Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Csak egy robotkar kell, mondjuk azokat nem ismerem de a szervót ami mozgatja azt igen, elég bika motor.
Bővebben: LinkHallott már valaki a legújabb op rendszerről?A neve Windows Cat Home Edition
Jópofa ez a szőrös telepítő lemez...
Ezt pedíg ampervadasz-nak ajánlom, mivel az ő macskái is mindíg tönkretesznek valamit Bővebben: LinkBővebben: LinkÉs ez se kutya!
Bővebben: Link macs
Professzionális biztonságtechnika: Bővebben: Link
Van egy-két nagyon állat köztük.
A 6-os képen lévő motoros nőszemélyt már csak azért is leütném, mert a bicikliúton motorozgat kényelmesen...
Egy kirándulócsoport ballag a hegyoldalban, amikor elhalad mellettük egy rendőrautó, lassan tolatva felfelé. Kérdezi az egyik ember a volánnál ülő rendőrtől:
- Mondja kérem, miért tolatva mennek fel? - Mert nem biztos, hogy van a hegytetőn akkora hely, ahol meg tudunk fordulni. Nemsokára ugyanez az autó lefelé jön, de ismét tolatva. Megint megszólítják őket a turisták: - Miért tolatnak lefelé is? - Mert mégis találtunk egy helyet, ahol meg tudtunk fordulni. A rendőr megállít egy öreg székelyt, nagy szekérrel és legalább egy hektós hordóval. - Mi van a hordóban, öregapám? - kérdi a rendőr. - Almalé van benne, kérem szépen. "Biztos bor" - gondolja a rendőr, s belekóstol. - Pfúj! Hiszen ez lóhúgy! - kiált fel undorral a rendőr. - Én megmondtam! Na, gyííííí Alma! - mondta az öreg és elhajtott.
A kutyafiú rábeszéli a kutyakislányt, hogy menjenek el kutyagolni.
Mennek, mendegélnek, egyszer csak a kutyafiú előveszi a kutyafáját, s mondja a kutyakislánynak: - Jó lenne, ha megmutatnád a kutyamindenedet! A kutyakislány meglepődik: - Ej, te kutyafiú, micsoda kutyadologra készülsz?! És ugye kutyabajod? - Semmit se félj, kutyakislány! Van nálam kutyagumi!
Nézzétek meg a bkv főoldalát.Kíváncsi vagyok észreveszitek-e amit én.
Ááááááááhhhhhhhhhhh Ez kemény volt Kutyajó
- Honnan vette észre Pinokkió, hogy fából van?
- Önkielégítés közben meggyulladt...
Tényleg jó viccek, minden nap fénypontja, ha írsz párat - de hogy ezt ki és miért jelöli segítőnek...
Lehet
Idézet: neki jobb kedvre derülni. „segít” De amúgy tényleg nem tudom.
Nagyon jó :smoke:
Hernyócska ül az ágon és látja, hogy ott van előtte egy szép nagy zöld
levél. Arra gondol, nem eszem még meg, megvárom míg tovább süti a nap, jobban megérik és finomabb lesz. Arra repül egy veréb, meglátja a hernyót. Gondolja a veréb, megvárom, míg a hernyó megeszi a levelet, mert akkor szép dundi lesz és sokkal laktatóbb. Arra kószál egy macska, meglátja a verebet. Arra gondol, megeszem ezt a verebet, de előbb megvárom, amíg megeszi a hernyót, mert akkor nagyobb lesz. Egyszer csak elindul a hernyó és megeszi a levelet, odarepül gyorsan a veréb és bekapja a hernyót. A macska is ugrik, ám a veréb gyorsabbnak bizonyult, így a macska a fa alatt lévő pocsolyában végzi. Mi ebből a tanulság.!!?? Az, hogy minél hosszabb az előjáték, annál nedvesebb a cicus...
Na jó! Ez már rongál,de nagyon! Grat! Ez elég rendesen ütött!
Tudok egy jó példát a hő tágulásra.
Nyáron hosszabbak a nappalok!
Valahogy én is így szoktam ébredni. Persze miután sikerült elaludni.
(HD felbontásban nézzétek meg. Elképesztő milyen felbontású és minőségű)
- Mi az, ami hőre lassul?
- ??? - A lovaskocsi. (A kocsis mondja, hogy "hőőő!")
Lásd melléklet, 18 éven felülieknek csak !
Elhalok... (első képhez hozzáfűzném, nálunk úgy-is hívják, hogy paksimogyoró)
A kávéházban egy francia fogyasztja a reggelijét: kávé, kifli, vaj és
dzsem az asztalon, amikor megjelenik egy rágógumizó tipikus amerikai férfi és se szó se beszéd leül az asztalához. A francia ügyet sem vet rá. Egy idő múlva az amerikai nem bírja tovább: - Ti franciák mindig megeszitek az egész kiflit? - Persze - morogja mogorván a francia. Az amerikai kifújja a rágóját, megvárja, míg szétpukkan, majd így folytatja: - Mi az Államokban csak a belsejét esszük meg - csámcsogja. - A héjat konténerbe gyűjtjük, újra feldolgozzuk, kiflit sütünk belőle, és eladjuk Franciaországba. A francia csak hallgat. Ám az amcsi csak nem hagyja abba a piszkálódást: - Dzsemet esztek a kiflihez? - Hát persze! - vakkantja oda a francia. - Mi nem - mondja az amerikai hangosan kérődzve. - Mi odaát friss gyümölcsöt eszünk reggelire, a héját konténerbe gyűjtjük, újra feldolgozzuk, dzsemet főzünk belőle, és eladjuk a franciáknak. - És mit csináltok a használt óvszerekkel? - kérdezi a francia. - Természetesen kidobjuk őket - vágja rá az amerikai. - Mi nem - válaszol a francia. - Mi összegyűjtjük a gumijainkat, újrahasznosítjuk, rágógumit készítünk belőle és eladjuk az USA- ba. |
Bejelentkezés
Hirdetés |