Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
IE8-on működik...
Az ipod maga a zenelejátszó eszköz. Végülis sima mezei MP3/MP4 lejátszó, csak mivel az Apple ebben is különc akar lenni, ilyen fantasztikus "iPod" néven hozza forgalomba. Minden elé beteszi az "i" betűt (iBook, iTunes, iPhoto, iWeb, iLife, iWork...), és innen olyan flancosan hangzik, "trendi"-zhetnek vele a tinik a haverok előtt.
Az MP4 pedig Film és hang állomány tömörítési formátuma. Amúgy szép jó estét mindenkinek!
Sziasztok! Elfáradtam a Labortáp Készítésében és játszottam egy kicsit a kutyámmal (Dzseki a foxterrier-rel)
Üdv!
Szerintem azért egy iPod jól össze van rakva (legalábbis azok amik eddig a kezemben jártak), úgyhogy azzal aztán lehet "trendizni".
Kár, hogy az iGIRL-t nem csinálták még meg
Kösz a felvilágosítást.Tehát semmi mást nem tud mint az mp 4 lejátszó.Erre voltam kíváncsi.
Megcsinálták! Kiszivárgott, hogy az Apple guminőket is gyárt! Olyanokat, melyeket USB csatlakozóval kell összekötni a géppel... Feltételezem, hogy az i betű az intelligent. Akkor sosem fogják piacra dobni az iGirlt. Az, hogy egy nőnemű lény i legyen... :hehe: (Megjegyzem, a guminős viccnek van valóság alapja! A kiskorúakat kímélendő nem írom le.)
Jó reggelt mindenkinek!
Úgy látom, még nagy itt a csend (látszik, hogy hétfő van), úgyhogy megyek aludni...
A bunda is úgy alszik, mint a tej, vagy a tej alszik úgy, mint a bunda?
Én már nem alszom sehogy, megy a meló de tegnap óta azon gondolkodom mi lessz 1 nap múlva?
Hát a 0. (nulla) nap. Bővebben: Link
De lehet hogy más. Olvass vissza.
Vagy talán Samuel Finley Breese Morse -t?
Éjjel, amikor átváltott a Google, hirtelen azt hittem, hogy valami vírust szedtem be és azért vannak vonalak-pöttyök
Én meg: valami hackerek megviccelték a Google-t és lefolytatták a betűket pontokká meg vonalakká...
Nagyon szép és nemes gesztus, hogy Samuel Morse-ről megemlékeznek! Sajnos 1999-ben "törölték" a hivatalos információ-továbbító kódok listájáról, tehát ma már nem használnak sehol Morse-kódod információtovábbításra!
Ez igencsak méltatlan szegény Morséval szemben, hiszen ő a gyors információtovábbítás módjának megteremtője, ha másért nem, tiszteletből fennmaradhatott volna az idők végezetéig! Tisztelni kellene az elődöket!
Attól még lehet tisztelni, hogy már nem használjuk az őáltala kiötlött kódrendszert - legalábbis szerintem. Abból, hogy elavultnak minősítették, még nem következik az hogy értéke egyenlő a nullával. Sőt! (hiszen a maga korában szenzációszámba ment).
Hiszen az ENIAC-ot sem használjuk már - és nem azért, mert nem tiszteljük eléggé a fejlesztőit, hanem mert akkora, mint egy szoba, 140kWh-t fogyaszt és 30 tonna a tömege. Manapság egy jóval többet tudó számítógép (legyen mondjuk PDA, de lehetne mobiltelefon is) meg már a zsebemben is elfér.
Azért, mert nagy volt a csend...
Nem úgy mint itthon. Tíz óra körül arra riadtam, hogy a szomszéd lakásban bontják a falat, aztán 11 körül a telefon csörgött, szokás szerint valami biztosítós akart rámbeszélni valamit. Ez utóbitól talán egy kicsit durván köszöntem el, de előtte már jól felspanolt a szomszédból jövő dübörgés. Szóval ma nem igazán úgy aludtam, mint a bunda...hosszú lesz ez a nap.
Tessék
Bocs, elneveztem a képet, attila akart lenni, ne sértődj meg
Köszönöm, szuper lett! Milyen programmal csináltad? Amivel én próbálkoztam az bármit állítottam, elrontotta a színeket...
Ulead GIF Animator 5.05ös van most a gépemen. 4-5éve használtam. Véletlenül van fent a gépemen, mivel a PhotoImpactot és a VideoStudiot használom, felrakta ezt is.
Fél perces munka, beolvasni, majd időzíteni és menteni.
Azt hiszem, Akcio Laci hajtotta a trafókat a Vaterán. Találtam itt egyet, le ne maradjon róla!
(100 kW!)
H megnyugtat, én sem tudom megvárni :no:
Holnap suli, feküdni kell No de már csak holnap és holnap után kell menni aztán egy hosszú hétvége De szerda is gyakorlat..
Feküdni, feküdni. Nekünk ma meg holnap is szerenád lesz, minimum éjfélig. Utána míg hazaérünk, meg lefekszünk már kelhetünk is. Utolsó három napunk ez, utána meg ballagás. Jövő héten meg érettségi.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |