Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Hali! Egy Aprilia AF1 Project 108 (50ccm) -hoz keresek kapcsolási rajzot!!! Nagyon megköszönném annak aki feltöltené!!!
sajna csak RS 125-höz van de az komplett szervízkönyv. Még utánanézek hátha találok a gépen
OK! Jó lenne azért a sajátja de ha nem találod meg azért az RS125-ét feltöltheted...
Sziasztok,
NORDMENDE Spectra V 1202 SV videó rajzára lenne szükségem.
Szia, köszi a segítséget, de itt már néztem de nem találtam. A google is csak fizetős oldalt hoz.
Üdv: Dani
Sziasztok : Panasonic TV kapcsolási rajzot keresnék ? A tipus száma :TX-28MD4P
Sziasztok! Ehez a kapcsoláshoz keresek kapcsolási rajzot!!! Előre is köszönöm
Ehhez a kapcsoláshoz keresel kapcsolási rajzot?
Hát saját magadnak jól fel is tetted. Amit mellékeltél ott a kapcsolási rajzod.
Nos, ez nem konkrétan a te modelled, de EURO4 sasszis gép. Ez van, javításhoz remélem elég lesz...
Ez meg itt az eredeti adatlap, nyákrajzzal...
Köszöntem szépen ez szerintem a fennált gond javításához tökéletes !
keresem az EMG által gyártott elektroncsöves oszcilloszkóp rajzát javitáshoz.
az elölapon az alábbi tipusjelzés található:tr4403 (ez felül) valamint : emg -1545( az elölap alján) elérhetöségeim : ****@****.** ****@****.** E-mail címet, telefonszámot SOHA ne írj ki nyilvánosan a fórumba! Aki meg akar találni, megtalál az adatlapod alapján is. (Hacsak nem vagy mazochista, és imádsz spam-eket, kéretlen hívásokat/SMS-eket kapni...) Ezen felül idézet a Fórum Szabályzatból is: Idézet: „I. ...A fórum arra van, hogy írjunk bele, nem pedig társkeresőként szolgál. A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni. XX. ...Fórumon nem szokás a kérdésünkre mail-ben választ kérni. Márcsak azért sem, mert a feltett kérdésünkre érkező válasz másnak is hasznos lehet a későbbiekben.” (Kiemelés tőlem.) Frankye
Üdv!
Kapcsolási rajzot keresek a Yamaha Natural Sound Stereo Receiver R-3 típusú rádiós erősítőhöz, a végfokjának kellene a rajza. Remélem tudtok segíteni! Előre is köszönöm! Üdv:zosza18
Ilyenem van ha megfelel.
Üdv.
Sziasztok. Szükségemlenne egy jó végfokra.
Épiteniszeretnék és még nemtaláltam az izlésemnek megfelelőt . Hangositásra kellene! minimum: 150W-al, 8-ohm-on kelle nyomnia a cumót. Adott hozzá egy 1000VA-es és egy 600VA-es transzformátor. Az 1000VA-es +-63V-os. A 600VA-es +-45V-os. (Majd elválik, hogy melyik kell hozzá) Egy pár 600/300W-os reflexet szeretnék vele járatni. Csak tranyós végfokot szeretnék! Valami egyszerüt, ami jól bevált. Légyszives adjatok nekem kapcsolásirajzot, beültetésit és nyákrajzot hozzá. Előre is köszönöm a segitségeteket. UI: Még félek a nyugalmi áram beállitásától :S
Még egy!
Ez nagyon sok példányban megépült.
Váó, ezek nagyon jók köszönöm szépen!!! Nagyon örülök Köszi, köszi
ÚÚÚ
Nagyon szépen köszönöm!!! Pont ilyent kerestem Köszi!!! Kevesebb smile is elég... Frankye
Üdv szeretnék kérni egy ampermérő kapcs. rajzot...
Előre is köszönöm
Elnézést mindenkitől rossz rajzot raktam fel.
Eredetileg egy TDA2005ös 2x7 wattos erősítőről volna szó
Sziasztok!
Én egy Sony KV-C2560B tv kapcsolási rajzot keresek. Előre is köszönöm! Üdv!
Hello!
Tessék! Ha esetleg nem erre gondoltál, akkor meg kellene fogalmazni, esetleg milyen célból, milyen áramnemre, mekkora méréshatárra (tartományra), és milyen típusú "Ampermérő"-re gondoltál. üdv! proli007
Sziasztok!
CSatlakozom, engem is érdekelne ez a kapcsrajz (TS5451 TXT) Üdv |
Bejelentkezés
Hirdetés |