Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Ne aggódj, én sem tartok többnél!
Akkor ha Müszi elérte az 1000-et, akkor mi jövünk.
![]()
Megyünk a Méh telepre
![]()
Akkor írok én! A mikrótrafó szekunderéből ami megmarad, abból megtekerhetem abból az új szekundert? 32 menet kell.
Mihez is lesz megtekerve?
Én amúgy 230db csőnél vagyok úgyhogy gazdátlan árva csöveknek gondos gazdája lennék! ![]()
oké mégegyszer átnézem, az előbb nem találtam közte. Lehet nem voltam figyelmes
Hello
Íme 2 jó rajz. ui.: Írtam e-mailt APX ügyben Tényleg, most láttam meg, hogy a 2. képen, az EL 84 fékezőrácsa a levegőben lóg ![]() Csak kérdezem ![]()
Hogy ti milyen jól el tudtatok beszélgetni a semmiről 3 oldalon keresztül...
![]() Visszatérve az erősítőm energiaszükségletéhez: Az APX100 ban valóban 260-320w-os trafók voltak a tápban, 100w-hoz... Akkor én mit akarok szerény 450w-os traffanccsal, amikor minimum 2x260w-os nak kéne lennie... Tehát a 2x80w színusz, bőven megfelelő! ![]()
Nekem nem kell rossz cső de a rajzot amit megépítettem azt elküldöm !
![]()
Bedobozolva, felcsatlakozózva, üzemre kész!!
Még egy kicsi...
![]()
És még...
köszi erre lehetőségre hirtelen nem gondoltam. itt van tényleg bőven
Nos, és bedobozolva:
A SECAM COLOR csak egy kis emlékeztető a 6P45Sz-nek, hogy el ne felejtse, hogy honnan jött!! ![]()
Mester te már tudsz valamit ! Gratulációm eme szuper teljesítményhez . Eggyet viszont máris kérdeznék , a képeken világosan látszik hogy nagyon összenyomtad azt a szegény erősítőt abba a dobozba ! Nos a kérdésem csak annyi hogy a trafók ilyen közelsége nem okoz -e gondot , értem azt valamiféle kis macira .
![]()
Gratulálok a mesterműhöz, nagyon szép lett
![]() Mondjuk tőled még nem láttam csúnya munkát ![]() Viszont érdekelnének a 6P45SZ csövek engem még mindig, ha valamiért cserébe megválnál úgy 4 db tól ![]()
Ezt a rádiót szereztem az imént, egy RÉGI szomszédomtól!.
A végfok részét át akarom építeni, de miért is? így is jó szól. ![]()
megkaptam az e-mailt, megvan még, terád vár
Nekem is van egy ilyen roncsom, csak sasszi elég rossz állapotban, de csak az URH részét akarnám megcsinálni. sajnos még nincs életjel. Hiányoznak a tekercsek a hullámváltó panelról. MIND! :no:
Gratulálok teljesen gyári lett
![]() A hűtéséhez használsz valami ventilátort?
Ezen minden rajta van, az üvege is tökéletes, nekem a végfokrésze kell akarok egy csendes gitárkombót csinálni belőle . Rákötöttem a 150 Wattos Marshall ládára, gitárral kipróbálva hatalmasat szól. Nem is annyira csaendes. A végfokot valahogy kioperálom belőle, a többit neked adom ha kell.
Induripinduri medve maradt, de a rézlemezes tekercsárnyékolás rengeteget segített! No meg az is, hogy a kimenők vassal vannak a toroid tekercsek felé... Egyébként a beépítés előtt mikrofonnal megnéztem, hogy merre szór a hálózati, és szerencsére hátrafelé/hátlap/ és előre, a táppanel felé, ahol nem érvényesül! ![]() Úgyhogy jó lett. Ha már egy kicsit is megszólal, már nem hallható a brumm, de addigis 10cm-re kell tenni a fülemet, hogy halljam. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |