Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szevasztok lehendő terroristák!
![]()
Terroristák?
![]() Ma dél körül lövöldöztem.. Burkoló darabkákra.. Sikerült majdnem merőlegesen eltalálnom és szétlapult a golyó akkorára majdnem mint a valahai 1Ft os.. ![]() Üdv!
üdv! Miből lőtted ki, részecske gyorsítóból? Vagy gyurmával lövöldöztél?
![]() közöld a műszaki leírást! Én a hipertérmeghajtóról akarom üzemeletni. Nemtudom elég lessz e? ![]() ![]()
Nem, légpuskából és ólommal lövöldöztem..
Kéne csinálni egy "tekercs puskát" ![]() Csak hát kondi nincs, illetve van, PC tápokból. De félek egy kicsit tőle... ![]()
Én maradok a légpuskánál. Tekercs puska... inkább valami kicsi pisztoly kellene, amivel könnyen lehet lőni és kis helyen elfér, meg hordozható. Kicsit se vagyok telhetetlen.
![]()
Lehetséges
![]() Valami kompresszoros puska kéne ![]()
Én jelentem van egy 100VA es magyar pákám
![]() De van egy nem tudom hány W os bádogos is ![]() 3. VH? áááá Ez még csak a 2.6 ![]()
Előveszem a disznóperzselőt és mindent megforrasztok vele.
![]() Zoly: a kompresszoros puska nem jó, mert húznom kell magam után a kompresszort is. ![]()
Az semmi...
Én a suliban Disszugázzal... Adok neki 1bar disszugázt és 8bar oxigént, a markolatba a suliban legnagyobb 9-es égőfejet aztán forraszunk.. Keményforrasztás menne de a lágy.... ![]() Akkor kitalálunk valamit.. PL a vízbül vesszük ki a zoxigént ![]()
Öngyújtó, gyufaszál? Bár ezekkel csak a műanyagot lehetne forrasztani.
![]()
Nekemcsak egy 75VA -es kövület forrasztópákám van, de felér egy MW -ossal simán. A hatásfoka. 1332%
![]()
ÓÓóóó! Misoda csöves erősítő! Mit tud?
![]()
Amire én emlékszem azon egy varázsszem is volt, vagy zabszem?
![]() Szerk.: ha jól emlékszem akkor egy félkész állapotút is mutattál, de így a végkifejlet ésaz között nagy lett a különbség. Úgy értem, hogy rá sem ismerek olyan szép lett. Ehhez csak gartulálni tudok. Szerk.: Jut ezsembe, én csak matthew -et hallottam az asztalodon, amikor a detektoros rádiódat, egy germánium tranzisztor társaságában akarta, megállíptani, hogy mekkora az erősítési tényező. ![]()
Az jó játék! Akkor egyből már ágyút volna érdemes csinálni.
![]() ![]() ![]()
Adjad az ötleteket és a végén még ki is próbálom.
![]()
Hajrá!Ezt megnézem.Egyébként nézd a BRANIAC-et sok "jót" lehet belőle tanulni.
![]()
[/OFF]Csak vigyázz, nehogy sötébőrű kerüljön a közelébe, mert gyorsan eltűnik a réz![OFF]
Anno a volt munkahelyemen játszottunk kompresszorral 16bar, papírcséve 10cm-es átmérő és colás üveg, az üveget felfújtuk
![]() ![]()
Terroristák? Csak az OT*-be akarok bemenni a képöen látható tárggyal
És kifele? Sok pénzel? Gondolod megveszik ezt ott?
![]()
Akkor elárulom a tervet, símaszk + terepruha, a városban vészes mert, ha a bankrabló terep ruhában szalad, az feltünő, de az erdőben nem
![]() ![]()
Én egy ilyennel mentem be a MNB-ba. A kocsival megálltunk a bank előtt. Hárman mentünk be, a negyedik társunk, a sofőr, a kocsiban maradt. Kettőnknél ez, a harmadikunknál az aktatáska volt. Egyenest a szembelévő ablakhoz mentünk, a főnök dumált, a kisasszony kipakolta lóvét. Valamit még írt a főnök, aztán lecsapta a táska tetejét, megfordult, s már mentünk is kifele. Beültünk a kocsiba, s már húztunk is hazafelé.
Ja azt elfelejtettem mondani, hogy a seregnek voltunk a pénzszállítója.
Szép jószág
![]() ![]()
De, az AK63-as módosított verziója. AMD65 = Automata Módosított Deszant[fegyver] 1965
Eltaláltam
![]() Idézet: Nagyon remélem, hogy nem, én csak airsoftozok, de háborút nem akarok. Meg, mint minden gyereknek megvoltak a saját kedvencei, pl van akinek az autók, nekem a fegyverek, mindig is érdekeltek, de nagyon remélem nem lessz rá alkalom, hogy valós helyzetben is kipróbáljam. „Már megint jön a háború...”
Én pedig csak nosztalgiázok, de volt katonatársam akinek kellett már éles helyzetben használnia.
Én egy FÉG gyártmányú légpuskával megyek rabolni
![]() ![]() ![]() ![]()
Szép napot (vagy ebédet) mindenkinek
![]() Ma a buszon akkora dolgot hallottam, a csávó szerintem azt hiszi hogy kb 40 évvel ezelőtt él... Szóval, két ember a villámcsapás káraikról beszélget mögöttem.. Az egyik elkezdi " a szobában a TV-t alig használjuk így a kárt csak 2 nap múlva láttuk.. Kapcsolnám be a TV-t aztán látom hogy a tv-n a VARÁZSSZEM nem világít.. Megkerestük a garanciás papírját a tv-nek de az 1 éves garancia 2 hónapja lejárt" Ez olyan érdekes.. Úgy TV-ben varázsszem? Ilyen kell nekem is ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |