Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Volna egy SE D750i-m és a kijelzője csak fehéren világit amúgy nagy valószínűséggel minden funkciója működik telefonálni tudtam vele mikrofonja és a hangszórója jó de a kijelző nem mutat semmit csak fehér képet ad semmi mást. Remélem tudtok segíteni! A válaszokat előre is köszönöm!
Hali!
Ütés, leejtés nem volt? Elképzelhető, hogy csak az LCD csatlakozója lazult ki. De van mobiltelefon hibával foglalkozó topik. Bővebben: Link
Szia
Azt próbáltad már, hogy úgy kapcsolod ki, hogy nyomod hosszan a kikapcsoló gombot minimum 10-15mp-ig, ez csinál egy teljes resetet rajta!
Szia.
Vidd el szervizbe kb. 2000 Ft-ért megcsinálják. Az átvezető kábel sérült vagy szakad. Általában a szétcsúsztathatós telefonoknál szokott ilyen hiba lenni ,de láttam már sima telefonon is ezt a jelenséget.
Ezt jól mondod, 2000 megcsinálják! Plusz kijelző, amit boltja válogatja, de nekem 7-12E között akartak adni! Ha meg a szalagkábelt cserélik rajta, és ennyiért, akkor megemelem a kalapom előttük! :kalap:
![]()
Hali! Szedd szét a telót és a panelt fújd le kontakt spray-vel. Egy puha szőrű fogkefével meg óvatosan súrold átt. Legfőképp a kiejlző környékét érné meg. Kábeleket nézd meg nem-e kilazultak. Csatlakozókba is fújhatsz kontaktot - hadd igyon. Sok sikert!
Ha minden funkciója működik és újraindítás után is ilyen, akkor ez kijelzőhiba. Ha kell van hozzá kijelzőm, privátban keress meg.
![]() ![]()
Én azért ezt nem ajánlanám, hogy megúsztassa az egészet kontakt spray-ben. lehet többet ártana, mint használna. :yes:
Gondot biztos nem okoz. Meg nem azt mondtam hogy drótkefével sikálja meg
![]()
Én sosem használtam eddig kontakt spray-t hozzá. Egy sima száraz fogkefével szoktam átsikálni a dolgokat. Fastportot is ezzel takarítom eddig sikerrel. :yes:
Az úsztatást eggyes lakkok nem igazán szeretik.Hacsak nem muszály nem alkalmazom.És utána nagyon alapos szárítás.
Szasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat! A teljes körű takarítás már megvolt! Minden csatlakozót ellenőriztem és nem láttam semmi hibát, de lehet hogy a kijelzővel lesz a baj mert előtte le lett ejtve és csak ezután lett ez a baja!
Szasztok!
Ismét szétszedtem a telót és megtaláltam a hibát a képen látszik is! Kösz a tippet gr89!
Szia!
Bővebben: Link 4900 + posta (1000) Ezen a kijelzőn nem lehet átvezető fóliát cserélni, komplett kijelző csere lehetséges.
Sziasztok nekem egy k750essel van hasonló gondom.azért írok mert ugye a telefon ugyan az mint a d750 csak a tokozás más.nálam addig van kép a kijelzön amig bekapcsolásnál középen alátámasztva a bal felsö éa a jobb alsó sarkát feszítem lefelé egyébként csak fehér kép van.a takarítás megvolt,a kijelzö pedig jó mert másik telóban kipróbáltuk.szoftverfrissités is megvolt már de nem segített.mi lehet a baja?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |