Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
nem is sok az egészségedért! ahhoz képest, hogy énnekem a havi gyógyszereim 6eFt-ot kóstálnak...
Nekem a Nortonnal csak egy bajom van: borzasztóan eszi a RAM-ot, és lassítja a gépet.
Helló!
Valaki tud valami particionáló programot, amivel xp alól lehet dolgozni? Haverom laptopja a 60 gigás vinyóból nem lát csak 30-at. Ezen kellene segíteni távjavítással.
Xp ben van beépített lemezkezelő.
%SystemRoot%\system32\compmgmt.msc és itt Tárolás/lemezkezelés.
Én nem veszem észre hogy enné a gépet, bár lehet csak azért mert jól végzi a dolgát az 1giga ddr2 meg az Intel Core2 proci
ui.: Az összes symanteces alkalmazás eggyütt kb 11MB-ot eszik most per pillanat.
Nem tudom ki mennyire szereti a boogie-t, de érdemes megnézni.Boogie
Jól ropják! Ők már túl vannak a lámpalázas korszakon
Nagyon sok évig voltam több tánccsoport hangtechnikusai, úgyhogy láttam jó pár ilyet. A világbajnokságok kész gyönyör volt!
Te mázlista potyázó!
De a zongorista se semmi.
SE k510I re csak felmásolod az egyebek mappába és meg is lehet nyitni a txt ket csaképpen szerkeszteni nem.
Ha felrakod a MobiExplorer nevű alkalmazást, akkor szerkeszteni is tudod.
Kösz majd ha meglesz az usb kábel felrakom.
Majd törölgetni is kellesz mert elfogyott a memória.
Közben változott a helyzet. Kiderült, hogy a win látja teljesen, de nem enged kb 30GB-nál többet fel rá. Javasoltam egy win reinstallt, de nem tudja megcsinálni, úgyhogy majd rám hárul a feladat, hogy a suliban megcsináljam. Egyszer már csináltam ezt a gépet vírusfertőzés után.
Lehet a rendszervisszaállítás számára van annyi hely fenttartva... és amiatt nem látja, én is igy jártam anno
Na ezt még majd holnap megnézzük, csak msn-en keresztül kicsit bonyolult olyannak magyarázni, aki nemigazán ért az ilyen dolgokhoz.
Jóestét mindenkinek! Látom televan bad sectorokkal a az OFF topic?
Idézet: „msn-en keresztül kicsit bonyolult olyannak magyarázni...” TeamViewer : Link És nem kell sokat magyarázkodnod!
Neked is!
Sziasztok szerintem már az évben nem leszek ugyhogy alkatrészekben gazdag Uj évet minden HE-tagnak a moderátoroknak meg túlóra mentes uj évet!
Üdv George Idézet: „a moderátoroknak meg túlóra mentes uj évet” Úgy legyen
Jóéjszakát mindenkinek, mentem pihizni.
Ebben az éven még találkozunk!
Üdv, jóreggelt mindenkinek Üllői úti elektro ko***a üzletben tök rendesek! megyek fel Pester és leltározás ellenére kiszolgálnak!
Jóreggelt minden pákatartó kollégának!
Végre sikerült nyitott ablak mellett elérni a 19C fokot! Végre tudtam aludni normálisan! Eddig csak 31C fok volt a sláger bukóra nyitott ablak mellett, járó ventillátor mellett!
Nem semmi vagy... csak nem egy atomerőmű hűtővize fűti a lakásodat?
Tulajdonképpen igen, és az éjjeli világítás is meg van oldva, de már kezdem unni a zöld szint. Amúgy csak az atomhulladék égető szivárog itt melletem a szobában!
Viccet félredobálva, a lakásunk a fölben van (pincelakás), ráadásul a szigetelés nagyon jó, és másfélórás félmaximális fűtéssel (központi távfűtés!) a szobámban 31, csukott ablak mellett 34 fok van (ezt egésznap tartani tudja, a fűtés kikapcsolása után) , a következő szobában már csak 27 fok a konyhában meg 25. Az a nagy helyzet hogy ez egy felfűzött fűtésrendszer, vagy is nem párhuzamosan vannak a fűtőtestek (ne gondolj nagyra, mert igen picik). A fűtőtest (és szándékosan nem radiátornak nevezem), csak egy konzolból ál, ami csak egy préselt lemez. Ezt rögzítik a falra. Erre kerül a rézcső amire az aluminium lamellák ráhúzva vannak, majd forrasztva. Erre jön egy burkolat, és egy elfordítható nyílás, amivel a kiáramló hőmennyisgét lehet szabályozni (ez rossz is). Szek.: le van tiltva kettő napja a fűtés, az ablak másfél napja nyitva van, és a ventillátor is jár alapjáraton, és így van 19C fok (18,7)
Ez azért igazán előnyös is, így azért gazdaságos a fűtés. Mi mostanában vegyes tüzelésű kazánban szoktunk fával fűteni, de minden nap be kell gyújtani, ha nem akarjuk, hogy 19°C legyen a lakásban.
Én azért 22°C felett már nem érzem jól magam, aludni se tudok jól olyankor.
Igazán 20C alatt érzem jól magam a legjobban, de a családom többi része nagyon fázós!
Srácok! Segítséget kérnék!
Van kint az udvaron egy fészerem, aminek egy ősöreg zárja van. A kulcs egy ilyen böszme nagy, tenyérnyi jószág. Volt. Mert a nagyon ügyes kicsi lányom a minap sikeresen beletörte. A kulcs szárát törte el, a nyakánál, ahol a feje kezdődik. A baj csak az, hogy ez olyan öreg zár, hogy nem kapni hozzá kulcsot. A kulcs anyaga spiáter (ólom&alumínium ötvözete, a legsz...abb fém a világon: rideg, törik, nem forrasztható, nem hegeszthető, de azért használták/használják, mert könnyen önthető, és olcsó). Van valakinek esetleg ötlete, hogyan tudnám összeerősíteni a két részt? Vagy új kulcsot gyártani hozzá? A segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
Szia!
Vasból! A szára valamilyen ármérőjű köracél, ráhegesztesz a tollnak megfelelő méretű laposvasdarabot. A markolatnak olyan díszes cirádást hegesztesz amit akarsz A tollat, fűrész, köszörű, reszelő segítségével "átmásolod" az új tollra. Hosszadalmas, de ezután már csak a zár törik el Na jó, annyira nem hosszadalmas. |
Bejelentkezés
Hirdetés |