Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Volna egy SE D750i-m és a kijelzője csak fehéren világit amúgy nagy valószínűséggel minden funkciója működik telefonálni tudtam vele mikrofonja és a hangszórója jó de a kijelző nem mutat semmit csak fehér képet ad semmi mást. Remélem tudtok segíteni! A válaszokat előre is köszönöm!
Hali!
Ütés, leejtés nem volt? Elképzelhető, hogy csak az LCD csatlakozója lazult ki. De van mobiltelefon hibával foglalkozó topik. Bővebben: Link
Szia
Azt próbáltad már, hogy úgy kapcsolod ki, hogy nyomod hosszan a kikapcsoló gombot minimum 10-15mp-ig, ez csinál egy teljes resetet rajta!
Szia.
Vidd el szervizbe kb. 2000 Ft-ért megcsinálják. Az átvezető kábel sérült vagy szakad. Általában a szétcsúsztathatós telefonoknál szokott ilyen hiba lenni ,de láttam már sima telefonon is ezt a jelenséget.
Ezt jól mondod, 2000 megcsinálják! Plusz kijelző, amit boltja válogatja, de nekem 7-12E között akartak adni! Ha meg a szalagkábelt cserélik rajta, és ennyiért, akkor megemelem a kalapom előttük! :kalap: Az aukciós portálon, ha van egy kis szerencséd, akkor fele ennyiért lehet szerezni, nekem onnan van!
Hali! Szedd szét a telót és a panelt fújd le kontakt spray-vel. Egy puha szőrű fogkefével meg óvatosan súrold átt. Legfőképp a kiejlző környékét érné meg. Kábeleket nézd meg nem-e kilazultak. Csatlakozókba is fújhatsz kontaktot - hadd igyon. Sok sikert!
Ha minden funkciója működik és újraindítás után is ilyen, akkor ez kijelzőhiba. Ha kell van hozzá kijelzőm, privátban keress meg. Általában szalagkábel szakadás, vagy tényleg csak kimozdult a helyéről a csatlakozó. Furcsa, mert kábelszakadás, csúsztatható, vagy kinyitható telónál szokott előfordulni.
Én azért ezt nem ajánlanám, hogy megúsztassa az egészet kontakt spray-ben. lehet többet ártana, mint használna. :yes:
Gondot biztos nem okoz. Meg nem azt mondtam hogy drótkefével sikálja meg
Én sosem használtam eddig kontakt spray-t hozzá. Egy sima száraz fogkefével szoktam átsikálni a dolgokat. Fastportot is ezzel takarítom eddig sikerrel. :yes:
Az úsztatást eggyes lakkok nem igazán szeretik.Hacsak nem muszály nem alkalmazom.És utána nagyon alapos szárítás.
Szasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat! A teljes körű takarítás már megvolt! Minden csatlakozót ellenőriztem és nem láttam semmi hibát, de lehet hogy a kijelzővel lesz a baj mert előtte le lett ejtve és csak ezután lett ez a baja!
Szasztok!
Ismét szétszedtem a telót és megtaláltam a hibát a képen látszik is! Kösz a tippet gr89!
Szia!
Bővebben: Link 4900 + posta (1000) Ezen a kijelzőn nem lehet átvezető fóliát cserélni, komplett kijelző csere lehetséges.
Sziasztok nekem egy k750essel van hasonló gondom.azért írok mert ugye a telefon ugyan az mint a d750 csak a tokozás más.nálam addig van kép a kijelzön amig bekapcsolásnál középen alátámasztva a bal felsö éa a jobb alsó sarkát feszítem lefelé egyébként csak fehér kép van.a takarítás megvolt,a kijelzö pedig jó mert másik telóban kipróbáltuk.szoftverfrissités is megvolt már de nem segített.mi lehet a baja?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |