Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Kössz, és üdv!
![]() ![]() Már holnap megyek, is továb Pestszentlőrincre, csak a tesvérem, és az apám is székesfehérváron lakik, és onnét együtt megyünk tovább. A másik tesvéremnek, keresztelője lessz ott, és én éleszek a "studio mérnök". ![]()
Bizonyám! De jobban érzem magam a Velencei-tó környékén. A párom is onnan van, hogy így mondjam
![]() ui.: Moderátor túltengés van ebben a pillanatban az oldalon. Egyébként hányan vagytok Modik? Szerk.: Utánanéztem, mert rémlett, hogy láttam már valahol. Heten, mint a gonoszok.
Meg Topor Úr! Az már nyolc. Tehát nyolcan, mint a gonoszok
![]()
Ekkora horderejű oldat fenntertani, nem is kis munka ennyi embernek, nem csodálokozom, ha 10 percen belül, egy csomó warn-t találunk majd.
a hét törpe a többiek, hófehérke meg a Topi.
![]()
Sziasztok. Valaki árulja el megkérem a titkot. Kissebb gombszámú billentyüzeteken nehezzebb magyarul Írni, mivel nincs a hosszú Í-nek gomb. Ugye ez megoldható alt+i lenyomásával, de nekem van mikor nagy Í van mikor kicsi jön elő. Föleg akkor zavar mikor nagy "marad".
De vajon melik lehet a kis Kuka?
![]() ![]() Idézet: „Elméletileg igen gyakorlatilag nem.” Kifejtenéd ez? ![]() Ha igen, mér igen, ha nem, miért nem? ![]()
Most cincogunk, de ha megjön Topesz macs. lesz :boxer:
Azért igen mert mspike is moderátor és azért nem mert 5 hónapja nem járt itt.
Pihengetek én is. Máskor sikerül mellényomjak, és minden jó volt, csak most dolgozatot kellene írni és zavart hogy sehogy se azt írja amit kéne.
Mellesleg ma csodás nap volt nállunk. Napsütés enyhe szellő. Hazafelé jövet meg a jóöreg skodánk megint áthaladott a 66666 kmen. Kitugya hányadik alkalommal. ![]()
Én lennék. Mondták már, hogy szemét vagyok. (Lehet, hogy szemetest akartak mondani, csak véletlenül eltévesztették?)
![]()
Ez nagyon kemény volt, nekem az a verzió volt meg a fejemben, csak ki a gonosz boszorkány kérdéssel. De ez, akkor is nagyobbat ütött!
![]()
Ráád, mondták, hogy szemét, vagy, vagy szemetes?
Nem ismerlek (személyesen), de csöppetsem annak tünsz, kukásnak meg túl jó lennél! (IQ-ban mérve ) ![]()
Szerintem inkább Te vagy Vidor.
![]() (Ezzel csak az a gond hogy erre a névre vagytok még vagy ketten ![]()
Elmentem tizenhárom percre (táplkozási rituálénak eleget téve), és erre mindenki "eltűnik"?!
![]()
Én itt vagyok !:integet2:
Senki nem tűnt el, csak elmentek skandináv lottót játszani...
![]()
Helló! Na akkor törhetjük a jeget együtt!
![]() ![]()
Jaja!
![]()
Már csak az áramszünet hiányzik, amikor a sorsolás történik! :eplus2:
Semmi gond, akkor majd gyertya mellett netezek!
![]()
Nekem nem kell gyertya, a netezéshez, látom én a képernyőt anélkül is!
![]() ![]() kezdek, nagyon fáradni... |
Bejelentkezés
Hirdetés |