Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   537 / 3599
(#) slogan hozzászólása Máj 20, 2009 /

Sziasztok !

Egyrészt el dicsekednék ,hogy megörököltem egy ilyet ,másrész -van aki nem olvassa az apróhírdetéseket- keresek hozzá kazettát ,hátha alapon .

(természetesen a két hangfala is meg van és szinte karcmentes ,1971 ...72 ből ,Damaskus-ból.)

Aki tud valamit visítson !

Üdv : István

weltron.jpg

(#) Action2K válasza slogan hozzászólására (») Máj 20, 2009 /

Idézet:
„keresek hozzá kazettát”
Milyen kazetta kell egy rádióhoz? Sima compact kazetta nem jó neki?
(#) slogan válasza Action2K hozzászólására (») Máj 20, 2009 /

Ez egy 4 sávos végtelenített kazetta és a magnórészébe szeretném beleerőltetni

Így néznek ki a kazetták....
(#) Malfox válasza slogan hozzászólására (») Máj 20, 2009 /

Ilyenem van nekem is A korsók mögött pedig az enyhe mennyiségű kazi hozzá (vagy 80 db)
(#) slogan válasza Malfox hozzászólására (») Máj 21, 2009 /

Gondolom nem eladó ?
(#) Malfox válasza slogan hozzászólására (») Máj 21, 2009 /

Nem igazán Ezt is kb.3 év alatt kapartam össze
(#) Norberto hozzászólása Máj 21, 2009 /

Szánsájn volt ma az eperföldön... íme!

kicsieper.jpg

(#) Ricsi89 válasza Norberto hozzászólására (») Máj 21, 2009 /

Szép. Én délelőtt már bevágtam egy tállal. Persze senkinek sem hagytam a finom csemegéből.
(#) Georgee válasza Norberto hozzászólására (») Máj 21, 2009 /

Nem eper, szamóca remélem a moderátor szamóca nem fog haragudni
(#) Ricsi89 válasza Georgee hozzászólására (») Máj 21, 2009 /

Dehogynem eper. Földieper. Lehet direkt írta így, hogy ne legyen gond belőle.
(#) Georgee válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 21, 2009 /

Ajjaj bajban vagyok, nekem a szamóca jobban tetszik
(#) Ricsi89 válasza Georgee hozzászólására (») Máj 21, 2009 /

Csak meg ne tudja.
(#) Georgee válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 21, 2009 /

Majd ráfogom valakire, nem én irtam
Ötleteket várok milyen kaját csináljak.
(#) Georgee válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 21, 2009 /

Gondolkoztam rajta De! Anyámnak egyetlen baromfia van itthon, és lusta kaját csinálni, ehelyett lemegy sörözni, mert nincs itthon a barátnője, persze a napot nem láblógatással töltötte, hanem gravírozott is
(#) Georgee hozzászólása Máj 21, 2009 /

Azt hiszem valami baj van 2szer küldte el a HSZ-t. Valamelyik modi megtenné hogy törli az egyiket? Nem tudom, hogy történhetett mert csak egyszer küldtem el, és a konyhában vagyok kaját csinálok
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Máj 21, 2009 /

Jó estét mindenkinek.

Éppen felszerettem volna tölteni egy 30mb -os fájlt egy szerverre, és félúton nagyon belassult, majd megállt. Annyira megállt, hogy alig tudtam bezárni a totalcommadert. Ezután újból próbálkozok csatlakozni, és hiba nemtudok csatlakozni. Lehet hogy amikor "drasztikus" leállítással állítottam le (eszközkezelőben, az EXE alkalmazását álítottam le, vagy is nem "rendeltetésszerüen" állítottam le), és még még mindig, azt hiheti a szerver hogy be vagyok csatlakozva (miközben nem), és amikor újrapróbálok csatlakozni, akkor meg már nem enged, mert egyszerre, csak egy felhasználónévvel / jelszóval tudok becsatlakozni. Valami ilyesmit sejtek. Nemtudom mennyi a biztonsági időkorlát(ha nem töltök fel automatikusan bontja az FTP -kapcsolatot), de még mindig nem enged visszacsatlakozni.

szerk.: upsz a kép.

A fájlt zenetommank tölteném fel, mert ő a linket nemtudta megnyitni, én meg letöltöttem neki, és most a feltöltésnél akadtam el.

ftp_error.JPG

(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 21, 2009 /

Nekem kb 5-10 perc múlva már újra kell csatlakozni, mert akkor már bontja a kapcsolatot. Várjál még egy kicsit, hátha.
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 21, 2009 /

Köszi a segítséget, remélhetőleg összejön!
(#) Georgee válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 21, 2009 /

Én passzív módban szoktam használni, eddig nem volt vele gond.
(#) _ampervadasz_ válasza Georgee hozzászólására (») Máj 21, 2009 /

Életemben először csinált ilyet a comander. Nagyokat néztem én is amikor ezt tapasztaltam.
(#) levii válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 21, 2009 /

Lehet hogy szétkapcsol, ha rámész a kapcsolatoknál arra hogy szerkesztés akkor ott be tudod állítani hogy bizonyos időközönként küldjön egy NOOP parancsot.
(#) _ampervadasz_ válasza levii hozzászólására (») Máj 21, 2009 /

Köszi a legítséget, igen ezzel próbálkozom. Összejött, már, véletlenül a PWD volt kijelölve. Ezért nem csinált semmit. Mégegyszer köszi!

Az is meg van mi lassította be a hostot. A winfos -nak, a frissítő ágense, letöltött egy rahedli frissítést a háttérben.
(#) Malfox válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 21, 2009 /

Próbálkozz meg a filezilla nevű progival, jóval egyértelműbb és megbízhatóbb a TC-nél.Ingyé' letölthető
(#) levii válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 21, 2009 /

Szívesen, örülök hogy segíthettem
Az a frissitő ágens nem szokott zavarni, általában csendben elvan a háttérben.
Persze amikor felteszi az eredetiség ellenőrzőt....
(#) levii válasza Malfox hozzászólására (») Máj 21, 2009 /

Én régebben amikor többet használtam az FTP kapcsolatokat akkor az FTP kommandert használtam.
Kicsi, egyszerű program és nem sokat kell állítgatni.
(#) Malfox válasza levii hozzászólására (») Máj 21, 2009 /

Az is elég jó, nekem is szerverhez van a filezilla és eddig gond probléma nem volt, a TC-vel az előbbi problémák nekem is időnként fennáltak.Üdv
(#) Ricsi89 hozzászólása Máj 21, 2009 /

Múltkor valaki tett be egy képet egy érdekes jelenségről. Most én is láttam egy ilyet. Egy oldalon 5 hsz-nél jelzett, hogy válaszolnak rá. Érdekes. :eek2:

érdekes.JPG

Azt én tiltom mindig, ezért még véletlenül se tud feltelepülni. A probléma ott volt, hogy "korlátlanul" van beállítva a frissítés. Ha letölti a háttérben a programokat, akkor azt a maximális host-tal éri el. Ezzel probléma nem szokott lenni, csak most az FTP -be is beleszólt, ezért állt meg, szóval nem a commanderrel volt a baj. Nállam előjön a lista hogy mit telepítene fel, és kiveszem az eredetiség ellőnörzőből a pipát, és tovább -ot nymok. Ekkor előjön egy alert ablak, hogy a továbbiakban a be nem jelölt frissítésekről információt nem akarok kapni. Ezt bepipáltam, és soha nem fog előjönni hogy telepítsem már fel. Persze nem is települ fel soha sem.
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 21, 2009 /

Ez nem semmi! Volt forgalom rendesen.
Következő: »»   537 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem