Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   352 / 3607
(#) Norberto válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 15, 2009 /

Nekem pedig már 3-4 éve nem volt dolgom ilyesmivel. Se vírus, se trójai, se spyware.
(#) Szárnyas válasza Norberto hozzászólására (») Jan 15, 2009 /

Vagy csak azt hiszed!
(#) googa válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 15, 2009 /

Évek óta nem volt vírusom, most a pendrive-om behelyezésekor sikítozik, de még formázás után is és valami trójai falovat magyaráz, és ugyanakkor a windows/system mappában mutogat valami fájlt. Nekem sem világos még
(#) llaci56 válasza Norberto hozzászólására (») Jan 15, 2009 /

Kedves Norberto! Amikor odáig olvastam épp, hogy:
Nekem pedig már 3-4 éve nem volt dolgom...
Nagyon megijedtem!
(#) Szárnyas válasza googa hozzászólására (») Jan 15, 2009 /

Víruskeresés, vagy vírusirtás módban indítottad el a Nod32-t?
(#) llaci56 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 15, 2009 /

NáLam sincs vírus mostanában. Mondom: náLam....náLam....náLam
(#) DuMatyi válasza (») Jan 15, 2009 /

nem értem a poént
(#) googa válasza Szárnyas hozzászólására (») Jan 15, 2009 /

Hát őőő... tök angol az egész és egyébként is ügyetlen a menüje, én meg nem nagyon tudok még víruskereső angolul. Szóval keresgettem vele és beállítottam, hogy scan&repair vagy remove, vagy ilyesmi, de nem kezdett vele semmit.
(#) _ampervadasz_ válasza Norberto hozzászólására (») Jan 15, 2009 /

Jó, de én mindenre használom a gépet, 2p2 kliens játék, zene, weblapszerkesztés, chat, helyi fájlmegosztószerver, MPEG szerkesztés ( felvétel), az LCD TV is erre van rákötve és erről nézem a filmeket. Ez alatt nagyon sok adat cserél nállam helyet, és az statisztikailag nagyon jó arány. Sajnos főzni, és kitaarítani még nemtud ojan jól! Nem azért vettem a számítógépet hogy összeadjam hogy 2 meg 2 néha öt.

Három év alatt ez az "MSN pic-123.zip amutomatikus küldözgetés mindenkinek" vírus volt a legnagyobb fertőződésem, idáig.
ezalatt az igénybevétel mellett csak évente, méásfélévente raktam újra a windowst, akkor is csak azért mert már lusta voltam elhárítgatni a hibákat, elmentettem mindenm és 20 perc alatt újratelepítettem teljesen, beállítva minden ahogy kell
(#) Szárnyas válasza googa hozzászólására (») Jan 15, 2009 /

Erre gondoltam:
Ha a víruskeresést indítod akkor nem törli a megtalált vírust, csak akkor, ha a vírusirtás módban indítod. Egyébként nem tudom mi értelme van ennek a két módnak.

NOD32.gif

(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 15, 2009 /

Melyiket? (mert közben valószínű mődosítás történt...)
(#) watt válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 15, 2009 /

Idézet:
„és kitaarítani még nemtud ojan jól!”

És írni?
(#) llaci56 válasza watt hozzászólására (») Jan 15, 2009 /

Miért? Olyan jól ír... Olyan jól...Olyan jól...Olyan jól...Olyan jól...
(#) googa válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 15, 2009 /

Neked repetatiszed van?
(#) llaci56 válasza googa hozzászólására (») Jan 15, 2009 /

Csodálod?
(#) _ampervadasz_ válasza watt hozzászólására (») Jan 15, 2009 /

Az is tervbe van véve!
(#) watt válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 15, 2009 /

Jól hangzik! Ne add fel!
(#) googa válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 15, 2009 /

Lehet, hogy lemaradtam valamiről? Megmagyaráznád? De csak egyszer ám
(#) kaszarobert válasza googa hozzászólására (») Jan 15, 2009 /

Nekem ez letakarított minden gépet a suliban, olyat is amire már azt mondtuk újrahúzzuk:

Superspyver
Bővebben: Link

És ezt tettem mellé vírusírtónak, hogy ne legyen egyedül!

Bővebben: Link

Persze biztos van jobb megoldás is, de ezek gyorsak, és mindenféle toollbármentesek, illetve egyszerűek
(#) watt hozzászólása Jan 15, 2009 /

Na én is XP telepítés után vagyok éppen. Teljesen meggajdult, bár több mint két éve fennt van. Most fésülgetem... Én Avast-ot használok virnyákölőnek.
(#) Tomi20 hozzászólása Jan 16, 2009 /

üdv

Valakinek esetleg nincs olyan hang a gépen, mint amikor a telefon interferenciát okoz az erősítőben? Mindenki ismeri ezt a hangot: tittiri tittiri tittiri
Arra gondoltam beraknám csengőhangnak
köszi
(#) Action2K válasza Tomi20 hozzászólására (») Jan 16, 2009 /

Szia!
DJ Bell - GSM
Töltsd le, ezzel kezdődik. Bővebben: Link :google:
Jó szi**ás volt annak idején, mikor megjelent.
(#) DuMatyi válasza Tomi20 hozzászólására (») Jan 16, 2009 /

Ismerjük... Imádom, amikor lemezátvételkor hallom, akkor na mégy egyszer felvétel indul!...

Lekéstél... Valamelyik együttes már beépítette az egyik számába! valami I send you an sms a címe... Én a "lemerülős" csengőhangokon derültem jól! Mint amikor a lemezjátszót vagy magnót kihúzod... Képzeld el Noki* Tune csengőhanggal!
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Jan 16, 2009 /

Huuu ez nagyon jó!!! Az a baj, hogy ott van a dobgép alatta! De könnyesre röhögtem magam... Köszönöm!
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 16, 2009 /

Szívesen! Mint említettem, ökörködtünk vele annak idején rendesen. Összeraktuk a hangcuccot, jöhet a mikrofonba a "HANGPRÓBA... PRÓBA... PRÓBA...", s galád módon elindítottuk a számot. Persze vagy 1000Watton. Jó volt nézni, ahogy az "illetékesek" kapkodnak a mobiljuk után, hogy kikapcsolják
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Jan 16, 2009 /

Ennyire nem volt feltűnő alatta a dobgép? Nekem rögtön szemet szúrt - illetve fület!
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 16, 2009 /

Mivel Ők nem tudták, hogy ez csak egy felvett anyag... tudod, az újdonság ereje.
Nos, lassan elteszem magam holnapra, illetve mára, mert tegnap, illetve ma, összesen 3-4 órát aludtam az elmúlt 42 órában. Viszont nagy sikerélményem van a csöves erősítőm építésében. Bővebben: Link
(#) idlob válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 16, 2009 /

Az első 5mp-ben nincs alatta semmi...
(#) Tomi20 hozzászólása Jan 16, 2009 /

Köszi mindenkinek, emlékeztem hogy van valami ilyen szám, csak a címére nem emlékeztem.
(#) zenetom hozzászólása Jan 16, 2009 /

Hali!
No megint fáj a torkom, de ez már borzalmas, voltam orvosnál, megint valami vírus. Többek között írt fel kalcium pezsgőtablettát. Találtam is itthon, csakhogy nem tudom hogy lejárt-e a szavatossági ideje, mert ez van ráirva:
Gy.i (gondolom a gyártási idő): 12 07
Felhasználható: 122009
Akkor most meddig jó?
Következő: »»   352 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem