Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   507 / 3610
(#) vtsoftware válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 26, 2009 /

IE8-on működik...
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 26, 2009 /

Az már sokszög!
(#) Action2K válasza radocziandras hozzászólására (») Ápr 26, 2009 /

Az ipod maga a zenelejátszó eszköz. Végülis sima mezei MP3/MP4 lejátszó, csak mivel az Apple ebben is különc akar lenni, ilyen fantasztikus "iPod" néven hozza forgalomba. Minden elé beteszi az "i" betűt (iBook, iTunes, iPhoto, iWeb, iLife, iWork...), és innen olyan flancosan hangzik, "trendi"-zhetnek vele a tinik a haverok előtt.
Az MP4 pedig Film és hang állomány tömörítési formátuma.

Amúgy szép jó estét mindenkinek!
(#) petya100 hozzászólása Ápr 26, 2009 /

Sziasztok! Elfáradtam a Labortáp Készítésében és játszottam egy kicsit a kutyámmal (Dzseki a foxterrier-rel)

S6003786.JPG

(#) maTaKee válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 26, 2009 /

Üdv!
Szerintem azért egy iPod jól össze van rakva (legalábbis azok amik eddig a kezemben jártak), úgyhogy azzal aztán lehet "trendizni".
(#) Georgee válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 26, 2009 /

Kár, hogy az iGIRL-t nem csinálták még meg
(#) radocziandras válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 26, 2009 /

Kösz a felvilágosítást.Tehát semmi mást nem tud mint az mp 4 lejátszó.Erre voltam kíváncsi.
(#) szamóca válasza Georgee hozzászólására (») Ápr 26, 2009 /

Elemedben vagy, látom!
(#) DuMatyi válasza Georgee hozzászólására (») Ápr 26, 2009 /

Megcsinálták! Kiszivárgott, hogy az Apple guminőket is gyárt! Olyanokat, melyeket USB csatlakozóval kell összekötni a géppel... Feltételezem, hogy az i betű az intelligent. Akkor sosem fogják piacra dobni az iGirlt. Az, hogy egy nőnemű lény i legyen... :hehe: (Megjegyzem, a guminős viccnek van valóság alapja! A kiskorúakat kímélendő nem írom le.)
(#) titi válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 27, 2009 /

Jó reggelt mindenkinek!
Úgy látom, még nagy itt a csend (látszik, hogy hétfő van), úgyhogy megyek aludni...
(#) llaci56 hozzászólása Ápr 27, 2009 /

A bunda is úgy alszik, mint a tej, vagy a tej alszik úgy, mint a bunda?
(#) valve válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 27, 2009 /

Én már nem alszom sehogy, megy a meló de tegnap óta azon gondolkodom mi lessz 1 nap múlva?
(#) Action2K válasza valve hozzászólására (») Ápr 27, 2009 /

Hát a 0. (nulla) nap. Bővebben: Link
De lehet hogy más. Olvass vissza.
(#) valve válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 27, 2009 /

Vagy talán Samuel Finley Breese Morse -t?
(#) Norberto válasza valve hozzászólására (») Ápr 27, 2009 /

Éjjel, amikor átváltott a Google, hirtelen azt hittem, hogy valami vírust szedtem be és azért vannak vonalak-pöttyök
(#) valve válasza Norberto hozzászólására (») Ápr 27, 2009 /

Én meg: valami hackerek megviccelték a Google-t és lefolytatták a betűket pontokká meg vonalakká...
(#) llaci56 válasza valve hozzászólására (») Ápr 27, 2009 /

Akkor végre megtudtad.
(#) DuMatyi válasza Norberto hozzászólására (») Ápr 27, 2009 /

Nagyon szép és nemes gesztus, hogy Samuel Morse-ről megemlékeznek! Sajnos 1999-ben "törölték" a hivatalos információ-továbbító kódok listájáról, tehát ma már nem használnak sehol Morse-kódod információtovábbításra!

Ez igencsak méltatlan szegény Morséval szemben, hiszen ő a gyors információtovábbítás módjának megteremtője, ha másért nem, tiszteletből fennmaradhatott volna az idők végezetéig! Tisztelni kellene az elődöket!
(#) Attila86 hozzászólása Ápr 27, 2009 /

Ebből a 3db képből tudna valaki animált GIF-et készíteni?
KÉP1
KÉP2
KÉP3
Bárhogy próbálkozom ugyanis, nem akar sikerülni. A létrehozott GIF színei teljesen eltorzulnak sajnos.

A három kép lenne három képkocka, 2-3 másodperces idővel kellene váltaniuk egymást, végtelenszer.
(#) válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 27, 2009 /

Attól még lehet tisztelni, hogy már nem használjuk az őáltala kiötlött kódrendszert - legalábbis szerintem. Abból, hogy elavultnak minősítették, még nem következik az hogy értéke egyenlő a nullával. Sőt! (hiszen a maga korában szenzációszámba ment).
Hiszen az ENIAC-ot sem használjuk már - és nem azért, mert nem tiszteljük eléggé a fejlesztőit, hanem mert akkora, mint egy szoba, 140kWh-t fogyaszt és 30 tonna a tömege. Manapság egy jóval többet tudó számítógép (legyen mondjuk PDA, de lehetne mobiltelefon is) meg már a zsebemben is elfér.
(#) titi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 27, 2009 /

Azért, mert nagy volt a csend...
Nem úgy mint itthon. Tíz óra körül arra riadtam, hogy a szomszéd lakásban bontják a falat, aztán 11 körül a telefon csörgött, szokás szerint valami biztosítós akart rámbeszélni valamit. Ez utóbitól talán egy kicsit durván köszöntem el, de előtte már jól felspanolt a szomszédból jövő dübörgés. Szóval ma nem igazán úgy aludtam, mint a bunda...hosszú lesz ez a nap.
(#) KTobi válasza Attila86 hozzászólására (») Ápr 27, 2009 /

Tessék
Bocs, elneveztem a képet, attila akart lenni, ne sértődj meg

atila.gif

(#) Attila86 válasza KTobi hozzászólására (») Ápr 27, 2009 /

Köszönöm, szuper lett! Milyen programmal csináltad? Amivel én próbálkoztam az bármit állítottam, elrontotta a színeket...
(#) KTobi válasza Attila86 hozzászólására (») Ápr 27, 2009 /

Ulead GIF Animator 5.05ös van most a gépemen. 4-5éve használtam. Véletlenül van fent a gépemen, mivel a PhotoImpactot és a VideoStudiot használom, felrakta ezt is.
Fél perces munka, beolvasni, majd időzíteni és menteni.
(#) titi hozzászólása Ápr 27, 2009 /

Már csak 7 óra van hátra? Le fogok maradni a fordulóról...
(#) llaci56 hozzászólása Ápr 27, 2009 /

Azt hiszem, Akcio Laci hajtotta a trafókat a Vaterán. Találtam itt egyet, le ne maradjon róla!
(100 kW!)
(#) zoly15 válasza titi hozzászólására (») Ápr 27, 2009 /

H megnyugtat, én sem tudom megvárni :no:
Holnap suli, feküdni kell
No de már csak holnap és holnap után kell menni aztán egy hosszú hétvége
De szerda is gyakorlat..
(#) zoly15 válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 27, 2009 /

Az ott öntöttvas radiátor?
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Ápr 27, 2009 /

Feküdni, feküdni. Nekünk ma meg holnap is szerenád lesz, minimum éjfélig. Utána míg hazaérünk, meg lefekszünk már kelhetünk is. Utolsó három napunk ez, utána meg ballagás. Jövő héten meg érettségi.
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 27, 2009 /

Nekem ha minden jól megy (nem akarok semmiféleképpen évet ismételni de semmi vész nincs! Sőt messze van nagyon!) 2 év múlva lesz szerenád..
Lehet hogy csinálok majd egy megafont... szegény osztályfőnököm..
Sok sikert az értségin!
Következő: »»   507 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem