Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Orion Sm250 Nullszéria
Témaindító: bakter7210, idő: Márc 7, 2009
Témakörök:
Sziasztok.
Szeretnélek megkérdezni benneteket, hogy valaki találkozott-e már ezüst előlapos Orion SM250-es nullszériás magnóval. Nagyon érdekelne, van-e valakinek valamilyen üzemi tapasztalata a magnóról. Köszönettel bakter7210.
Szia! Nekem 0032es sorszámú van, de nem "nullszériás" elektronikával. Konkrétan mi érdekelne? Hátha tudok segíteni
Szia.
Én gyűjtöm az Orion cuccokat és még egy ilyen készülék hiányzik a gyűjteményből. Igazából megvásárlás céljából keresném ha valakinek már nincs rá szüksége, vagy egyéb Orion készüléket tudok felajánlani helyette. Még sosem találkoztam vele élőben, mindig csak a gyári kiadványokon láttam a készülék képét. A tiédről feltennél egy képet, ha megkérhetlek. Köszönettel bakter7210.
Hát most eléggé szét van szedve, de amint elkészül teszek fel róla többet is. Egyébként a vaterán láttam szép példányokat is. Volt ezüstbe meg feketébe is.
Üdv.: Dávid
Szia.
Én kifejezetten csak nullszériás magnót keresek díszkeretes előlappal és a gombjai, kapcsolói feketék. Itt a kép a meglévő készülékeimről, hozzájuk keresem a magnót. Üdv: István
Az enyém már nem ilyen betűtípussal van szitázva, hanem az újabb fajtával. Ilyet még én sem láttam soha.
Szia.
Sajnos nem az, ebből a típusból van három darab is a birtokomban és egy SM250B is. Azért próbálkozom mindenhol hátha valahol porosodik egy ilyen magnó és nem kell a gazdájának. Üdv István.
Elnézést kérek hiába régen regisztráltam ,de ezt elszúrtam, bocsánat, legközelebb jobban figyelek.
Üdv István.
Sziasztok.
Azért ha valaki bármilyen tapasztalattal rendelkezik a magnó ügyben kérem ossza meg velem. Köszönettel István.
Ok majd szólunk!
Üdv Mindenkinek! Orion SM 250 magnóhoz keresek komplett mechanikát. Ha valaki tud, segítsen. Köszi.
Hát olyant nemigen kapsz sehol,mert kb.20éve nem gyártják,meg elég keveset adtak el itthon belőle.
Köszi, de nem újonnan gondoltam, hanem valami bontottat, a vaterán eléggé mennek ezek a magnók, viszont nekem csak a mechanika kellene, ezért nem vennék meg még egy magnót, estetleg valami kibelezettet néhány ezerért, amelyiknek a mechanikája ép, az elektronika és a többi nem kellene.
Szia dollerakos.
Nem kell mechanikát cserélni én bármely részét megjavítom neked és olyan lesz mint az eredeti. Csütörtökön már otthon leszek, ha érdekel akkor jelentkezz.
Jaj, de jó lenne! Köszi szépen. Az a helyzet, hogy belebarmoltak, de remélem, mindene megvan. Én viszont ma éjjel elutazom egy hétre, de utána leszek, kereslek majd. Jó lenne, ha sikerülne összetákolni ezt a mechanikát, én néztem jobbról, balról, alulról, felülről, de nem jöttem rá, mi hogy van benne. A szíjak épek, elmondás szerint az volt az eredeti baja, hogy az egyik irányba nem tekert a gyorsforgatás. Üdv és folyt. köv.
Megbeszéltük, akkor várom a jelentkezésedet.
ÜDV Nekem is van egy nagyon szép állapotu ORION Tunerem és egy erősitőm,de szeretnék hozzá egy decket is ,hogy komplet legyen.A tuner hibás ,mert nem hoz be állomásokat,csak sistereg, és a mutatók össze vissza kilengenek.A sztereó jelző led néha csak villan egyet. Ha tudnátok segiteni mi lehet a hiba megköszönném.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |