Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   242 / 3599
(#) Frankye válasza Kovidivi hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Én azért a helyedben biztosan nem adnám fel egy kézlegyintéssel, de mint bandikala írta:
Idézet:
„én nem vagyok a helyedben.”
(#) Kovidivi válasza Frankye hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Én az iskola ellen... hát őszintén... nem sok esélyt látok magamnak.
(#) Frankye válasza Kovidivi hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Ne legyél kishitű! Higgy benne, hogy nyerhetsz, akár az iskola ellen is, és akkor tuti sikerül!
(#) kobold válasza Kovidivi hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Minden iskolának van "főnöke", többnyire az önkormányzat. Megverni nem jó őket, mert fölülről mindig nagyobbat lehet ütni, de én futnék egy kört náluk is. Nem kevés pénzt húztak ki a zsebedből, az a minimum, hogy meghallgatnak... Azt hiszem, megpróbálnám elmagyarázni nekik a helyzetet, rákérdeznék, hogy ha a fénymásolt és az eredeti dokumentumok tökéletesen megegyeznek, akkor miért ez a kötözködés, végső soron pedig lehet feszegetni azt is, miért alkalmaznak alulképzett embereket másokért felelős beosztásban. Ha még mindig nincs eredmény, jöhet az ombudsman-i levél, ingyen van, válaszol is (korábban már mi is írtunk neki), esetleg a jogi útra terelés blöffje, valami hátha bejön.
(#) Kovidivi válasza Frankye hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Az elbírálások már megtörténtek régen. a fellebbezésemet pedig le sem t*jták. nem törődnek itt az emberekkel. a kollégiumba pedig olyan emberek jutottak be, hogy csak néztem. egyáltalán nem voltak rászorulva első részben, másik pedig, hogy 6 db barátnő közül mind bekerült, méghozzá egy szobába? így néztem: az egyik siófokon lakik, én pedig szegeden. nem tudom, hogy melyik van messzebb pécstől... és ez is a suliban lett kiosztva... erről mesélhetnék még tovább is én már lezártnak tekintem a dolgot. csak szájcséplés lenne, előre tudom. de ha akad egy kis lehetőségem, ki fogom használni, az biztos! Azért köszönöm a bíztató szavakat!
(#) Kovidivi válasza kobold hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Ezek mondjuk nagyon jó ötletek. Ami egyből az eszembe jutott, hogy úgyis azt mondanák, hogy az én hibám, és már úgy sincs értelme utólag pattognom... mert most már szeptembertől kezdődően a szoc. tám lassan 3 hónapnyi...és nemsokára véget ér a félév. A másik, ami vicces, hogy nov. 10-én kaptuk meg a szoc. támot (kivéve én.... ). addig kíváncsi lennék, melyik bankban pihent ez a rengeteg pénz, és ki vette fel a kamatokat...
(#) kobold válasza Kovidivi hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Idézet:
„úgyis azt mondanák, hogy az én hibám, és már úgy sincs értelme utólag pattognom”

Amíg nem mondják ki, addig nem is kell ilyesmivel foglalkozni. Ha kimondják, addigra ki kell találni, mi lesz a válasz. Dolgozó emberként láttam már kollégákat napokig a bérszámfejtést ostromolni azért, mert 4 túlórát nem számoltak el nekik egy hónapban, és kevesebbet kerestek 1-2 ezer forinttal. Nem az számított, mekkora az összeg, hanem az, hogy jár... És ezért az ember talpal, veszekszik, ha kell, de amíg az utolsó ajtón ki nem rúgják, addig nem áll meg.
(#) Kovidivi válasza kobold hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Ez a helyes hozzáállás!
(#) Frankye válasza kobold hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Bizony! Addig kell őket rugdalni - persze, csak vitualice! - amíg ki nem fizetik! Miért hagynád, hogy valamelyik önkormányzati "főhajjakend" a Micikéje bugyijára költse, amikor Téged megillet, és szükséged is van rá?! Üsd a vasat, amíg csak lehet!
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Nov 25, 2008 /

Jó éjszakát mindenkinek!

Ha már a pénznél tartunk, akkor lenne egy kérdésem, az a helyzet, hogy tavaly betörtek hozzánk, és megpattantak egy két cuccomal, és 150ezer forinttal.
Meg lett minden, az elkövetők is meglettek, sőt bírósági tárgyalás volt, de egy még kimaradt, a pénz!
Pár hónappal ezelőtt jött egy levél, a Tatabányi városi ügyészségről ( amit nem találok ), és a követekzőt tartalmazta: A t.bányai városi ügyészség, tárgyalás nélkül meghozhta a következő végzést. Xy emberkének ki kell fizatnie az esedékes összeget egy hónapon belül. ennek már egy pár hónapja volt, tiszerintetek mit tegyek? Megpróbálok e- mailt küldeni nekik, illetve a Voip$Cheap programmal felhívom a vonalas számukat, hátha lessz valami. Csak azért kérdezem, mert nem vagyok járta, és életemben csak egyszer voltam bíróságon ( az egyik elkövető fiatal, a másik felőtt korú, az egyik "központilag", a másik "helyileg" volt tárgyalva. Ez volt a "központi" tárgyalás.) Ti mit tudtok tanácsolni?
(#) vicsys hozzászólása Nov 25, 2008 /

Sziasztok
Nagyon zavart, hogy az év honlapja pályázaton elvettek a HE-tól kb. 20.000 legális szavazatot. Nem szoktam körlevelet küldeni, de összeszedtem az elektronikával nem foglalkozó ismerőseimet és a következő levelet küldtem nekik:
Idézet:
„Drága barátaim!
Nem szoktam körlevelet küdeni. Ez most nekem (nekünk) tényleg fontos lenne! Az év honlapja szavazáson szeretne a Hobbielektronika, jobb helyezést elérni. Ehhez neked csak rá kell kattintani (naponta 1x) erre a linkre, majd beírni a képen látható kódot.
http://www.evhonlapja.hu/kozonsegszavazas.php?id=45
Nagyon köszönöm ha végigcsinálod a fenti 5 másodperces procedúrát...
Elnézést kérek, hogy ezzel zavartalak!
Üdv
Viktor

Nem fogjátok elhinni (én sem bíztam benne) de szinte perceken belül kaptam válaszokat:
Idézet:
„Ok végigcsinálom...”

Idézet:
„Örülök, hogy a barátod lehetek!
Go Hobbielektronika! Szavaztam!”

Nos, van még élet a földön!
(#) _ampervadasz_ válasza vicsys hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Én nyomom neki, mint állat!
(#) kobold válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Nana, csak óvatosan... Nehogy megint ez legyen a baj...
(#) _ampervadasz_ válasza kobold hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Csak egyzert tudok naponta szavazni, nem csalok, meg a HTML, PHP , és sok hasonló nyelv, nekem idegen! egyenlőre...
(#) zolee1209 válasza vicsys hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Én koliból netezek. És nem tudok egyik gépről sem szavazni, mindig új képet dob ki! Az lehetséges, hogy az előző balhé miatt letiltották volna a kolesz IP- címét?
(#) googa válasza zolee1209 hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Az megint egy kicsit versenyszerűtlen volna.
(#) zolee1209 válasza googa hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Sajnos nem tudom, a számítógépekhez csak az alap felhasználói szint alatt értek! Szóval tudok panelt tervezni, meg ilyenek. De az internet és a beállításai olyan téma számomra, amivel nem szoktam foglalkozni. Ezért kérdeztem rá!
(#) Ricsi89 válasza zolee1209 hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Ha egy entert nyomsz és úgy próbálod elküldeni, akkor az a hiba. Én is jártam így. Ha viszont nem így szoktad csinálni, akkor nem tudom mi lehet a gond. :no:
(#) zolee1209 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Próbáltam kattintani, "enterelni", de nem jó. Próbáltam kis és nagybetű variánsokkal. Megpróbáltam egy másik lapra is szavazni, de nem engedte! Beírom a karaktereket, elküldöm, de egy új képet dob ki a lap.
(#) Szebence hozzászólása Nov 25, 2008 /

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy valaki ismer olyan DJ-s programot amivel megoldható, hogy megy a zene, egyik zenéből át tudok keverni a másikba (ugye ez alap ) de mikrofonnal bele tudok hallgatni a következő számba.
Egyedül az atomix programot ismerem.
Creative 5.1 live hangkártyám van, gondolom ez biztosan jó hozzá.
Csak az atomix-be ben találtam ilyen funkciót... Tud valaki modnani egy programnevet?

Előre is köszönöm.
(#) Ricsi89 válasza zolee1209 hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Hát akkor passz. Ennyi volt a tudásom.
(#) Action2K hozzászólása Nov 25, 2008 /

Sziasztok!

Gondoltam, egy kis kikapcsolódásképpen felteszek pár képet a napokban 5 évessé vált Vikimről (Viktória) (na et szépen kifejtettem ).

Szóval, szülinapozás volt nálunk.

A kisebbik kölök a Gergő (Gergely), időnként besurran ide hozzám a kuckómba és nagy határozott "Ö - Ö" megnyílvánulással rámutat egy egy műszerre, szerszámra vagy épp ami meg tetszik neki.
Meg is ígértem neki, hogy ha kicsit nagyobb lesz, ő is bütykölgethet apával!
Na ezt boldog mosollyal fogadta! A beszéd még nem megy, de mindent megért már!

A képeken háttérben látható bútorzat Home Make, de még a hangfal is az! (na ez kicsit kezd a Ki, mit épített? topikba illeni)
Ja és a "Thomas asztal" is Home Make, ez volt a fő szülinapi ajándék.

Az a tálban lévő fura valami, meg apa (mármint én) kedvence: csirkecombok hagymás indiai szószban. Nam-nyam! :gumicsirke:
(#) Action2K válasza Szebence hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Szia!

Idézet:
„mikrofonnal bele tudok hallgatni a következő számba”

Ühüm-ühüm, pontosítsunk, a fejhallgatóval.

Fejből nem tudok ilyent, pedig találkoztam velük.
Az atomix szuper, csak nem tudtam rávenni, hogy ne kezdjen a szám vége előtt 40-50 másodpercel átkeverni.
Úgyhogy maradtam az ilyen célokra a Gemini dupla CD-s lejátszó meg az X-over potinál.
(#) Szárnyas válasza zolee1209 hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Esetleg próbáld ki ezzel a free proxy szerverrel: Bővebben: Link A szavazós linket bemásolod a szövegmezőbe, majd nyomsz egy Entert.
(#) Szebence válasza Action2K hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Köszi a választ, jah igen... nem tudom miért írtam mikrofont... már másodjára tetem fel aérdést a kis hiba miatt és előtte írtam, hogy mikrofon bemenetnél vagy valahogyan nem lehetne- ezt megoldani, mert végülis a hangkártyám 5.1-es (most sztereóben használom) akkor eleve át kell állítani szoftveresen is, mondjuk 5.1-re? hogy az összes jack aljzat-on (hogy kell leírni? ) kimenet legyen?
(#) zolee1209 válasza Szárnyas hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Ezzel működött! Köszönöm!
(#) válasza zolee1209 hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Nekem is pont ugyan ezt csinálja...

Szárnyas: Sajnos a proxy nem működik - valamiért úgy sem hagy szavazni. Kipróbáltam vagy 8-10 proxy servert biztosan, és egyikkel sem ment. Úgyhogy most tulajdonképpen sehogyan sem tudok szavazni.

szerk.: zolee látom közben írtad hogy neked működött - ezek szerint mégiscsak megoldás a proxy, csak lehet hogy nálam van valami...
(#) Action2K válasza Szebence hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Igazábol az ilyen progik két hangkártyát kívánnak, de van amelyik az 5.1-est is hajlandó 2-2 függetlennek kezelni.

De vigyázz, ez olyan lesz, mintha két CD lejátszó lenne.
Azaz kell utánna egy keverő pult. csatornánkénti belehallgatási lehetőséggel.

Érdekesség képpen 6-8 évvel ezelőtt kipróbáltam ezeket, de nem tetszettek annyira. (mardtam a fentebb említett megoldásnál)
(#) sound.man válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Van sütid és meg se kínálsz?
(#) válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Uhh...tényleg...eszembe se jutott...
De valóban ez volt a megoldás, úgyhogy köszi szépen
Következő: »»   242 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem