elburkoló funkciója is van, fő a biztonság!
Sziasztok
@ Doncso: Nem lett fekete, hanem szépen csillogó ezüst. Ennyit a digitális fényképezőgépemről. (ha vakuval rávillantok, csak egy nagy paca marad belőle) Hideg ónozót használok, attól ilyen szép fényes. @ köbzoli: Nem használok acetont, dörzsit/gyapotot. Egyszerűen csak lehúzom a védőfóliát a fotolakkos nyákról... Nem kell utána büdösítenem denszeszes gyantás trutymákkal, mert nem oxidálódik. Köszi mindenkinek! Az utakon vigyázzatok, kész gyönyörű diliház van!
Szia. Csak egy kérdés: a Wolf fél TNxxx hideg ónozót használod,vagy valamilyen más terméket?
Tényleg nagyon szépek a nyákjaid. :yes:
Bővebben: Link
Ezt használom. Kb 10 perc és kész is. |
Bejelentkezés
Hirdetés |