Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Usb-s wifi átalakítása
HEllO!
Van egy usb-s wifi adapterem amit szeretnék felturbózni.Van egy wifis antennám amilyen a routereken van.Össze lehetne a kettőt kombinálni?vagy külön külön kéne megoldani? THX csá
Helló!
Ha szétszeded, akkor ráforraszthatod az usb-s kütyüre a router antennáját, de nem vagyok benne biztos , hogy érdemes. Általában a router antennák sem valami nagy nyereségűek, legalábbis én úgy tudom. Egy viszont biztos: A USB-s wifi és az antenna közötti vezetéket NE hoszabbítsd meg semmivel és a koaxnak mindenhol legyen meg az árnyékolása! Még a bekötésnél is a lehető legrövidebb úton menjen árnyékolás nélkül a koax középső ere. Milliméterek számítanak.
csak sajnos nem tudom hogy az usbs wifihez hol kell a koaxot forrasztani
Ha az USB-s kliensednek beépített (nyákon kialakított) antennája van, akkor azzal tényleg nem érdemes foglalkozni. Márpedig a leggyakoribb típusok olyanok. A belső antenna ki tudja, milyen impedanciára illesztett, a routerek saját antennája pedig általában tényleg vacak, szokásosan 2 dBi-s dipól. Így nem is nyernél vele sokat.
Hello, van egy TL WN321G usb wifi adapter, amire szeretnék antenna kimenetet csatlakoztatni. Segítene valaki, hogy az alábbi kép alapján hova forrasszam a koax harisnyát és főeret?
kép: http://kepfeltoltes.hu/view/100429/11484196801_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nem. Pontosabban fel lehet szerelni, csak működni nem fog.
![]()
Kár! Van egy utp bemenetű tv set-top box amit szeretnék valamilyen módon kábel nélkül ellátni a router ről jövő Wifi jellel ez megoldható valamilyen formában ?
Meg, Access Point kell neked. Az a Wifi jelet UTP-re alakítja, illetve fordítva. Persze eléggé summásan fogalmazva. Esetleg egy kliens üzemmódot is tudó Router.
Üdv!
Egy ilyen vagy hasonló wifi repeater megfelel a célra és még térerőt is növel (évek óta használom wifi megosztóként de alkalmanként vezetékkel is csatlakoztatok PC-t). Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |