Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szia! (igen, ez az előbb kimaradt
![]() 1: Jó neked ![]() 2: Akkor megnyugodtam ![]() 3: Na igen, vagy akkor is reklámozta a saját nyákgyártós bizniszét ![]() A te kérdésedre pedig a válasz: igen, most nekem is volt valami SQL-lel kapcsolatos gubanc működés közben...
Attila! (381384 - Ki, mit épített)
Értem én, hogy a "Ki, mit..." -ben nem kezdő kérdésekkel kellene foglalkozni, de úgy sem lehet hagyni, hogy xy megfordítaná az adott alkatrészt, és szerinte hibás a rajz. (Mert mások esetleg ezen bukhatnak el...) A megjegyzésére nem írhattam azt, hogy: gyorsan szívd vissza, mert ebből OFF lesz! Ráadásul többedszerre is alig akarta megérteni.
Jesszusom!
![]() Akkor neked tényleg elég *** napod lehetett... :no:
Van, mikor minden összejön.
![]()
Ha az segít, adj nekem egy warmot egy napig, hogy kiadd magadból a keserűséget! Kér még valaki? :bohoc: :awink:
Tudjátok a telóba inkább azt sajnálom, hogy a sok név nem volt lementve.
![]() Jól sejted Zoli. A felesége ellőt lőtte fejbe magát, egy patronos disznóölővel. Most kómában van. Nem sok az esélye sajnos. Pedig nem látszott hogy ilyen mély családi gondok gyötrik. ![]()
Nekem még ugyse volt...Ha a nyugalma ezen múlik én is vállalom egy napra!(csak valami mókás kisérö szöveget kérek hozzá...)
Ha az segítene magamnak is adnék.
![]()
A warn-okkal nem viccelődünk... nem lenne túl nagy hatása ilyesmik után...
Azt kell mondjam, hogy nem volt 100as, köztudott dolog, hogy az ember agya sokkal nagyobb, mint a disznóé, sokkal nagyobb esélye van, hogy végleg dili marad, mint ha meghal. Épp ésszel nem fogja túlélni, ha a fejéhez tette. Láttam már ilyen pisztolyt, játéknak nem játék, de gyors, könnyű halált nem tud okozni.
Újra elhatároztam, hogy leszokom a cigiről. Ma összeszámoltam, hogy mennyi pénzt költöttem erre a káros szenvedélyre, és ez csak annyi, ami a polcon látható. Durván 13000 forint! És mint egyesek tudják, most ez a pénz nagyon jól jönne!
![]() ![]()
A legrosszabb az egészben, hogy amíg nem cigiztem, addig utáltam azt, aki dohányzik körülöttem. Erre tessék, én váltam gyárkéménnyé! :violent: :smoke:
Egy kis érdekesség...
Idézet: „Használati utmutat: Játék neve: elektromos csellentyücske. Biztos nágy az örom! Hogy a gyermek eztet a játék neki, ünneplő alkalma kezébe venni, által kissé tanulás célzatából kaptál. Tehátakerlő sok! 1./ A doboz tetővel bir. Ez leszedés után szabad benyújtás a kéznek, négyszögalak elektrom csellentyücske. 2./ Alapos és kézbentartva alányulva óvatos dobos fenekéről első játék bekezdését. 3./ Fugyulim! Felszolit! A játék elektromos felnőtt nélkül teljesen uldaba! 4./ Minezután meg lehet kezdeni a játszását a játéknak vele. 5./ Fogjátok a drót alfalát a kéz magsujja közé, és jobb kezetek fől-le mozgat, majd onnét villany bekapcsol, hirtelen smiroli erősen, különben nem jön a villany se át, se hosszu, se tyü! 6./ Egyfejű magánjáték ha vagytok egyed és nincs játszó önmagatokból is összerakni és az nyer aki előbb. Mindenfejü vételembernek üzen kedves játszás? Gyártmánytyó cég”
Ez nem semmi... Sok baromságot tudok, - de ilyet...!?
Mos tár csak az lenne érdekes ha ezt az egészet 1 nap alatt szippantottad el
![]()
Kinai vacak kigyulladó, mérgező gyerekjáték... Netes fordítógéppel fordított használati útmutató... Márta néni a Sláger Rádióban ugyanilyent olvasott be, csak fogalmazásgátlóval...
![]()
![]() ![]()
Ezt az
Idézet: -t határozottan visszautasítom! Azonnal tessék bocsánatot kérni érte!„uldaba” (Nézze meg az ember, miket nem mondanak neki bele által Idézet: .) „smiroli” ![]()
Amikor először meghallottam azt hittem szétesek a röhögéstől
![]() ![]()
Anno én is le akartam tenni a cigit. 1 hétig birtam nikotinos rágóval, de az utolsó nap kempingezni voltunk felkeltem és láttam, hogy nincs több nikotinos rágó, erre kértem egy cigit. Napi egy doboz után meg... Jó sok kiadás
![]()
És akkor a JÓZSIIIII hoz egy cigit? :smoke:
Erre rá kell, hogy gyujtsak. (ja a HEStore a rendeléstől számítva mikor szállít??) várom a futárt még sehol semmi
![]()
Látod hogy feldolgozták-e már az összes cuccodat..
ha már fe van dolgozva másnap viszik..
Ja még nem
![]() ![]()
Szerintem majd a legegyszerűbbet megpróbálom, majd küldök róla képet.Majd hétvégén nekiesek és gányolok valamit.Köszönöm minden hozzászólónak a segítséget.
![]() ![]() ![]()
Sziasztok
remélem hogy jó topikot választottam a meglehetősen pofátlan kérésemhez. Nagy szükségem lenne egy müszaki torrent tanya meghívóra. Plz segitsetek, a munkámhoz elengedhetetlen, vagy legalábbis nagyon hasznos lenne. Elörre is köszönöm.
Meg tudod csinálni! Én 25év után tettem le, ennek már 3 éve. Az első időszak a nehéz csak.(hozzáteszem hogy időnként a mai napig eszembe jut hogy,
Idézet: de elhesegetem magamtól a gondolatát.) „egyet el kéne szívni” ![]()
Látom nállad is vannak lazább napok, amikor csak a szürke esik jól
![]() ![]()
Igen, ezt a hesegetést kell jól csinálni! Én múlt májusban tettem le, (3x év után!) és ma is, mikor elindulok a pinyóba, (bütykörészni,) amíg a lépcsőn megyek le, mindíg bevillan, hogy a fúrógápen ott a cigi, - lemegyek, rágyújtok, és végig gondolom, hogy mit fogok csinálni. De mire leérek, már el is hesegettem. (de a cigi azóta is ott van.) Van itthon töb, mint 4 karton cigim.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |