Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   538 / 3611
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 21, 2009 /

De viszont válasz nem születik, csak jelzi. Ezért is érdekes.
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 21, 2009 /

Lehet hogy válaszolni akartak rá, és aztán még se.

Mára már a telepek lemerültek ,ezért elköszönöbe teszem magam, illetve nyugalmi fázisba. Jóéjszakát mindenkinek, majd holnap itt, holnapután a börzén találkozunk ! ... már aki ott lessz
(#) levii válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 21, 2009 /

Nekem sem települt fel csak indításkor jött egy ablak hogy telepítsem. Aztán megtaláltam az Ütemezett feladatok között, onnan kitöröltem azóta csend van.
(#) Action2K hozzászólása Máj 22, 2009 /

Szép jó napot! Behoztak a melóba egy gépet, hogy pucoljam ki. Öt éve vették és még nem volt. A netet már helyreállítottam rajta, a szemetek eltávolítva (fotó), most jönnek a vírusok, mewg minden felesleges progi leszedése.

Kuka.JPG

(#) Norberto válasza Action2K hozzászólására (») Máj 22, 2009 /

Idézet:
„Behoztak a melóba egy gépet, hogy pucoljam ki. Öt éve vették és még nem volt.”

Az elég szép teljesítmény!

Még csoda, hogy valamennyire ment, abból gondolva, ami a képen látható (4,8 GB a kukába )
(#) Action2K válasza Norberto hozzászólására (») Máj 22, 2009 /

Kuka, "kuki", temp... És még nem végeztem. Jelenleg erről HE-zek. Azaz, próbálok.
Ja és több mint 700 hibás regisztry bejegyzés Tényleg kész csoda, hogy megy még.
(#) Action2K válasza Action2K hozzászólására (») Máj 22, 2009 /

A Nemzetbiztonságnak nincs ennyi kém robota, amennyi ezen a gépen volt.
És csodálkoznak, hogy lassú a gép, nem megy a net...

Kémek.JPG

(#) Ricsi89 válasza Action2K hozzászólására (») Máj 22, 2009 /

Ez szép. Milyen program az, amivel ezt a tisztítást csináltad?
Amúgy nemrég hívtak az RTL klub-tól, hogy nincs-e családi gondom, mert akkor meginvitálnának egy műsorba. Na mondom ennyire rosszul megy a Maunika sónak. Itt a felvett beszélgetés. Bővebben: Link Ilyenkor jó, hogy a telefonom automatikusan felveszi a beszélgetést. csak tudnám, hogy honnan tudták meg a számot, amikor nem is az én nevemen van, meg titkosított. Senki sem tudja ezt a számomat.
(#) Norberto válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 22, 2009 /

Idézet:
„Amúgy nemrég hívtak az RTL klub-tól, hogy nincs-e családi gondom, mert akkor meginvitálnának egy műsorba.”

Hát ez hihetetlen... mennyire egy gagyi az a műsor... és már keresgélniük kell ahhoz, hogy a "nézettség" fennmaradjon? Vicc

Idézet:
„Senki sem tudja ezt a számomat.”

Mostmár ezt nem állíthatod, ha ezen találtak meg. Sőt. Abban is csak reménykedhetsz, hogy nem adták/adják ki másnak a megszerzett adataidat.
(#) Müszi válasza Norberto hozzászólására (») Máj 22, 2009 /

Az RTL, TV2 szerintem eláshatja magát. Tele UNDORÍTÓ, GYOMORFORDÍTÓ műsorokkal, ráadásul főműsor időben. 10-20 perces reklámok a filmek között, a jó filmek, csak éjszaka vannak., de ezt a m***ika sót beteszik, meg ezeket a baromságokat. Úgy undorodom tőle, hogy, áhh, inkább nem káromkodok.
gy***ike viszi a pálmát. Egyszerűen gyomorfordító, ahogy mutogatják magukat azok az evolúciós zsákutcák.....
Normális ember nem viselkedik így, de még az állat sem.

üdv
(#) zolika60 válasza Müszi hozzászólására (») Máj 22, 2009 /

Semmi gond velük. Egyszerűen ki kell dobni a TV-t.
(#) tiggersoft válasza Müszi hozzászólására (») Máj 22, 2009 /

Sajnos amig van rá "kereslet" addig lesznek ilyen müsorok... Gagyi ellen csak ugy tudsz védekezni, hogy nem nézed...
(#) Müszi válasza tiggersoft hozzászólására (») Máj 22, 2009 /

Alig nézek TV-t egyébbként, csak a Cool-on a Cobra 11-et, meg ha James Bond van, akkor azt.
Ha van jó film akkor azt is.

üdv
(#) Norberto válasza Müszi hozzászólására (») Máj 22, 2009 /

Nem véletlenül van korlátozva a TV-m néhány csatornára. Önmagamtól csak a következő adókat szoktam nézni: Animal Planet, Discovery, Nat. Geo., Nat. Geo. Wild, Spektrum, HBO, HBO2, HBO Comedy, Comedy Central (a South Park és Hajós András korábbi műsorának ismétlései miatt)
(#) Müszi válasza Norberto hozzászólására (») Máj 22, 2009 /

A south parkot is elég nagy baromságnak találom. Undorító a köbön.
(#) Ricsi89 válasza Müszi hozzászólására (») Máj 22, 2009 /

Én néha nézem, ha épp más nincs, szerintem jókat lehet rajta röhögni.
(#) Action2K válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 22, 2009 /

Ezzel a programmal.
Végezetül egy elrettentő kép a hozzáértőknek. A többieknek megsúgom, hogy annak a sok piros résznek kéknek kellene lennie. No meg nem kellene ennyi szünetnek sem lenni köztük. No ezt már csak hétfőn állok neki rendbetenni.

Defrag.JPG

(#) zoly15 válasza Action2K hozzászólására (») Máj 22, 2009 /

Mi a baj avval, hogy ha a már töredezettségmentesített részek távol vannak egymástól?
(#) Action2K válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 22, 2009 /

Idézet:
„jókat lehet rajta röhögni”
Ha nem lenne benne annyi undorító rész. Aki már belenézett tudja.

Wazzze! Véletlenül rányomtan a Caps Lock-ra és eyg csippanást ad a gép. Ha meg kikapcsolom akkor meg egy mélyebbet. Tisztára primó hangja van Vagy mint a régi TV teniszjáték. Píp, Bíp... Píp... Bíp, Píp, Bíp. Elvan a gyerek ha játszik
(#) Ricsi89 válasza Action2K hozzászólására (») Máj 22, 2009 /

Köszi. Kipróbálom én is ezt a programot. Ártani nem árt. Szépen töredezettek a fájlok. Csoda, hogy megy még a gép. Amúgy én egy hete csináltam meg és a felét úgy hagyta töredezetten. :yes: Így is elég volt kivárni azt a jó pár órát és nem is csinálta meg rendesen.
(#) Ricsi89 hozzászólása Máj 22, 2009 /

Ezt a képet nézzétek. Az öngyilkos veréb. Felakasztotta magát. Bővebben: Kép
(#) Norberto válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 22, 2009 /

Ez most komoly? Sok TV-t nézhetett szegény állat, ha ilyenre vetemedett és ki is vitelezte valójában
(#) Ricsi89 válasza Norberto hozzászólására (») Máj 22, 2009 /

Ezt most fényképeztem az ereszünknél lévő fecskefészeknél, amit a télen elfoglaltak a verebek. Szegény fecskéknek újat kellett építeni. Most viszont öngyilkos lett a ház tulaja. Kész szappanopera.
Amúgy volt valami madzag a fészek szélén és abba akadt bele valahogy. Pont a nyakánál.
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 22, 2009 /

üDV Gery, és mindenknek jó délutánt.

Annyit tudok neked ajánlani, hogy ha töredezettség mentesíteni kell, akkor erre a windows beépülőjétől még ezerszer jobb lemezkezelő is létezik. A program neve Diskeeper.

nem semmi a verébfogás
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 22, 2009 /

Köszi, ki fogom próbálni. A gyári programnál rosszabb nem lehet. Így is elég lassú a gép. amikor újratelepítettem az egészet, akkor jó volt, majd egy pár nap múlva belassult és azóta ugyanolyan lassú.
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 22, 2009 /

Nekem már a kezdetek kezdetén elegem lett egy csomó Winfos beépülőböl, ezért azt megritkítva, kipotóltam más beépülőkkel, illetve volt amire nem volt szükségem, ez tiltva / korlátozva lett. Rögtön sokkal több erőforrás maradt. A laptopom is erős, és az asztali gépem is, de ha egyszer lehet, akkor kímélem.

A program amivel egy csomó fölösleges dolgot tudsz engedélyezni / tiltani (törölni) az Antispy nevű kis programocska.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Máj 22, 2009 /

Mára már levonulok, holnap börze.

Jóéjszakát mindenkinek!
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 22, 2009 /

Szia! Jó börzézést!
(#) Norberto hozzászólása Máj 22, 2009 /

Ez itt egy link.

Van valakinek sejtése arról, mi lehet a második összetevő magyar megnevezése?

Cheesecake-Glacéestengel
(#) levii válasza Norberto hozzászólására (») Máj 22, 2009 /

Szerintem az maga a pohár vagy kehely amiben van a lé.
Következő: »»   538 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem