Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mért nem tákolsz te magad?Én már biztosan csináltam volna egyet.Eléggé egyszerűen meg lehet oldani.
Tomika csak nem Karaokézni akarsz?
Hol fogsz fellépni? ottleszek
Ez, igaz!
3Db 30-40cm hosszú 20X20-as zártszelvény elég a talpnak meg egy 1/2-3/4 colos cső, plusz a befogó rész.. +ha az ember akar valami talpakat a zártszelvényre :yes: Üdv! UI.: Valószínűleg tovább tartana mint a bolti..
Abban teljesen biztos lehetsz.És még az összes bolti cuccot össze tudnád vele verni.Lehet hozzá esztergáltatni nyelet, díszeket fából, a többit lefested és máris jobb, mint a bolti.
Szárnyas anyák, befogó részt is lehet csinálni egy csőből...Kidarabolod a darabokat flexel.A belsejébe meg raksz egy darab filcet, vagy valamit, hogy ne karcolja össze a mikrofont.
Az fix még egy pár ellenszenves ember is össze lehetne vele csukni
Ez az én ötletem volt, kinek milyen terv pattan ki a fejéből :yes: "Esztergálni" vajon hol esztergáljak, itthon az esztergával amin lehet fémet is, vagy a szomszédba az asztalosnál?
Szia! Nem kell a router tűzfalát kikapcsolni, elég ha a port forwarding-ot beállítod a routerben. Tudni kell a pontos típusát a routernek, a torrent kliensben beállított port számát és ezen az oldalon megtalálod, hogy az adott router típusra hogyan is kell beállítani.
Köszönöm a gyors egítséget, majd kibogozom, hogy mit is akar mondani.
Idézet: Hát... Nekem van egy boltim, inmáron minimum 15 éve, s még a mai napig használom, pedig még a Nagy Feró is nyüstölte. „Valószínűleg tovább tartana mint a bolti..” Idézet: De jó egyeseknek. „vajon hol esztergáljak...”
Az még jó anyagból van de a mostaniak 1-es lemez és lehet vinni..
Legalább ki lenne peremezve merevítés céljából.. Ez van, jó helyen kell lakni Menni kéne valami kaját szerválni mert tegnap este 6 tól nem ettem semmit Idézet: „...de a mostaniak...” No igen! Ezt a tér idő quantum absztrakciót nem vettem számításba. Kaját... Azt is a szomszédból?
Ez az én napom...
Csőtörés a pincében Pedig ma elakartam kezdeni a riaa korrektort NE5532-vel szerintetek jó hangu RIAA korrektort lehet csinálni???
Perszeee... Csőtörés. Cö. Cö. Cö. Valld be, hogy jakuzzit csinálsz a pincében.
Hát ez nem semmi, most keltem fel a délutáni szunyálásból, és tessék le is fáradtamklikk!
Ha szép lenne az autó, semmit nem szólnék... de egyenesen ortopéd és gusztustalan, ahogy ez kinéz...
Milyen cső tört el?
Vízvezeték? Ha igen, horganyzott vagy fekete, egyáltalán vas? Ha fekete keríts Diszut és Oxigént meg annyi csövet ami kell a pótláshoz, meghegesztem neked (de meghegeszteném komolyan..)
Miért, az is jó
Lesz pééz Jelentem atom nagy cseppekben szakad az eső, süt a nap
Sziasztok!
Van itt a környékünkön egy olyan autó bontó, ahova csak be kell menni a telepre, kiszedni a roncs kocsiból ami kell, bevinni a boltba, a csávó mond rá egy árat, fizetek és már vihetem is. Tudtok mondani nekem ilyen bontót Budapesten is? köszi
Igen, itt is van.Én a Sziráékhoz szoktam kimenni Kőbányára a Harmat utca végére.
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne. Nemtudom miért de a "fríímailell" már kezd a tökföldem telelenni. Egyszerűen nem férek hozzá a saját postafiókomhoz, csak a véletlennek köszönhetem, ha egyáltalán eltudok egy kettő levelet elolvasni. Nagyon dühitő, mert fontos levelek is erre a postafiókra érkeznek.
Meg is találtam Bővebben: Link
Köszi szépen
Sokszor megyek oda, mert 25 éves az "öreglány" és igy olcsobb.
Ott hogy működik a dolog? Úgyértem bemegek, szólok a csávónak hogy jöttem pár dologé és már mehetek is bontani? Mert nálunk így megy
Ja-ja, sőt ha van olyan autójuk még meg is mutatja, hogy merre keresd.
Oké köszi
És ami nem hátrány kifejezetten olcsó!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |