Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szevasztok lehendő terroristák!
Terroristák?
Ma dél körül lövöldöztem.. Burkoló darabkákra.. Sikerült majdnem merőlegesen eltalálnom és szétlapult a golyó akkorára majdnem mint a valahai 1Ft os.. Üdv!
üdv! Miből lőtted ki, részecske gyorsítóból? Vagy gyurmával lövöldöztél?
közöld a műszaki leírást! Én a hipertérmeghajtóról akarom üzemeletni. Nemtudom elég lessz e? agyilag gaty vagyok, nézzétek el nekem
Nem, légpuskából és ólommal lövöldöztem..
Kéne csinálni egy "tekercs puskát" Csak hát kondi nincs, illetve van, PC tápokból. De félek egy kicsit tőle...
Én maradok a légpuskánál. Tekercs puska... inkább valami kicsi pisztoly kellene, amivel könnyen lehet lőni és kis helyen elfér, meg hordozható. Kicsit se vagyok telhetetlen.
Lehetséges
Valami kompresszoros puska kéne
Én jelentem van egy 100VA es magyar pákám
De van egy nem tudom hány W os bádogos is 3. VH? áááá Ez még csak a 2.6
Előveszem a disznóperzselőt és mindent megforrasztok vele.
Zoly: a kompresszoros puska nem jó, mert húznom kell magam után a kompresszort is.
Az semmi...
Én a suliban Disszugázzal... Adok neki 1bar disszugázt és 8bar oxigént, a markolatba a suliban legnagyobb 9-es égőfejet aztán forraszunk.. Keményforrasztás menne de a lágy.... Akkor kitalálunk valamit.. PL a vízbül vesszük ki a zoxigént
Öngyújtó, gyufaszál? Bár ezekkel csak a műanyagot lehetne forrasztani.
Nekemcsak egy 75VA -es kövület forrasztópákám van, de felér egy MW -ossal simán. A hatásfoka. 1332%
ÓÓóóó! Misoda csöves erősítő! Mit tud?
Amire én emlékszem azon egy varázsszem is volt, vagy zabszem? nemtudtam kihagyni
Szerk.: ha jól emlékszem akkor egy félkész állapotút is mutattál, de így a végkifejlet ésaz között nagy lett a különbség. Úgy értem, hogy rá sem ismerek olyan szép lett. Ehhez csak gartulálni tudok. Szerk.: Jut ezsembe, én csak matthew -et hallottam az asztalodon, amikor a detektoros rádiódat, egy germánium tranzisztor társaságában akarta, megállíptani, hogy mekkora az erősítési tényező.
Az jó játék! Akkor egyből már ágyút volna érdemes csinálni. Egy 110-es pvc cső, meg tömlőcsatlakozók, egy hatalmas kompresszor, meg valami lövedék.(sárgadinnye) Vagy egy 40 es cső be belefújni a hajlakkot, gyorsan betömni krumplival, begyújtani és lehet ostromolni.
Adjad az ötleteket és a végén még ki is próbálom.
Hajrá!Ezt megnézem.Egyébként nézd a BRANIAC-et sok "jót" lehet belőle tanulni.
[/OFF]Csak vigyázz, nehogy sötébőrű kerüljön a közelébe, mert gyorsan eltűnik a réz![OFF]
Anno a volt munkahelyemen játszottunk kompresszorral 16bar, papírcséve 10cm-es átmérő és colás üveg, az üveget felfújtuk Ez az aknavető. Automata fegyver meginnt 16bar 1 kiló granulátum és vascső
Terroristák? Csak az OT*-be akarok bemenni a képöen látható tárggyal
És kifele? Sok pénzel? Gondolod megveszik ezt ott?
Akkor elárulom a tervet, símaszk + terepruha, a városban vészes mert, ha a bankrabló terep ruhában szalad, az feltünő, de az erdőben nem . Sőt, a jó cél érdekében nem bankot rabolok, hanem elektronikai boltot, lehet, hogy ismert leszek a HE-s rabló néven
Én egy ilyennel mentem be a MNB-ba. A kocsival megálltunk a bank előtt. Hárman mentünk be, a negyedik társunk, a sofőr, a kocsiban maradt. Kettőnknél ez, a harmadikunknál az aktatáska volt. Egyenest a szembelévő ablakhoz mentünk, a főnök dumált, a kisasszony kipakolta lóvét. Valamit még írt a főnök, aztán lecsapta a táska tetejét, megfordult, s már mentünk is kifele. Beültünk a kocsiba, s már húztunk is hazafelé.
Ja azt elfelejtettem mondani, hogy a seregnek voltunk a pénzszállítója.
Szép jószág Az alapja véletlenül nem kalashnikov?
De, az AK63-as módosított verziója. AMD65 = Automata Módosított Deszant[fegyver] 1965
Eltaláltam , az AK ról sokminden árulkodik. Először AK47et akartam én is.
Idézet: Nagyon remélem, hogy nem, én csak airsoftozok, de háborút nem akarok. Meg, mint minden gyereknek megvoltak a saját kedvencei, pl van akinek az autók, nekem a fegyverek, mindig is érdekeltek, de nagyon remélem nem lessz rá alkalom, hogy valós helyzetben is kipróbáljam. „Már megint jön a háború...”
Én pedig csak nosztalgiázok, de volt katonatársam akinek kellett már éles helyzetben használnia.
Én egy FÉG gyártmányú légpuskával megyek rabolni
Csak vigyázz, nehogy beragadjon a kéziféged!
Ja és ez lesz az indulótok. Link
Szép napot (vagy ebédet) mindenkinek
Ma a buszon akkora dolgot hallottam, a csávó szerintem azt hiszi hogy kb 40 évvel ezelőtt él... Szóval, két ember a villámcsapás káraikról beszélget mögöttem.. Az egyik elkezdi " a szobában a TV-t alig használjuk így a kárt csak 2 nap múlva láttuk.. Kapcsolnám be a TV-t aztán látom hogy a tv-n a VARÁZSSZEM nem világít.. Megkerestük a garanciás papírját a tv-nek de az 1 éves garancia 2 hónapja lejárt" Ez olyan érdekes.. Úgy TV-ben varázsszem? Ilyen kell nekem is |
Bejelentkezés
Hirdetés |