Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Orion Sm250 Nullszéria
Lapozás: OK   1 / 1
(#) bakter7210 hozzászólása Márc 7, 2009 /

Sziasztok.
Szeretnélek megkérdezni benneteket, hogy valaki találkozott-e már ezüst előlapos Orion SM250-es nullszériás magnóval.
Nagyon érdekelne, van-e valakinek valamilyen üzemi tapasztalata a magnóról.

Köszönettel bakter7210.
(#) burgdavid válasza bakter7210 hozzászólására (») Márc 7, 2009 /

Szia! Nekem 0032es sorszámú van, de nem "nullszériás" elektronikával. Konkrétan mi érdekelne? Hátha tudok segíteni
(#) bakter7210 válasza burgdavid hozzászólására (») Márc 7, 2009 /

Szia.
Én gyűjtöm az Orion cuccokat és még egy ilyen készülék
hiányzik a gyűjteményből.
Igazából megvásárlás céljából keresném ha valakinek már nincs rá szüksége, vagy egyéb Orion készüléket tudok felajánlani helyette.
Még sosem találkoztam vele élőben, mindig
csak a gyári kiadványokon láttam a készülék képét.
A tiédről feltennél egy képet, ha megkérhetlek.

Köszönettel bakter7210.

Hát most eléggé szét van szedve, de amint elkészül teszek fel róla többet is. Egyébként a vaterán láttam szép példányokat is. Volt ezüstbe meg feketébe is.
Üdv.: Dávid

Szia.
Én kifejezetten csak nullszériás magnót keresek díszkeretes előlappal és a gombjai, kapcsolói feketék.
Itt a kép a meglévő készülékeimről, hozzájuk keresem a magnót.

Üdv: István

NULL 005.jpg

Az enyém már nem ilyen betűtípussal van szitázva, hanem az újabb fajtával. Ilyet még én sem láttam soha.

Szia.
Sajnos nem az, ebből a típusból van három darab is a birtokomban és egy SM250B is.
Azért próbálkozom mindenhol hátha valahol porosodik egy ilyen magnó és nem kell a gazdájának.

Üdv István.
(#) bakter7210 hozzászólása Márc 7, 2009 /

Elnézést kérek hiába régen regisztráltam ,de ezt elszúrtam, bocsánat, legközelebb jobban figyelek.
Üdv István.
(#) bakter7210 hozzászólása Márc 8, 2009 /

Sziasztok.
Azért ha valaki bármilyen tapasztalattal rendelkezik a magnó ügyben kérem ossza meg velem.
Köszönettel István.
(#) kaszarobert válasza bakter7210 hozzászólására (») Márc 8, 2009 / 4

Ok majd szólunk!
(#) dollerakos hozzászólása Júl 11, 2009 /

Üdv Mindenkinek! Orion SM 250 magnóhoz keresek komplett mechanikát. Ha valaki tud, segítsen. Köszi.
(#) ferzoo válasza dollerakos hozzászólására (») Júl 11, 2009 /

Hát olyant nemigen kapsz sehol,mert kb.20éve nem gyártják,meg elég keveset adtak el itthon belőle.
(#) dollerakos válasza ferzoo hozzászólására (») Júl 11, 2009 /

Köszi, de nem újonnan gondoltam, hanem valami bontottat, a vaterán eléggé mennek ezek a magnók, viszont nekem csak a mechanika kellene, ezért nem vennék meg még egy magnót, estetleg valami kibelezettet néhány ezerért, amelyiknek a mechanikája ép, az elektronika és a többi nem kellene.
(#) bakter7210 hozzászólása Júl 13, 2009 /

Szia dollerakos.
Nem kell mechanikát cserélni én bármely részét megjavítom neked és olyan lesz mint az eredeti.
Csütörtökön már otthon leszek, ha érdekel akkor jelentkezz.
(#) dollerakos válasza bakter7210 hozzászólására (») Júl 13, 2009 /

Jaj, de jó lenne! Köszi szépen. Az a helyzet, hogy belebarmoltak, de remélem, mindene megvan. Én viszont ma éjjel elutazom egy hétre, de utána leszek, kereslek majd. Jó lenne, ha sikerülne összetákolni ezt a mechanikát, én néztem jobbról, balról, alulról, felülről, de nem jöttem rá, mi hogy van benne. A szíjak épek, elmondás szerint az volt az eredeti baja, hogy az egyik irányba nem tekert a gyorsforgatás. Üdv és folyt. köv.
(#) bakter7210 válasza dollerakos hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Megbeszéltük, akkor várom a jelentkezésedet.
(#) Petya58 hozzászólása Jún 4, 2016 /

ÜDV Nekem is van egy nagyon szép állapotu ORION Tunerem és egy erősitőm,de szeretnék hozzá egy decket is ,hogy komplet legyen.A tuner hibás ,mert nem hoz be állomásokat,csak sistereg, és a mutatók össze vissza kilengenek.A sztereó jelző led néha csak villan egyet. Ha tudnátok segiteni mi lehet a hiba megköszönném.
(#) Petya58 hozzászólása Jún 4, 2016 /

Bocsánat nem mindegy melyik erősitő és tunerről van szó. Nekem az ST-240 Tuner és 260as az erősitőm tipusai.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem