Fórum témák
» Több friss téma |
Ne kiabálok hanem ez az alkatrészek listája
A csupa nagybetűs írás-a netikett szerint-kiabálás...
1N 914-------------- dióda üvegcsöves
8145/ 0180---------- nemtudom,tegyél róla képet KC156A/ 0380------- szlovák tranyó CE1303/ 220,u/A 100V (82)-----220µF/100V elektrolit kondi CE1203 100,u/A 63V (86)----100µF/63V elkó CE1204 470,u/A 16V-----470µF/16V elkó CE1204 10,u/A 63V (86)10µF/63V elkó/1986-ban készült CE1203 10,u/A 63V (85)--10µF/63V elkó és1985-ben gyártották. C213 220n K 160V-----220nF kondi,az anyagát kép nélkül nem tudom megmondani C242 33n K 250V-----kondi
kössz
és ezek?? WYBS 415 GPF 4N 7M C219 150n K 250V-T3 CE1204 47,u/A 25V 87 100K J 3 BAY 94 J
Azért ezekre (legalábbis egy részére) magadtól is rájöhetnél.....
Mex, kiv. voltam meddig birod cérnával
![]()
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy ennek a kondenzátornak mekkora a kapacitása, a feszültséget azt látom, de a kapacitásában nem vagyok biztos. A segÍtséget köszönöm!
Ránézésre azt jósolnám kv zaccból, hogy 10µF 16V....
![]()
Ha ez segÍt, akkor egy alaplapból szedtem, ki, pontosabban hullott ki, és ki kellene cserélnem. Mérni nem tudom, mert már nincsenek lábai, az alaplapban maradtak. Amúgy van egy másik kondi is ami kiesett, arra a 101 helyett 561 van Írva. Mellesleg az átmérője 6mm a magassága pedig 9mm.
Akkor ez egy 10µF 16V-os kondi?
Valaki meg tudná mondani mi ez ?
Valahogy akármelyik számot irtam be a karesőbe nem akadtám rá az adatlapjára. Előre is köszönöm !
Ennek mintha sokkal több lába lenne mint a képen láthatónak.
Szóval biztos hogy ez lenne az ?
Igen nem stimmelnek a lábszámok,viszont a képen látható ic-n a 4011BE számokat véltem felismerni.
Mi a manónak rakod fel két, egymás utáni hozzászólásba ugyan azt a képet?!
![]()
Figyeljétek csak azt a logo-t ott azon a 8-lábú IC-n
![]() Elárulom: Microchip logo Ami annyit tesz, hogy nagy valószínűséggel ez egy digitális potméter-IC.
Sziasztok!
Nekem a kérdésem az lenne hogy az ROE tipusú kondenzátorokról tudtok-e valamit, kik gyártják és milyen minőségi kategóriába esnek.Nekem van 10 db 82000 µF-os/25V-os, sajnos csak 85C fokosak, végfokba szeretném alkalmazni őket.
Sziasztok!
Ezt az akármit az autóm műszerfala alól szedtem elő. Nem tudom mi lehet, talán ti tudtok segíteni: ![]()
Ez a kondi hány nf-os, tudja vki??(a nagy piros)
Hali!
Van nekem egy orosz kondim, ez áll rajta: B3P K50-35 000MKф50B I-76 Meg tudná nekem mondani valaki hogy hány µF illetve hány V-os? A kapcsolási rajz szerint ez egy 2000µF kondi de ezen nincs is 2-es. Illetve nincs feltüntetve az erősítő tápfesze ezért nem tudom hány V-os. Van még benne egy nagy vagon kondi ami cserére szorul, és miven nem akarok senit kihasználni hogy beírom a számokat és mond meg az értékeket, ezért ha kérhetnám akkor a számolási módszert is mutasd már meg, köszi.
Azt eddig én is udtam hogy általában az M a µF-ot jelenti, de itt nincs semmi előtte csak 3db 0, mivel bele van ütve a házába ezért még csak le se kophatott. Ezért sem tudom hogy most akkor mivan, de akkor ezek szerint a 50B az 50V.
Zolikám! Nem egyes, hanem kettes maradt le. Javítottam.
Egyébként az orsz (szovjet) ipar soha nem a precizitásáról volt híres, ennél nagyobb hibával is lazán forgalomba engedtek dolgokat... ![]()
Mondjuk ebben van valami.
De mégis milyen már 000 µF ![]() Köszi szépen, mint mindíg most is sokat segítettél.
Üdv!
Lenne egy alkatrész amit nem tudok beazonosítani. ![]() Ez az alkatrész kb olyan mint egy IC. 24 lába van, és a tetejére a kovetkező kód és szám van írva: 589(orosz abc-ből a fordított N betű)P12 8710 Az alkatrész valszeg szovjet gyártmány csak a fordított N betű miatt és kb 30-40 éves. Egy leírást kerestem volna hozzá de még nem találtam. A válaszokat előre is köszi. ![]() A képeket töröltem! Ilyen életlen, homályos képeket kár feltölteni, érdemi információt nem hordoznak. (Még a lábak száma sem megállapítható...) Frankye
Ha orosz, akkor a fordított N az I, a P pedig R. Most ennyit, esetleg, ha tudnál egy éles közeli képet készíteni, rájönnénk melyik gyár készítette. Bár az oroszok nem híresek a pontos dokumentálásukról.
Üdv. Tóbi
Sajnos ez a legjobb minőségű kép amit tudok produkálni( 2 megapixeles mobilos kép). Bocs ezért.
Minden adatot feltüntettem ami megtalálható a külsején.
Kösz mindent de úgy tűnik megtaláltam hogy mi ez!
![]() Egy eldugott orosz oldalon volt fenn és a betűk normál változatát felhasználva már kidobta a gyártót a Google. De most még egy problémám lenne: sehol nem találtam leírást. Ha valaki meg tudná mondani mit csinál ez és mit tud annak nagyon örülnék. ![]() ![]() Az alkatrész pontosan egy K589IR12 Microassemblies. A válaszokat előre is kösz. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |