Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Semmi, csak fején találtad a szöget vele
Sziasztok!
Nos,a műhelyemben most(még)rend van,mivel nem rég "készítettem",szerintem jol haladok
A többi.....
És nem akar elfogyni
Bocsi! A vezetékezést itt nézzétek meg! Szerintem nagyon gáz!
A szerszámos táblán a fúrószáltartó szögelve lett,azt nagyon elrontottam,mad megerősítem csavarral.
Valamint még valószínüleg fogók fognak rá kerülni,meg lehet konnektor is. A kötéseknél,a szigetelőszalagos megoldást nem én csináltam,de nagy szaki lehetett aki így elgányolta. A konnektor-t én kötöttem be és raktam fel CSOK(i)-(v)al
Szia!
örülök hogy végre sikerült magad rávenni, hogy lefotózd Tetszik, szép tágas bár még hiányos birodalom.. De valami nagyon bántja a szememet... "fúrószár" az mi? Talán CSIGAFÚRÓ Üdv!
Hiányos a kiskuckó,mert van még mit pótolgatni...Pl:gipszelgetni kell:-S
Bevallom,nem áll jól a spakli a kezemben Sőőt,még a dekopírfűrészt is szokni kell Legyen csigafúró,tőlem a fúrőszálat elég sokan elfogadták,tudják mire gondolok,így én is maradtam ennél
Ne bántsa a szemed. Mind a két megnevezés helytálló.
Scooby: A spakli nekem se az erősségem. A lényeg, hogy a pákászás jól menjen. Csak így tovább tedd mihamarabb otthonossá.
Nem teljesen igaz az hogy helytálló...
Mi amikor tanultuk (év eleje) a tanár a gyereknek majdnem nekiment mert fúrószárazott.. Ekkor kijelentette hogy "hivatalosan" csigafúró a neve.. Üdv!
Nagyon köszönöm!
Az valamivel jobban áll a kezemben... na jó,van amikor egy kicsit hozzáér a kezem és megéget,de nemtúl sokszor
Most nézem a weblapodat!
Micsoda Radiátor Én is után fogom építeni,nagyon jó ötletet adott
Én már az orromat is megégettem vele. Megakartam szagolni, hogy meleg-e már. Egy hétig az égett bőr szagát szagoltam. Ja amúgy már meleg volt
Nem kell azt szagolni,közelteszed az arcodhoz,és megérzed.(én úgy szoktam)
Amúgy,nekem volt hogy a macska ült bele Azóta be se jött a szobámba ha forrasztópákát lát Amikor én az ujjamat égettem meg,akkor meg már túl meleg volt Sőt,volt már hogy lecsöppent róla az ón,rá a lábamra Még most is érzem,pedig már régen volt :peace:
A radiátorról itt a "használati utasítás". Bővebben: Link
Ilyen egyszer nekem is összesikerült
Én is szagolgattam Bár nem igazán ezt kéne..
Nekünk régi,vas radiátorok vannak
Szerinted azon is ér valamit?
Igen! hiszen arról is elhajtod a "megrekedt" meleg levegőt. Csak annál kisebb lesz a hatásfok növekedés, mert alapból kisebb a felülete.
Így van,és nincs ami között elmenjen a levegő
Mert ahogy látom,neked már cserélve lettek a radiátorok,és így valamekkora teret zár be a két oldal.
Ismét bővült a műhely.
Szekrénnyel dobozokkal. üdv.
Kezd jó zsúfolt lenni. Mellesleg nyáron nics nagyon melegg bent?
Akkor a tanárodnak is van mit tanulnia még...
Annó én is úgy tanultam, hogy fúrószár. Pedig az nem tegnap volt Minden csigafúró fúrószár, de nem minden fúrószár csigafúró.
Egyenlőre még elég.
Majd nemsoká saját házat kéne venni megvan leendő menyasszonyom is. Szóval már csak pénz kell és csinálok akkor aműhelyt hogy elférjek benne rendesen. Amúgy ha a kocsi nincs bent akkor még nagyobb helyem van. A nyári dolgot inkább hagyjuk meleg van mert hullámpala van felül . De a tél még keményebb üdv.
Először is akinek nincs panelfúrógépe az ehhez hasonlót összedobhat. Sajnos ritkán van használva még.
0,3- 6mm-ig képes fúrni.
A mühely egyenlőre a ház egyik nem használt szobája.
Addig amíg a lányomnak nem kell megcsinálni Nekem mint hobbistának elég Idézet: „Nekem mint hobbistának elég” Azért bízzunk benne hogy nem ég el . A fúróállvány ötletes. Néhány ellenérvet lehetne találni, de nincs benne forgácsolt alkatrész, ami nagyon fontos előny, ha valakinek nincs kéznél egy "gépműhely". Alkotó
Az nem okoz problémát fúrás közben hogy ahogy nyomod a kart le a fúró "feléd is elmozdul"? Tudom hogy "csak" milliméterekről van szó de vannak drága hegyek amiket én nem tennék bele.
Nem tudom érthető-e ahogy próbáltam kérdezni? :kuss:
Nekem is ugyanezen járt az agyam miközbe nézegettem, csak nem akartam hangulat rontó lenni.
Válaszolva a kérdésetekre: Kb fél milit ha mozdul mert a magasságot úgy állítom be, hogy amikor a fúró pont a panelhoz ér akkor viz szintes a kar és így a legkisebb az elmozdulás.
Csak halkan mondom még sose törtem el fúrót pedig 0.8-ast használok. |
Bejelentkezés
Hirdetés |