Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Ne aggódj, én sem tartok többnél!
Akkor ha Müszi elérte az 1000-et, akkor mi jövünk.
Megyünk a Méh telepre ! Elosztjuk őket: fele-fele!
Akkor írok én! A mikrótrafó szekunderéből ami megmarad, abból megtekerhetem abból az új szekundert? 32 menet kell.
Mihez is lesz megtekerve?
Én amúgy 230db csőnél vagyok úgyhogy gazdátlan árva csöveknek gondos gazdája lennék!
oké mégegyszer átnézem, az előbb nem találtam közte. Lehet nem voltam figyelmes
Hello
Íme 2 jó rajz. ui.: Írtam e-mailt APX ügyben Tényleg, most láttam meg, hogy a 2. képen, az EL 84 fékezőrácsa a levegőben lóg Azt nem kéne a katódra kötni?? Csak kérdezem
Hogy ti milyen jól el tudtatok beszélgetni a semmiről 3 oldalon keresztül...
Visszatérve az erősítőm energiaszükségletéhez: Az APX100 ban valóban 260-320w-os trafók voltak a tápban, 100w-hoz... Akkor én mit akarok szerény 450w-os traffanccsal, amikor minimum 2x260w-os nak kéne lennie... Tehát a 2x80w színusz, bőven megfelelő!
Nekem nem kell rossz cső de a rajzot amit megépítettem azt elküldöm !
Bedobozolva, felcsatlakozózva, üzemre kész!!
Még egy kicsi...
És még...
köszi erre lehetőségre hirtelen nem gondoltam. itt van tényleg bőven
Nos, és bedobozolva:
A SECAM COLOR csak egy kis emlékeztető a 6P45Sz-nek, hogy el ne felejtse, hogy honnan jött!!
Mester te már tudsz valamit ! Gratulációm eme szuper teljesítményhez . Eggyet viszont máris kérdeznék , a képeken világosan látszik hogy nagyon összenyomtad azt a szegény erősítőt abba a dobozba ! Nos a kérdésem csak annyi hogy a trafók ilyen közelsége nem okoz -e gondot , értem azt valamiféle kis macira .
Gratulálok a mesterműhöz, nagyon szép lett
Mondjuk tőled még nem láttam csúnya munkát Viszont érdekelnének a 6P45SZ csövek engem még mindig, ha valamiért cserébe megválnál úgy 4 db tól
Ezt a rádiót szereztem az imént, egy RÉGI szomszédomtól!.
A végfok részét át akarom építeni, de miért is? így is jó szól.
megkaptam az e-mailt, megvan még, terád vár
Nekem is van egy ilyen roncsom, csak sasszi elég rossz állapotban, de csak az URH részét akarnám megcsinálni. sajnos még nincs életjel. Hiányoznak a tekercsek a hullámváltó panelról. MIND! :no:
Gratulálok teljesen gyári lett
A hűtéséhez használsz valami ventilátort?
Ezen minden rajta van, az üvege is tökéletes, nekem a végfokrésze kell akarok egy csendes gitárkombót csinálni belőle . Rákötöttem a 150 Wattos Marshall ládára, gitárral kipróbálva hatalmasat szól. Nem is annyira csaendes. A végfokot valahogy kioperálom belőle, a többit neked adom ha kell.
Induripinduri medve maradt, de a rézlemezes tekercsárnyékolás rengeteget segített! No meg az is, hogy a kimenők vassal vannak a toroid tekercsek felé... Egyébként a beépítés előtt mikrofonnal megnéztem, hogy merre szór a hálózati, és szerencsére hátrafelé/hátlap/ és előre, a táppanel felé, ahol nem érvényesül! Úgyhogy jó lett. Ha már egy kicsit is megszólal, már nem hallható a brumm, de addigis 10cm-re kell tenni a fülemet, hogy halljam. |
Bejelentkezés
Hirdetés |