Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nekem pedig már 3-4 éve nem volt dolgom ilyesmivel. Se vírus, se trójai, se spyware.
Évek óta nem volt vírusom, most a pendrive-om behelyezésekor sikítozik, de még formázás után is és valami trójai falovat magyaráz, és ugyanakkor a windows/system mappában mutogat valami fájlt. Nekem sem világos még
Kedves Norberto! Amikor odáig olvastam épp, hogy:
Nekem pedig már 3-4 éve nem volt dolgom... Nagyon megijedtem!
Víruskeresés, vagy vírusirtás módban indítottad el a Nod32-t?
NáLam sincs vírus mostanában. Mondom: náLam....náLam....náLam
Hát őőő... tök angol az egész és egyébként is ügyetlen a menüje, én meg nem nagyon tudok még víruskereső angolul. Szóval keresgettem vele és beállítottam, hogy scan&repair vagy remove, vagy ilyesmi, de nem kezdett vele semmit.
Jó, de én mindenre használom a gépet, 2p2 kliens játék, zene, weblapszerkesztés, chat, helyi fájlmegosztószerver, MPEG szerkesztés ( felvétel), az LCD TV is erre van rákötve és erről nézem a filmeket. Ez alatt nagyon sok adat cserél nállam helyet, és az statisztikailag nagyon jó arány. Sajnos főzni, és kitaarítani még nemtud ojan jól! Nem azért vettem a számítógépet hogy összeadjam hogy 2 meg 2 néha öt.
Három év alatt ez az "MSN pic-123.zip amutomatikus küldözgetés mindenkinek" vírus volt a legnagyobb fertőződésem, idáig. ezalatt az igénybevétel mellett csak évente, méásfélévente raktam újra a windowst, akkor is csak azért mert már lusta voltam elhárítgatni a hibákat, elmentettem mindenm és 20 perc alatt újratelepítettem teljesen, beállítva minden ahogy kell
Erre gondoltam:
Ha a víruskeresést indítod akkor nem törli a megtalált vírust, csak akkor, ha a vírusirtás módban indítod. Egyébként nem tudom mi értelme van ennek a két módnak.
Melyiket? (mert közben valószínű mődosítás történt...)
Idézet: „és kitaarítani még nemtud ojan jól!” És írni?
Miért? Olyan jól ír... Olyan jól...Olyan jól...Olyan jól...Olyan jól...
Az is tervbe van véve!
Jól hangzik! Ne add fel!
Lehet, hogy lemaradtam valamiről? Megmagyaráznád? De csak egyszer ám
Nekem ez letakarított minden gépet a suliban, olyat is amire már azt mondtuk újrahúzzuk:
Superspyver Bővebben: Link És ezt tettem mellé vírusírtónak, hogy ne legyen egyedül! Bővebben: Link Persze biztos van jobb megoldás is, de ezek gyorsak, és mindenféle toollbármentesek, illetve egyszerűek
Na én is XP telepítés után vagyok éppen. Teljesen meggajdult, bár több mint két éve fennt van. Most fésülgetem... Én Avast-ot használok virnyákölőnek.
üdv
Valakinek esetleg nincs olyan hang a gépen, mint amikor a telefon interferenciát okoz az erősítőben? Mindenki ismeri ezt a hangot: tittiri tittiri tittiri Arra gondoltam beraknám csengőhangnak köszi
Szia!
DJ Bell - GSM Töltsd le, ezzel kezdődik. Bővebben: Link :google: Jó szi**ás volt annak idején, mikor megjelent.
Ismerjük... Imádom, amikor lemezátvételkor hallom, akkor na mégy egyszer felvétel indul!...
Lekéstél... Valamelyik együttes már beépítette az egyik számába! valami I send you an sms a címe... Én a "lemerülős" csengőhangokon derültem jól! Mint amikor a lemezjátszót vagy magnót kihúzod... Képzeld el Noki* Tune csengőhanggal!
Huuu ez nagyon jó!!! Az a baj, hogy ott van a dobgép alatta! De könnyesre röhögtem magam... Köszönöm!
Szívesen! Mint említettem, ökörködtünk vele annak idején rendesen. Összeraktuk a hangcuccot, jöhet a mikrofonba a "HANGPRÓBA... PRÓBA... PRÓBA...", s galád módon elindítottuk a számot. Persze vagy 1000Watton. Jó volt nézni, ahogy az "illetékesek" kapkodnak a mobiljuk után, hogy kikapcsolják
Ennyire nem volt feltűnő alatta a dobgép? Nekem rögtön szemet szúrt - illetve fület!
Mivel Ők nem tudták, hogy ez csak egy felvett anyag... tudod, az újdonság ereje.
Nos, lassan elteszem magam holnapra, illetve mára, mert tegnap, illetve ma, összesen 3-4 órát aludtam az elmúlt 42 órában. Viszont nagy sikerélményem van a csöves erősítőm építésében. Bővebben: Link
Köszi mindenkinek, emlékeztem hogy van valami ilyen szám, csak a címére nem emlékeztem.
Hali!
No megint fáj a torkom, de ez már borzalmas, voltam orvosnál, megint valami vírus. Többek között írt fel kalcium pezsgőtablettát. Találtam is itthon, csakhogy nem tudom hogy lejárt-e a szavatossági ideje, mert ez van ráirva: Gy.i (gondolom a gyártási idő): 12 07 Felhasználható: 122009 Akkor most meddig jó? |
Bejelentkezés
Hirdetés |