Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Felháborodtam az idézetein szereti az elektronikát, és Felejtsd el az Interneten található egyszerű és könnyem megépíthető tekercsek terveit. Valaki irja meg neki hogy ezt is felejtse el! Szerintem ez egyszerű öngyilkosság
Tegnap valaki beírta, hogy helyi idő szerint 2 perc múlva megy aludni. Ezért bátorkodtam én is helyi idő szerint aludni menni.
Az exe neve most is TIM, letöltöttem, mert régebben tudom, sokat játszottam. Még a szüleim vették floppyn, mint másolat. Régen még a három floppy-s játék kalózmásolata is drága volt. Valahogy tudták, mi való egy gyereknek, nem is én kértem mit vegyenek, meg, hogy vegyenek, akkoriban még alig értettem valamit a gépekhez (5-6éves lehettem).
Húú hajjátok'
Leszedtem a CrazyMachines nevű játékot. Amióta szóba került avval játszok... egyszerűen marha jó játék. Ajánlom mindenki figyelmébe!
Ha már játék akkor keress rá a
Idézet: -ra anno a 3ik pályán nem tudtam átjutni „scary mazze”
Háá... ez jó.
Ahogy néztem a neten ennek már hagyománya van Rengeteg embert megszívattak már vele, a jútúbon' rengeteg videó van ilyenekről
Intézkedtem, Zolikám!
Miért mondják az emberek a PIC-et PIK-nek? Engem ilyen apróságokkal lehet kiidegelni...
Engemet is de a C-t K nak ejtik acc.c. Amugy ha nekem a PIk-el jönnek, akkor visszakérdezek, hogy most kártyázni akarsz???
van benne valami Na meg még az is furcsa, hogy tudsz PIK-et programozni, a kezdő elektrós egyből a Pick szalámira gondol
Amikor az emberek nagy része magyarul sem tud, (elég körülnézni itt a fórumon!) akkor szerintem hetedrangú kérdés, hogy az idegen nyelvből eredő mozaikszavakat mennyire ejtik helyesen. (Arról nem is beszélve, hogy az angol anyanyelvűek is „PIK”-nek ejtik.
Mindenki reklamál, hogy a kínai cuccok azok az olcsó gagyik. Na ez aztán az "olcsó": Link
Még jó, hogy lehet kapni.
Nézd meg az eladó értékelését! Még életében nem adott el semmit! És valószínű, hogy nem is fog!
PIK-nek ejtik? Azt értem, hogy a picture rövidítését a PIC-et, PIK-nek ejtik, mert ugye azt mondjuk rá, hogy pikcsör. De a Programable Integrated Circuit, ha így nézzük a dolgokat, akkor rövidítve minimum PISZ lesz...ami megint gáz, úgyhogy inkább nem bonyolítom.
ui.: esetleg Pí-Áj-Szí
Lehet, hogy hülyeség, meg sokadrangú kérdés, de engem meg az szokott zavarni mikor az ABS-t úgy ejtik, hogy "ábéesz", a CMOS-t pedig "cémosz"-nak.
igaz ez teljesen ULDABA, hogy sokan nem tudnak Magyarul
Ez igaz, már kinyomoztam, meg azt is, hogy ha kintről rendelném (nagyon feltételes mód!), akkor csak 75000 Ft postával 120e-75e=45e Jó kis haszon! Már ha egyáltalán vesz valaki tőle
llaci56: Hát ilyen áron nem is fog senki Idézet: „De a Programable Integrated Circuit, ha így nézzük...” De nézhetjük így is: Peripheral Interface Controller ->PIC. Így viszont "K".
Volt egy kedves ügyfelem, aki mindig "jupici"-t mondot
Na jó pontot teszek a vita végére nem PIC nem PIK legyen akkor NCIS és ne vitatkozzunk
Ja-ja. Igazad van!
Ezt meg nézzétek meg, olyan jó: Kreaktivity Néha, unalmas perceimben fellépek egy-egy "cset" oldalra (általában a DC++ valamelyik HUB-jára) és arra kérem a népet, hogy játszunk hárombetűs játékot....és akkor elkezdjük írni sorban a három betűs szavakat...hamar ki szoktak dobni, de olyankor marha nagy hittérítőnek érzem magam... Link javítva. Frankye
Látom, megfogott téged az a múltkori "ősmagyar?" használati utasítás
Miért megy a visszaszámláló? Születésnap lesz, vagy Napfogyatkozás? Esetleg Földfogyatkozás? Mert ha az utóbbi lesz, akkor a világos részen kellene maradnom, nehogy lepotyogjak a semmibe.
Idézet: „Mi lesz március elsején?” meteorológiai tavasz
És ezt az időjárásnak is elmondták? :whistle:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |