Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   82 / 438
(#) bbb hozzászólása Jún 6, 2009 /

Sziasztok!

Én fehér ccfl karikát keresek elérhető áron, legalább 60mm-es belső átmérővel. Kék uv, meg zöld színű karikákat ventillátorral egybeépítve találtam valamelyik moddingos webáruházban, de fehéret sehol sem lelek.
(#) kiskekes hozzászólása Jún 6, 2009 /

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy Magyarországon létezik-e olyan webáruház, ami robotalkatrészek forgalmazásával foglalkozik? A google-el cask ezt találtam: Bővebben: Link , de ez nem elég jó, szóval szeretnék tanácsot kérni, hogy honnan érdemes robotalkatrészeket rendelni!?
Elsősorban szervók, IR érzékelők, sonar-ok, és plug and paly típusú vezérlők érdekelnének.
Illetve ha van valami infótok az AXON Bővebben: Link hazai beszerezhetőségéről, akkor azt is nagyon megköszönném!
(#) slogan válasza kiskekes hozzászólására (») Jún 6, 2009 /

Jó a téma ,engem is érdekelne !
(#) slogan hozzászólása Jún 6, 2009 /

Sziasztok !

Látott esetleg valaki Budapesti boltban Dremel multi tokmányt ?

Voltam ma OBI,Baumax ,ezekben nem találtam
Esetleg valami márkabolt ? (gugliban nem találok)

Hátha valaki összefutott már vele...

Köszönöm !

kep.jpg

(#) hapro válasza slogan hozzászólására (») Jún 6, 2009 /

Barkácsboci Király utcai üzletében kaphatóak ilyenek, vagy a beszerzem.hu oldalon nézd meg, nekem tőlük van, és házhoz is szállítják ők.

Ja és még a kisvakond szerszámboltban is kapható, vagy ha épp nem meghozzák, mogyoródi út 5.
(#) lidi válasza slogan hozzászólására (») Jún 6, 2009 /

Ilyet én is kerestem sokáig, azután örültem hogy találtam, gyorsan meg is vettem. De otthon derült ki hogy nem ezt sikerült mégsem, hanem a patronosat. Amibe 4 féle alu patront lehet rakni. Így 0.5 - 3.5mm -ig mindent bele lehet fogni. Úgyhogy nem bántam meg végül. Ha nyák fúráshoz kell, akkor vedd nyugodtan a patronost, az is tökéletes, és még kapni is lehet. Én ezt vettem:
Bővebben: Link
(#) slogan válasza hapro hozzászólására (») Jún 6, 2009 /

Köszönöm ,ezek még közel is vannak
Nézem...

Egyébként meg vagy elégedve vele ?
(#) slogan válasza lidi hozzászólására (») Jún 6, 2009 /

Köszönöm ,igen nyákhoz kell ,de meghagynám a lehetőséget a "fokozatmentes" állításra !

Bármi lehet és abba mindent be tudok fogni....

Elegem van a gagyi 3000FT -os piaci fúrógépekből ,vettel egy Dremel-t .
Előtte volt egy Proxxon ,de szerintem az sem egy nagy fényesség.
(#) lidi válasza slogan hozzászólására (») Jún 6, 2009 /

Én is így voltam vele, sokáig nézegettem, kerülgettem, aztán végül megvettem. Össze se lehet hasonlítani a kisebb minidrillekkel. Kicsit drabálisnak látszik, de pont a tömege miatt stabilabb kézi fúrás esetén. Brutál ventillátor van benne, nem forrósódik fel annyira mint egy kisebb 12V -os gép.
(#) hapro válasza slogan hozzászólására (») Jún 6, 2009 /

Nagyon-nagyon ritkán használom, és amikor használom, akkor tudok vele fúrni, így rosszat nem tudok róla mondani.

Nekem nem Minidrillem van, hanem flexibilis fúrószár, ahhoz vettem a tokmányokat.
(#) SzervízMacska válasza slogan hozzászólására (») Jún 6, 2009 /

Szia! Én még csak a Conradnál láttam. Vettem is egyet, de elég ritkán használom, mert valóban jó a gyári befogó patronos készlet is.
(#) kiskekes válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 7, 2009 /

Azt hiszem, hogy én is ezt linkeltem be, de ez nem elég komoly. Valami olyanra lenne szükségem, ahol lehet kapni jobb szenzorokat meg vezérlőket, nem csak ilyen játék kit-eket.

Továbbra is várom a tippeket robot alkatrészek terén! Nem feltétlenül baj, ha nem magyar áruház, csak megfizethető legyen a szállítás.
(#) webinas hozzászólása Jún 7, 2009 /

Sziasztok!
LCD kijelzőre szeretnék valami tükröződés gátló fóliát.
Olyasmit, mint ami TFT-k en is van.
Kapható valahol ilyen fólia?
(#) Kovidivi hozzászólása Jún 8, 2009 /

Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy jó helyet Szegeden, ahol lehet kapni megfelelően kicsi fúrószárat? Mert vásároltam egy db-ot (mert 140Ft volt...) próbaképpen pécsen, egy elektronikai üzletben, de pár lyuk után, minimális nyomásra úgy eltört, hogy csak na :S Még a mórahalmi vásárban lehet venni 50Ft/db áron, de a vásár is csak sokára lesz, én pedig lehet, hogy akkor holnap megvásárolnám a szükséges számú szárat... Köszi szépen!
Üdv!
(#) Kovidivi válasza Kovidivi hozzászólására (») Jún 9, 2009 /

Van Szegeden a Török utcában egy KisEdison nevű bolt, ott 80Ft a fúrószár!
(#) Scooper hozzászólása Jún 9, 2009 /

Hali!
Fényszálat szeretnék venni de az egyetlen hely ahol találtam ott csak kötegben adják azaz 50X1m és ez 8000Ft.
Nem tud valki olyan helyet ahol simán méterre árulják?

Köszi
(#) bbb válasza Scooper hozzászólására (») Jún 9, 2009 /

Szia Scooper!

Ha szerzel magad mellé még három embert, akkor velem együtt öten lennénk a kötegre, és úgy már megérné, nem?
(#) slogan válasza Scooper hozzászólására (») Jún 9, 2009 /

Mi lesz belőle ?

Lehet hogy engem is érdekel !
Hogy kell ezt elképzelni ?
(#) Scooper válasza bbb hozzászólására (») Jún 9, 2009 /

bbb!

úgy megérné ahogy mondod de sajna a környezetemben nincs egy nem hogy három ember akit érdekelne.

slogan.

Gondolom látad a Predator AvP című fillmeket.
Na személyszerint egy predator maszkot készítek és szeretném ha a lézer a maszkban funkcionálna. Mivel elég rizikós hogy 3 kinai lézerpointert egybekössek ill ha egy elromlik akkor csinálhatok újat így arra gondoltam hogy 3 fényszél segítségével vezetem el a lézer pointer fényét és a lézer elromlása esetén csak azt kell cserélni..
Nagyából ennyi.
Amúgy ezen az oldalon találjátok meg a fényszálat:http: //www.aquamorf.hu/Kunstfelsen/Content/Szaloptika.htm
(#) nagy hoho válasza Kovidivi hozzászólására (») Jún 9, 2009 /

Helló ! A 140.-Ft-os fúrószár való nyák fúrásra. Több száz lyuk után sem fog megkopni az éle ,míg az 50 Ft-ost nem győzöd majd köszörülni ami egy ilyen vékony fúró esetében nem egy egyszerű dolog.A drágább fúró gyorsacélból készül és csak függőlegesen szabad vele fúrni . Sajnos én is eltörtem már vagy 10 db-ot. Ha marad rajta egy kis vágóél akkor meg kell köszörülni és attól kezdve örök darab,már nem fog eltörni.
(#) bbb válasza Scooper hozzászólására (») Jún 9, 2009 /

Őket már én is megtaláltam párszor...
Én körvakut csinálnék az üvegszálból (a vaku fényét az obi köré vezetném a segítségével)
Persze amíg aranyárban mérik, addig felejtős.
Lehet az lesz a vége, hogy elmegyek valamelyik kínai piacra hangulatvilágítást venni, és abból szedem ki a szálakat
(#) Bassmester hozzászólása Jún 12, 2009 /

Tudna valaki tippet adni, hogy honnan tudnék 1000µF / 100V Low ESR kondit rendelni? Pl .: Hitano EXR tipust, vagy bármi más kapcsitápba valót. Eddig bárhol néztem, 63V-os volt a legnagyobb.
(#) helllll hozzászólása Jún 15, 2009 /

Sziasztok!
Azért írok, mert már egy jó ideje keresek Infra power ledet olyan 1 -3 -5 W erősségben, éjjel látóhoz(nem akarok száz ledet összekötögetni . Nézegettem és keresgélek már több napja a googlen és semmi érdemlegeset nem találok. Ha lehet Magyarországról szeretném megrendelni, mert külföldről lehet több lenne a postaköltség mint maga a led.
Ha valaki tud ilyet hogy hol lehet venni a segítségét megköszönném!
Illetve lenne még egy kérdésem, hogy szerintetek ezeknek a ledeknek kell valami vezérlő panel? Illetve ha igen akkor hol lehet beszerezni.
Köszi!

Ejnye! Ezért nem nyitunk új témát!
szamóca
(#) vzoole válasza helllll hozzászólására (») Jún 15, 2009 /

Szia!

Itt már leírtam pár dolgot:

Én külföldről rendeltem, ingyen posta, innen:
(mostanába alakítják a weblapot, gyakran nem megy a link, esetleg tt az ideiglenes címük:
Bővebben: Link )

Én nem találtam magyarországon ilyen LED-et, azaz egy helyet, de ők is csak rendelni tudnak, itt:

Áramkorlátozót pl. itt találhatsz:
(#) moltam válasza helllll hozzászólására (») Jún 15, 2009 /

(#) CheeseE hozzászólása Jún 16, 2009 /

Sziasztok!

Keresek itthon kapható megfelelőjét a következő alkatrészeknek:
Motorola TP182 tirisztor
Semikron SK1/16 dióda

Egy gyujtáselektronikában vannak.
(#) proli007 válasza (») Jún 16, 2009 /

Hello!
Ha jól emlékszem, Köbzoli felrakta a "magyarított" rajzát.
üdv! proli007
(#) Sztyopa hozzászólása Jún 17, 2009 /

Sziasztok!

Nem tudja valaki hogy hol lehet kapni kissebb táblába textil bakelit lemezt? Az a baj hogy csak méter X méteres táblába lehet kapni annyi meg nekem nem kell. Esetleg ha valaki látott valamelyik villamossági boltba felvágva vagy ilyesmi akkor megköszönném ha szólna mert csak olyan helyet találtam ahol csak egész táblába lehet kapni.
Köszönet
(#) Frankye válasza Sztyopa hozzászólására (») Jún 17, 2009 /

Az InComp-ban (Bp., Vörösmarty u.) a múltkor (jó hete) láttam kb. tenyérnyi darabokat. Hogy van-e még, nem tudom.
Honlapjuk.
(#) Sztyopa válasza Frankye hozzászólására (») Jún 17, 2009 /

Köszönöm, megnézem!
Következő: »»   82 / 438
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem