Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Idézet: „És ha van fm == folyóméter, akkor miért nincs pm == patakméter?” Na igen, ezen jól el lehet gondolkodni. Lehetne még például ám == állóméter is
Van de nem használjuk, hogy nézne már ki 9.5dAh AAA aksit vettem, ennél már csak az 1000 MA szivargyújtó változtatható kimeneti feszültségű adapter volt a jobb az egyik nagyáruházban, azért a kínaiak valljuk be csodákra képesek, 1000 MAmpert elbíró szabályzőt belezsúfolni egy szivargyújtó dugóba....
Nézz meg néhány lakáshirdetést: 50 nm-es lakás eladó. A tulaj már csak tudja, mije van.
--- 1000 MA: amikor még telex volt és lyukkártya, nem lehetett másképp írni. Távíróban is nehéz. Persze a távíró is fejleszthető: cw8
Csak hogy tudd:
fm=femtométer 10^-15m pm=pikométer 10^-12m
És ez a viccek topik. Bővebben: Link
Egy tyúk sétál az úttesten. Egyszer csak arra jön egy Trabant és elgázolja. Tyúk hempereg néhányat majd felugrik megrázza magát és így szól:
-Ez volt aztán a kakas!
Ennyit röhögni Nekem megvan az egész albuma a Ternipe-nek
Nem mertem még ehhez fel is hívni a figyelmét, arra gondoltam csak nehogy figyelmeztessenek érte... :hide:
Már késő!
Mindent láttam, hallottam. De megbocsájtok.
A farkas bekopog a gidáék háza ajtaján,és ezt mondja:
- Nyissatok ajtót gidácskáim, én vagyok az anyácskátok és tele a tőgyem friss tejjel! Mire a gidák: - Hazudsz farkas! Mi az anyut sörért küldtük. Kínos ügy... Hosszú, átszerelmeskedett éjszaka után a fiatalember aléltan dől le a csaj mellé, akit az este csípett fel. Körülnéz a szobában, és az íróasztalon meglátja egy férfi fényképét: - A férjed? - kérdezi idegesen. - Nem, te buta, tudod, hogy nem vagyok férjnél. - Akkor a volt pasid? - Egyáltalán nem - válaszolja a csaj a fülét harapdálva. - Akkor meg ki az? - Én, a műtét előtt.
Hát EZT ki kellene próbáljátok, összedobtam egy próbapanelen, óriási, olyat nevettem huuhuu, amikor megfogattam valakivel az egyik drótot és hozzáértem, úgy megijedtek ahogy sípolni kezdett, háát, ez nagyon nagy szerkezet.
Én múltkor az egyik vizipipás bolt kirakatán nevettem nagyot! Azon belül is a világításán! Első ránézésre semmi különös nem volt a világításban,egyszerű narancssárga színű 36 wattos fénycsövek világítottak a kirakatban. Na de a felirat ami rajtuk volt !GYÁRILAG! na azon jót nevettem! Az erősen narancssárgás fényű fénycsövekre az volt ráírva színnek hogy COOL white! Hát ezen eldobtam az agyam majdnem!
Még a mikulásnak is!Bővebben: Link
És amikor a halál sincs kedve dolgozni.
Számitógépes ügyfélszolgálat:
Ügyfél: Amikor nyomtatni próbálok, állandóan azt mondja a gép, hogy nem találja a nyomtatót. Már többször odaraktam a monitor elé, de még így sem találja... Ügyfél: A nyomtatóm a piros szín helyett mindig szürkét nyomtat. Hotline: Színes nyomtatója van? Ügyfél: Nem. Hotline: És most mit lát a monitorán? Ügyfél: Azt a kis plüssmacit, amit a barátomtól kaptam. Hotline: Úgy értem mi van a monitorra írva. Ügyfél: Ööö... Sony. Hotline: Nyomja meg az F8-at. Ügyfél: Nem működik. Hotline: Pontosan mit csinált? Ügyfél: Megnyomtam az F-et nyolcszor, ahogy mondta, de semmi sem történt... Hotline: A jelszava kis "a" mint alma, nagy "V" mint Viktor, 7... Ügyfél: A 7 az kicsi, vagy nagy?
Igen, Horvátország.
Az amerikaiak és az oroszok háborúznak. Már nagyon régóta tart a háború, ezért az oroszok kitalálják, hogy másnap az egyik katona felkiált, hogy: Hé Jack! És akkor az amerikaiak negyede felnéz és le lehet őket lőni. Így is történik másnap. Következő nap azt mondják az oroszok, hogy: Hé James! És lelőnek megint egy csomó amerikait. Amerikaiaknak nem tetszik a dolog, ezért kitalálják, hogy ők majd azt mondják: Hé Ivan! Amikor másnap az egyik amerikai katona elkiáltja magát, hogy: Hé Ivan! Feláll egy orosz katona és azt mondja: Mi van John?
Vajon mit kap Ildi a 36. születésnapjára? Helikoptert? Rakéta-hajtóművet?
Ilyen rendszámmal szabad a járdán parkolni, sőt, kötelező! Nem ismered a KRESZ ide vonatkozó passzusát? Bizonyos márkákkal, köbcentikkel, árkategóriákkal, és egyedi rendszámokkal rendelkező gépjárművekre a KRESZ szabályai nem vonatkoznak...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |