Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
köszi
sziasztok!
elkészült az első nyákom ,egy 2ledes villogó köszönöm mindenkinek aki segített főleg proli007-nek aki lerajzolta azt hogy hol kell lemaratni a nyákot.
Sziasztok!
Ideje h én is dicsekedjek egy kicsit Sikerült életre kelteni egy 128x64 kijelzőt. Bocs a rossz minőségért, de élőben elég jól néz ki! Még nincs konkrét tervem, csak a próbapanelomhoz használom fel, aminek a dolgait kijelzem vele. Hőmérséklet, idő,képek, szövegek.... egyik kép
Sziasztok.
Végre elkészült a quadom, gondoltam megmutatom milyen lett. Tudom a kábelezés lehetne jobb is, de ennek ellenére a hangja kiváló és az alapzaj is csekély, szinte semmi. Mint látjátok egy két apróság még hibádzik gondolok itt feliratozás, két kis hűtő a védelemhez de már megvannak azok is, még ma este kész lesz. Na de a képek. Véleményeket várom akár pozitív akár negatív.
plusz két kép.
Hát uram! Itt ma negativ értékelésben nem lesz részed, nagyon igényes és majdnem gyári, nagyon tetszik, gratulálok!!! Szuper lett!!! Csak így tovább!
Szép lett!
Csak 1 apróság ami böki a szemem: Ha már ennyi időt és pénzt fordítottál rá, el kéne felejtened a ragacsot. Amugy tényleg nagyon okés!
Szép lett!
A hűtőbordákat hol vetted?
köszi szépen, amúgy a bordákat a lomexben vettem ha jól emlékszem olyan 1400 körül. amugy mérete 110x96 os.
igazad van el kéne felejteni a ragacsot, de úgy gondoltam, hogy a zsugor cső is tökéletes szigetelő, azért adok még egy pici ragasztót is a 230 as részeknek, tudod fő a biztonság ha érintésvédelemről van szó, egyébként ez szakmai ártalom is. mindazontúl köszi a tippet ha nem lesz annyi kétségem akkor ezt a bibi is eltünik.
Nem nem arra gondoltam, hanem a potiknál és a hátlapon is láttam a csatlakozók rögzítését. Szerintem az vagy sziloplaszt vagy hőre lágyulós ragasztórúd. Belülről felfogathatod, hogy ne látszódjon a csavar.
Szia! Ez szép Quad nak jó csak legközelebb ha építesz erősítőtt akkor több gondot fordíts az elrendezésre,ja és még valami az a sok összevissza lógó vezeték nekem negatív!Egyébként ez ugylátom Hobbielektronikás panel?Csak így tovább sok sikert hozzá, ez egy nagyon jó erősítő!
Gratula! Szép lett! Ez hány wattos?
Én is hasonlóban utazom, bár az végfokhoz képest tele lesz extrákkal, extra árért Tegnap meg ma martam ki a paneleket Teszek majd fel a quadról képet ha addig élni fog ez a fórum (2-3 év)
Szia! Egész szép kis erősítő. A kábelezésre egy kicsit tényleg jobban odafigyelhetnél, gondolok itt a kimenetek vezetékeire az erősítőtől a koppanásgátlóig, lehetne vastagabb is. Még valami, a trimmereket nem hangerőszabályzásra találták ki, oda vegyél inkább rendes potmétereket.
Szimpatikus elrendezés, aprólékos kivitelezés. Ami nem tetszik: a lengőbiztosíték és az 1 áramkörös főkapcsoló ( már ha jól látom ).
hello.
igen jól látod ezek hobbi elektronikás panelok, legközelebbi erősítőmben már saját magam által gyártott panelek lesznek majd, épp most próbálgattam a vasalásos technikát és úgy néz ki működik ahogy kell.
igen igazad van csak ez már nekem is később jutott eszembe, hogy van ennek szebb módja, de stabilan tartja a sziloplaszt is lehet egyszer megcsinálom majd de most így élvezem egyenlőre a hangját.
szia.
ez egyébként a 100 wattos verzió, kíváncsian várom a tiedet is biztos él a fórum még akkor is.
Üdv!
Esetleg kapcsolási rajzról lehetne valamit tudni?
Ez az amire gondolsz?Bővebben: Link
az unalom minden hülyeséget előcsal..ma unalmamban a próbapanelomon összedobtam egy kis szivecskét
Sziasztok : A mult héten csütörtökön tettem föl egy pár fotot az általam konstruált erőlködőről.És most egykis módozat készült rajta ezért akkik kérték azoknak , és természetesen mindenkinek .Még egy pár foto,várnám az észrevételeket ?Az építés folyamata bővebben :Bővebben: Link Üdv:Egy lelkes erősítő építő
Üdv
Elkészült az 1,8-wattos kis tápom tartalma:led,1k-ellenálás,egyenirányító,7805,hütőborda,3300mf-os kondi. 7805
Jó lesz, így tovább csak....
-legközelebb használd a makró gombot a fényképezőn -1.8W?.... 1A*5V=5W.... vagy a trafó 1.8VA? -mondjuk lehet erre csak én vagyok érzékeny, de nekem az 'm' ről mint prefixumról mindig a milli ugrik be nem pedig a mikro (u)
Tényleg nagyon igényes! Bár nekem már egy kicsit túl sok a minta. Látszik, hogy sokat melóztál vele. Grat! :kalap:
Sziasztok!
Egy led-matrixos órát készítek. A kijelző 7x48-as, amit két egyforma panelből alakítottam ki. A paneleket gyártatam, mert azért annyira mazochista nem vagyok, bőven elég volt azt a "pár darab" ledet beültetni. Egyelőre csak az időt mutatja, de még néhány dolgot meg akarok oldani... |
Bejelentkezés
Hirdetés |