Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Adatlapot keresek
Halihó!
Szeretnék közelebbit megtudni az U664B (előosztó) IC-ről, de nem leltem semmit róla. Néztem a guglit is, de csak kapcsolásokat találtam vele, adatlapot nem. ![]() Van két darabom és szeretném tudni, hogy érdemes-e küzdeni velük. Előre is köszi. SZIASZTOK! Egy kis segítségért esedezem, se az AKAI HX-A201-es DECK-ről se a HA12058NT IC-ről nem találok rajzot,adatot. Googlival nem megy, nem barátom! Egy profi segítségét, fáradozását, megköszönném! ÜDV! butuska
STK 407-100E-nek keresem az adatlapját de nem találom sehol. Valakinek nincs meg??
![]()
Hali!
Régebbi Philips IC adatlapja kellene; konkrétan 60ec200384 Egy vezeték nélküli telefon kézibeszélőjében csücsül középen. Valószínűleg mikrokontroller. Úgy egyébként: a kézibeszélő hagenuk márka, típus talán ARIES-AT4 (NYÁKon írva) Ha tudtok oldalt, ahol esetleg más philips adatlapok is vannak, örülnék, mert egyszer már szenvedtem ilyen régebbi típussal.
Sziasztok!
A képen látható lcd-ről szeretnék többet megtudni. (egy elektrolux mosógépben volt)
hello
segitség!!!! Adatlapot keresek NTC6351A-hez, ez egy (régi) tastaturmeghajto ic az egész netten kerestem eredménytelenül ![]() üdv olajos
A keresés eredménye szerint ez egy ESD védelmi áramkör. Elvileg helyettesithetö TPD3E001DRSR-vel (legalábbis datasheet szerint)
nem, ez egy (régi) tastaturmeghajto ic 40pin
egész biztos!!!! a TPD3E001DRSR egy dioda array 6 pinnel
Sziasztok!
Keresgéltem az interneten de nem találtam adatlapot egy ARMhez valószínúleg azért mert azt sem tudom melyik számok utalnak a típusára aki estleg talál adatlapot kérem linkelje be. Az ARMen a következők szerepelnek: SunC 09HP 1509 S40653 ZIGO4222 Ja és Philips gyártmány. Üdv!
Sziasztok!
Van egy technics erősítőm stk2028-as végfokkal. Ehhez kellene nekem egy adatlap, de nem találok a neten. Tudna valaki segíteni?? Vagy legalább a lábkiosztásait ha valaki le tudná írni, jó lenne. Ja és még 1 kérdés: az egyik ilyen IC-n a jobb felső sarokban 3F23-felirat van, egy másikon pedig 2K25. Különböznek ezek valamiben? Előre is kösz a segítséget!!
Hellosztok
Valaki nem tudja honnan tudom letölteni egy itt tvpo 2065-a41 es ic adatlapját? Köszi
Sziasztok!
Tudna valaki adatlapot a következő tranzisztorhoz? SF128E Nagyon-nagyon megköszönném. ![]()
Hát én tranzisztort nem találtam csak hőbiztosítékot
![]()
Ha minden igaz régi NDK-s sziliciumtranyó. TO 5 tokozású, szerintem BC301-el meg lehet próbálni a helyettesítését (ha erről a tranyóról van szó). Bekötése a szokásos, emitternél van a kis tüske a tokon, bázis a középső. 100 MHz-es 60 V-os, 0,5 A-es, 0,6 W-os.
![]()
Igen, valami hasonló... találtam itthon párat kis csomagban, szép újak, aztán gondoltam jó lesz valamire, csak éppen adatokat nem találtam. eddig. de köszönöm neked az infókat!
![]()
igen... köszönöm, végül a petyaművek honlapján megtaláltam a tranzisztor atlasz című könyvet, amiben benne volt. De köszönöm a segítséget!
Húúúúú! Köszönöm! Egy többszáz oldalas fájlban úgysem találok sosem oda... köszönöm Neked! Tényleg!
![]() (azért mégiscsak a kézbevehető, lapozgatható könyv az igazi.)
Sziasztok
Van pár IC-m amiről nem találtam adatlapot. Lehet átsiklottam rajta, de az Alld@t@sheet-et néztem. Google-n is ránéztem. MoSys MD908 MDRAM SANYO LC384161CT-12 MM1175 MT1136 Ha ezekről tudna valaki adatlapot/linket hozzá adni nagyon hálás lennék. Köszönöm, Üdv, Tamás
szia!
SANYO-hoz: itt találsz Bár nem 100%, de szerintem ez kell neked. Többihez én sem találtam. De várj még az okossakra. ![]()
Sziasztok
Eredetileg privát üzenetet küldtem volna Sebinek, de úgy húsz perc próbálkozás után megtaláltam ezt a beporosodott topicot. (Moderátorokat itt szeretném megkérni, hogy, ha lehetséges, írják át a topic nevét Dokumentációt keresek -re. Az említett húsz perc utolsó két percében jutott eszembe, hogy "dok" kulcsszóval keressek dokumentáció, és szinonimái helyett ![]() Az én kérésem az volna, hogy: Kapcsolási rajzot keresek! topic ban találtam egy hozzászólást, amiben mellékelte Sebi az Orion EMG 1535/B típusú oszcilloszkóp kapcsolási rajzát. A kérdésem így inkább hozzá szól, de természetesen, bárki tud segíteni, megköszönöm. [ Google teljes webes kereséssel sem adott nekem ilyesmit. Találata volt, de a hobbielektronikára mutatott ![]() Esetleg műszaki, szerviz és egyéb dokumentációi vannak még erről a műszerről valakinek? Alternativaként: ENNEK a könyvnek a 260. oldalán található az a leírás, ami engem érdekel, de nem tudom, hogy mi mindenre tér ki. Ha valakinek megvan, örömet okozna nekem így december hatodika előtt, ha megosztaná velem ![]() Előre is köszönöm! The_W
Már nem tudok szerkeszteni, de ITT megtalálható egy ilyen mimicsoda rajz róla. Users manual. Kézikönyv. Csak azért írom, hogy ha valaki keres, megtalálja.
![]() Ettől függetlenül mindenféle irományt továbbra is szívesen fogadok! Kellemes estét: W
Jó reggelt!
![]() ![]() TDA1028 adatlapját keresem. 4 oldal gugli összes linkjén meg 2 órán vagyok túl csak ezért...
Nézz bele, legalább a struktúra és a bekötés megvan...
Köszönöm, belenéztem. Arra lettem volna kíváncsi, hogy hány voltról kocog el. De a 1029-esből kiindulva, valszeg ugyanúgy 6-23V.
Röhely egyébként, hogy a 1029 datasheet fellelhető 28ezer helyen, ellenben nem kapható. A 1028 kapható Szegeden is, ellenben nincs data. ![]()
Ősi darab mindkettő, 1028-ról biztosan csak scannelt data létezhet, mert akkor még katalógusokat küldtek, szép vastag, súlyosakat...
És attól, hogy kövület, még jól használható? Jel és zajszint?
A konkrét feladat: két vonalbemenetet kellene egy kimenetre beadni átfedéssel 5V-os vezérlőfeszültséggel, kis zajjal. Tehát: A - AB - B - AB - A.
Hali!
Rotel RA520 erősítőről kéne nekem bármi dokumentum én kerestem de nem jártam sikerrel remélem ti igen! Üdv.: Petya |
Bejelentkezés
Hirdetés |