Fórum témák
» Több friss téma |
Milyen évjárat?
Mennyire vagy kísérletező alkat ?
Szia!
97' es evjarat. Bocsi az ekezetmentes irasert csak most nem magyar billrol irok. Kiserletezo tipus vok,ha kapok infot. csak meg nemnagyon jutottam hozza azert gondoltam hatha valaki tud segiteni a dologban. Udvozlettel:Stevie
Kell neked egy VAG-COM 409-es program, amit le tudsz tölten a gyártó Ross-Tech oldaláról és egy sima KK/L (ISO) illesztő.
Az illesztő kb 10.000 HUF ha veszed. Építeni is lehet, tele van a NET a rajzokkal.
2004 ősz. Csak annyira, hogy nehogy valami elköszönjön a kocsiban amiatt, hogy rácsatizok valamit, amit nem szeretne... - Előfordulhat? Valamint annyira, hogy ne legyen valami észveszejtően drága holmi... Köszi a segítséget.
A diagnosztikai programokkal beállításokat is tudsz változtatni, amivel persze jól elállítgathatod, de ha csak hibakiolvasásra használod nem lesz baja.
Neked is jó amit lejjebb írtam.
Koszonom a gyors valaszt Dudus.
Betudnal linkelni esetleg egy kapcsolasi rajzot amibol megtudnam epiteni? Koszonettel:Stevie
Köszi szépen, megnéztem, első blikkre biztosan lesznek még kérdéseim, amikor nekilátok, mert még sosem csináltam ilyet... Üdv.
Esetleg tudom ajánlani figyelmetekbe az e-bay lehetőségeit. Pl.: egy ELM327 amit a képen láttok 6000ft-ba került postával együtt ami nálunk 18-25000 között mozog. 6000-ből ennek még az alkatrészköltsége sem jönne ki! Az összes OBD2 rendszerű vezérlőt ismeri, sok jó programmal működik együtt, persze folyamatosan fejlesztik.
Hűha! Ez nekem is jó lenne? Nagyon jó az ajánlat. Látom, a szoftver is ott van hozzá. (Skoda Fabia 2004 - ősz) Tuti jó lenne? Köszi.
Nem megy vele a VAG-COM így akinek VW csoportos autója van annak nem jó. Közelébe sem jön a VAG-COM - nak és a nem OBDII-es autókkal nem használható.
-szerintem-
Kár... Akkor marad a sufni-tuning. Majd, ha nekilátok, kérdezek, mert biztosan lesz kérdés... Üdv.
Valóban, a Vag-Com nem megy vele, én azt egy átprogramozott kwp2000-el használom soros KK/L illesztőként. De ismer azért néhány OBD1-et is, pár régebbi Opel és Alfa elvileg megy vele.
dollerakos nekem is 2004 11 havi Fabiam van, ugyanez a csatlakozó. Ha jutsz valamire irj! Köszi!
Rendben, a hetekben elkezdem majd, remélhetőleg, még karácsony előtt, mert most sokminden más van... Bevallom, az olyan elektronikákhoz, amelyekhez szoftver kell, még nem próbálkoztam, ez lesz az első... Üdv.
Dudus!
Nem tudsz valami olyan programot amivel lehet modellezni egy km óra eeprom tartalmát? Van egy pár km óra tartalmam motorokhoz és szeretném valamivel megnézni mint a tuningnál,hogy mittomén milyen négyszögjelnél mennyit ir ki....299-nél miért nem mér tovább....stb......van valami ilyen program?vagy mivel lehet ezeket valami karakterisztikába foglalni? Üdv!
Nem tudok róla, de ha ismered a váltót, akkor visszaszámolható a kerékfordulatról. Menj pontos 1000m - t előtte/utána készíts dump-ot és a két dump alapján pontosan látod mi változott.
Esetleg a gyártónál lehet, de eddig nem szivárgott ki.
De ha megyek 1000 étert vele akkor csak a km értéket módosítja a kis drága órácska
De a többi tartalom alapján meg számolna. Gondolom,hogy neten nem rakják fel,hogy suzukihoz óra beállító progi de gondoltam hátha tudsz valami ilyen kis megjelenítő progit. Na mind1.......ilyen részletekkel meg csak én foglalkozom,biztos fáradt vagyok Arra lettem volna kiváncsi,hogy miért áll meg egy óra 299-nél.....valami kis korlát van benne az eeprom tartalomban.....pedig tudná a 399-et is. Sebaj. Kellemes estét!
299 km/h - nál miért áll meg? Utcai autónál miért menne tovább? Valószínűleg ha minden elem képes lenne az ehhez tartozó impulzusok előállítására, a vezérlést és kijelzést végző uC lassú lenne. És a végső érvem : A programozó így döntött!
Tudod én nemigen agyalok ilyen elméleti síkon mozgó dolgokon. Ha valami elromlik, igyekszem megcsinálni, aztán pihenek Üdv.:
Na, elkészült az Opel Scanner-em itt egy pár kép róla...
Szerintem teljesen korrekt lett! :eljen:
Pláne, ha még a dolgát is tudja rendesen, akkor meg
Ja, kiderült. Az volt a gond hogy eredetileg a PCB-n lemaradt (talán direkt?!)egy összekötés(a tinny2313 test-je), azért látsz egy 0Ohm-os "ellenálást" a felső oldalon. Jól megszivatott, de már működik...
Nem tudod véletlenül hogy az asl log fájl-t melyik logviewer programmal lehet megnyitni?
Le a kalappal!
Elég szép lett.profi KIpróbáltad már,hogy miket kezel?Minden funkcióba belemegy? Üdv
Köszi szépen.
Tökéletesen működik, hála a grafikus loggolásnak ezzel tudtam meg hogy a beszívott levegő hőmérséglet jeadóm hibás kb 40-60 c-os tartományba.Ráadásul nem képzett hibajelet. Itt a módosítás a panelhoz ami lemaradt a PCB-ről. |
Bejelentkezés
Hirdetés |